stockholm imorron

idag blir det att packa och fixa inför imorron då jag åker upp till stockholm. ska fira nyår där med massa härliga människor, yäy. det ska blir riktigt roligt, men känner att jag ine har koll på allting. men det löser sig nog, får kolla upp det på UNITES hemsida.
nu ska jag upp och packa.

.

hittade en t-shirt, en kofta, skor och underkläder på rean. det tycker vi om.
vi blev ganska många här ikväll, det var riktigt trevligt. vi satt och pratade minnen från när vi var yngre, kul kul.
dags att sova

bild från kvällen

julfirande en gång till.

var nere i småland hos kusinerna igår, firade jul en gång till med andra sidan av släkten. mycket barn, men det är ju kul i lagom mängd. blir ju ganska hög ljudnivå ibland. tomten kom på besök, det tyckte ju barnen var kul. har inget minne av att jag har trott på tomten, men det har väl dom flesta. paketlek blev det också, alltid lika roligt. fick väl kanske inte vad jag ville ha men det är spelar ju ingen större roll.
mysig dag iaf, man är ganska trött efter en dag med alla. men det är kul, vi träffar dom inte så ofta.
idag fyller syster år, hela 19 år. och snart flyttar hon, stackars mej.
iaf så kommer det hit mer släktingar och vänner idag, det blir fullt hus. först ska vi in till stan och trängas. ska försöka fynda lite på rean. hoppas vi hittar något bra.
ha en bra dag.

bilder






.

huvudvärken har inte släppt helt, men det är bättre iaf. sov länge idag, och som vanligt känns det lite jobbigt när halva dagen är borta. men det får gå endå.
ska upp och ta på mej lite andra kläder, jag och mamma ska ta en promenad i snön. mys mys. annars tänker jag inte göra mycket idag. yäy.

julafton

hemma nu från farmor och farfar. haft en trevlig julafton, spelade åsna och farfar blev "åsna" som vanligt, kollade på kalle anka, tomten är far till alla barnen och grabben i graven brevid. blev endel godis och annat sött, får ont i huvet om det blir för mycket och det blev det ikväll. hej huvudvärk. hoppas jag kan sova bort det.
fick med mej ett par smala bälten hem, det tackar vi för. älskar att gå igenom farmors saker, hittar ofta något som hon vill bli av med och som jag vill ha. det är bra. hittade gamla kort också, inte lika snygga men jag och syster hade ju ganska kul åt endel av dom.
lyckad dag.

det blir en vit jul

det snöar ute, blir den första vita julen sen 2001 eller nått (syster hade läst det i tidningen). känns inte som om det var så länge sen det var snö på julafton, men det var det tydligen. lites synd att vi redan har haft våran paketutdelning, men vi får njuta av snön ändå.
ska in till farmor och farfar idag, blir kalle anka och lite mysande. dags att göra sig klar.
god jul på er!

.

dagen är slut och jag är mycket nöjd. har bland annat fått vogue, pengar, skiva, t-shirtar. yäy. 
ska lägga mej och läsa vogue en stund.

 

JUL

idag är det jul för mej då, gick upp vid 9 för att äta frukost med hela familjen. mysigt värre.
farmor, farfar och Robin kommer hit senare, ska börja fixa till mej och städa lite på rummet. YÄY
isabell är på bra humör

förhoppningar och regnbågar

planering följande dagar:
23 - farmor, farfar och Robin (systers pojkvän) kommer hit och vi ska fira jul eftersom mamma och syster (kanske) ska jobba den 24. inte så kul att fira fel dag, men det är ju som det är.
24 - jag och pappa (kanske syster) åker in till farmor och farfar och har lite jul-mys med god mat och kalle anka kan jag tänka mej.
26 - ner till kusinerna i småland där vi firar jul med mormor, morfar och alla kusiner. ska bli kul att träffa alla igen, var ganska länge sen nu.
27 - syster fyller år. kommer endel folk hit.
29 till 1 - åker upp till stockholm och Uinte. peppa!
7 - följa med syster ner till marianelund där hon ska vara kommade halvår.
8 - skolan börjar

förhoppningarna är höga


godmorgon?

godmorgon.
klockan är 14.34 och har inte varit vaken speciellt länge. känns ju bra. hade ställt alarm vid 09.40 men orkade inte gå upp, somnade om och sen väcker syster mej vid 13.00, somnar om och vaknar av att syster väcker mej igen vid 13.45 eller nått. yäy. hela dagen är borta känns det som, börjar bli lite mörkt ute redan.
har fått vecko revyn idag, så nu ska jag spendera någon timme på att läsa den. sen blir det sims hela dagen lång.

4:de advent

kom på att det är ju 4:de advent idag och bara tre dagar kvar till julafton. (två dagar kvar till våran jul!)
har slagit in alla paket som jag har köpt idag, jag är inte så bra på att slå in paket om dom inte är fyrkantiga. och det var inte dom här. så dom flesta blev ganska fula, men det är ju inslaget iaf.
det känns att det börjar närma sig jul nu, faktiskt. vill bara ha lite snö också. granen är inne och det ligger lite paket under den redan. det är massvis med människor på stan = långa köer = snart jul. yäy.

ikano - igen

blev endel film igår, harry potter och die hard 2 gick på tv. börjde läsa överlevare mot alla odds  efter det. har inte läst så långt, men vilken bra bok! fastnade direkt.
ska åka ut till ikano idag igen. ska köpa det sista idag - födelsedagspresent till syster, något mer till morfar och lite till paketleken.
ha en bra dag

.

nu har jag (nästan) städat klart. slängde upp alla saker som låg på golvet i mitt rum på sängen som vanligt. får ta tag i det senare. har en känsla av att "senare" kommer bli 3 minuter innan farmor och farfar kommer hit den 23.
jag är jätte trött så det blir nog tv eller dator hela kvällen. eller så går jag och lägger mej om någon timme. yäy.

godmorgon

Godmorgon!
dag nr 1 på lovet och jag sitter här och lyssnar på världens bästa Håkan, känns som en bra start på dagen. (vaknade nämligen för inte så länge sen.)
antagligen blir det att städa idag = pengar. kul liv.
vi måste gå härifrån innan vi ligger på kyrkogårn


fyra dagar kvar till julafton, tre dagar kvar till våran jul.

ikano

nu är alla julklappar inköpta (nästan iaf). yäy.
som sagt, ikano med syster. kul att spendera lite tid med henne, blir inte lika ofta längre och snart ska hon ju flytta också. får ta till vara på den tiden man får, eller nått. kommer sakna henne.
åkte förbi farmor och farfar på vägen hem, fick med mej två par skor hem som jag ska låna över nyår. det är jätte bra att jag, syster, mamma och farmor har ungefär samma storlek i skor.
godnatt.


julgran

nu är granen klädd och det blev riktigt fint. blev lite jobbigt när den välte och höll på, men det löste ju sig iaf med hjälp av lite ståltråd. fint fint. nu känns det som om det är lite närmare jul, tänk vad en gran kan göra. lite snö skulle ju inte sitta fel heller.
jag och syster ska ut till ikano snart, ska försöka hitta lite julklappar. har verkligen ingen lust att springa runt på stan dagen innan julafton.

Avslutning

jaha, då var det lov och snart jul. jag har ingen jul-stämmning, men det kanske kommer.
rektorerna skulle hålla sina tal som vanligt, men som tur var höll dom inte på allt för länge. sen fick man gå iväg klassvis för att få sina betyg och typ tacka för den här terminen. eftersom David (so-lärare och klassföreståndare) ska sluta blev det att ta massvis med kort, mina blev dock inte alls bra. Mats (andra klassföreståndaren) ändrade endel inställningar innan han tog med min kamera. synd. blev kramar och endel tårar föll också. kommer sakna David, tro det eller ej.
betygen med då, är nöjd. kan inte säga annat. nästan likadant som förra terminen, sänkt mej i ett ämne och höjt mej i ett annat. yäy.
mamma och pappa köpte julgran igår, ska hjälpa till att klä den nu. mys mys, massa med mys. och luktar gott gör den också. kanske får lite jul-stämming nu då.
(och snart är det UNITE! peppa i massor)


Jag och Ida


the songs we used to sing

varken bloggen eller datorn har tyckt om mej på några dagar. datorn är otroligt seg ibland och bloggen ville inte lägga upp nya inlägg. men nu verkar det ju som om det funkar. yäy.
blev skola idag, mådde inte prima hela tiden men jag ville inte hem. det blir ju ganska tråkigt att bara sitta hemma i så många dagar, så jag fick stå ut i någon timme där. hade talangfestival eller nått liknande i skolan, det är ju lite underhållande. endel är ju riktigt duktiga. men underhållande som sagt. 
åkte in en sväng till stan efter skolan med linda, sara och ida. kul kul. skulle köpa lite mer julklappar och en kjol. blev en kjol. en finfin kjol. kanske jul eller nyår:s outfit? kanske.
julavslutning imorron då, peppa i massor. har ingenaning om vad man ska ha på sig dock. får ta en titt i garderoben senare. och jag vill ha mina betyg, hoppas på bra såklart. annars så får vi jobba bättre nästa termin. kommer kanske bli lite ledsamt eftersom det antagligen är sista gången vi träffar David (våran so-lärare). kommer sakna honom, han är härlig. fast lite jobbig ibland, men det är väl alla.
Isabell är på ganska bra humör. yääy.


.

datorn tycker inte om mej just nu.

dagen

vårdcentralen idag då, det gick väl bra. tycker inte om att gå dit, men har ju varit där ganska mycket den senaste tiden känns det som - jag borde vänja mej snart. dom hittade inga fel, men det blev ett blodprov till. usch. hatar nålar, allt som har med nålar att göra (nästan). så kan bli lite svårt det där med tatuering asså.  men det är ju några år kvar ändå.
har mått mycket bättre överlag idag, det snurrar lite men inte alls lika mycket så det blir skola imorron. yäy.
sims nästa. Isabell = nörd. tihi.

stallet

var sista gången i stallet idag innan jul. egentligen borde jag väl inte ha åkt dit, men det var ju sista gången. och jag var ju bara där, jag var ju inte med på lektionen.
dom hade gymkana (stavning?), det är typ som lekar och tävlingar med hästar. kan inte förklara bättre, men kul är det iaf. synd att jag inte var med. fick hålla koll på poängen och prata lite med våran ridlärare som ska sluta. det är också lite synd, trivs bra med henne. tog med mej kameran, kul kul.





.

blev hemma idag med,  ska till vårdcentralen imorron. förhoppningsvis kan dom ta reda på vad det är för fel på mej.
jag är jätte trött. tror det blir film nu. har inget bättre för mej.
smile like you mean it är fortfarande bästa låten, bara så ni vet.

smile like you mean it

har inte städat klart på rummet än, det går inte så bra för mej. precis som förut mår jag illa och det snurrar så jag blir hemma imorron också. hoppas att jag blir bra till kvällen för jag vill verkligen till stallet. det är sista gången innan jul, vi ska byta ridlärare och det är flera som ska sluta. antagligen kommer man ju inte träffa dom något mer, lite surt men det blir ju så.
sims nästa och smile like you mean it  med the killers är den bästa låten just nu.

.

gick på den första lektionen idag, sen gick det inte längre. mår illa och känner mej lite snurrig, nästan som när jag hade järnbrist. men ändå inte. vi får helt enkelt hoppas på att det går över.
det är jätte halt ute, jag är en sådan person som alltid halkar.  jag är förvånad över att jag inte har gjort det än, men det kommer väl.
ska försöka städa på mitt rum nu. får se hur det går.

söndagar..

gårdagen blev inte riktigt som planerat. bakade pepparkakor med syster på förmiddagen, hon hade gjort sjukt mycket deg. jag gjorde kanske tre plåtar, syster gjorde mycker mer.
började känna mej allmänt dålig, så jag gick upp och sov i ett par timmar. när jag vaknar är det värre och det visar sig att jag har 39 graders feber. lyckat. skulle åkt iväg till Underground på kvällen, men det blev en hemma kväll istället. kvällen spenderades med Harry Potter, vatten och syster. lite surt att jag missade Underground, men får träffa alla igen efter jul.
idag mår jag bättre, får se om det blir skola imorron.


tidsfördriv

har inget att göra, mamma och jag har kollat klart på hitta nemo (lika bra som alltid). funderar på om jag ska läsa eller spela sims.
tror det blir sims. orkar inte flytta på mej.

Fredag och Lucia-firande

gott folk, det är massvis med snö ute!  tänkte kanske ta med kameran på promenix imorron.
blev Lucia-firade på morgonen i skolan med pepparkakorna som jag, linda och sara bakade igår, lussekatter och Lucia-tåg såklart. härligt start med fika liksom.
hade matte i 20 minuter, tycker det var lite onödigt. fick reda på vilka betyg jag får i matte och fysik den här terminen. allt jag behöver säga är att Isabell är mycket nöjd. tihi.
efter matten hade vi våran sista hemkunskapslektion, gjorde massa sött som sockerkaka, kladdkaka och daimtårta. kände att det blev lite mycket där ett tag.
åkte in till stan med mor min. blev en kofta, en bok (Överlevare mot alla odds) som ska läsas snart och lite julklappar som jag ska slå in nu. älskar att slå in paket. har sätt på lite julmusik och det är lite ljus tända.
ikväll händer det nog inte så mycket, jag och mamma tänkte kolla på hitta nemo. sen kanske det blir sims resten av kvällen?

julbakande

lång skoldag idag, men det är ju snart lov och vi har typ inga mer läxor så det går endå. jag är fortfarande på bra humör, wow.
sitter här och lyssnar på Håkan = Isabell blir på ännu bättre humör.
jag, linda och sara  satte igång och baka pepparkakor i massor efter skolan, fick nog i mej ganska mycket deg också. är liksom inte så hungrig. var ganska länge sen jag träffade dom utanför skolan. och som jag har sagt förut blir det alltid roligare när man inte planerar så mycket.
blir kanske lite sims spelande ikväll, har inget bättre för mej och det var ett tag sen nu. först - mat.

du har ett svart moln över dej

söta sara bakar


bilder

pappa slog sönder ett glas förut, här är resultatet.




so:n är klar

sitter hemma, fick en låång håltimme idag. 12.10 till 14.30. mor min hämtade upp mej och nu har jag precis skrivit klart so arbetet. äntligen! känns otroligt skönt. har bara ett läxförhör i biologi kvar, ska göra det idag. åker in till skolan igen om en stund, har biologi och åker hem. sen har jag inget mer plugg på hela veckan, och jag tror inte att det är något speciellt nästa vecka heller. betygen sätts ju imorron. och snart är det jullov! (måste köpa julklappar! tror jag och mamma ska ta en sväng på stan på fredag) pepp!
Isabell är på bra humör

fortsätt plugga, fortsätt plugga

känns lite bättre nu, skippade stallet. orkade helt enkelt inte. så ska väl börja med pluggandet igen. har ganska mycket kvar. hejja Isabell.

.

jag är så sjukt trött. min hjärna vill inte längre. men jag måste sätta igång och plugga nu, för jag ska ha ett so-arbete klart om ett par timmar. vet inte hur det kommer gå, men det får ju bli som det blir.
mitt liv försvinner.

jag var inte gjord för dessa dar

har precis kommit hem från skolan. klassen fick stanna kvar längre för vi skulle se en film om andra världskriget och Hitler. den var intressant men lite tråkig ibland. men så tycker jag att det är med dom flesta filmerna som har med historia att göra. och det blir så kallt när man sitter stilla länge. måste ha en filt eller nått när man kollar på film.
har fått endel att göra idag med. så hela kvällen kommer gå åt till att plugga, härlig start på veckan. men så är det. det är väl lika bra att vänja sig, för det kommar ju antagligen inte bli slappare om jag kommer in på Natur. ska göra klart bokrecentionen som jag började med i helgen, ett so arbete om USA som ska vara inne på onsdag, engelska gloser + ett par sidor i övningsboken och så har jag biologi. roligt.


.

nu har jag ett par jobbiga timmar framför mej. Robin och hans mamma har precis åkt, har haft en jätte trevlig kväll. men har inte hunnit dammsuga eller plugga. så det får jag ju göra nu. kul.
men är iaf på bättre humör nu än vad jag var förut.

andra advent

är på dåligt humör idag. vet inte varför. ibland blir det bara så.
måste upp och städa på mitt rum. Robin (syster pojkvän), hans mamma och hans syster kommer hit senare idag.
och jag kom precis på att det är ju inte så långt kvar till jul = jag måste köpa julklappar. opepp.


julkonsert

blev inget städande, och nästan inget plugg heller. ska skriva en bokrecension, gick inte så bra. tror det blev tre meningar på 30 minuter. lyckat.
julkonserten va väl bra, lite svårt att höra vad dom sjöng på ett par låtar. men annars så. var ganska trött så det blev inte lika roligt efteråt som jag hade hoppats på, dom flesta åkte hem direkt när det var slut. jag, nea B1 och nattis gick en sväng, mysigt och lite kallt. nattis och Eva (nattis mamma) följde med mej och mamma hem. satt och pratade. också mysigt.
tror det är dags att sova nu, hade tänkt att jag skulle upp skapligt imorron. måste hinna plugga och dammsuga på mitt rum innan det kommer hit lite människor.
godnatt.

dagen

vaknade för ca 30 minuter sen. visst det är skönt att svoa länge, men halva dagen är ju borta liksom. kanske borde ställa alarm runt 10 på helgerna? får se hur det blir med det.
på dom timmarna som är kvar av dagen ska jag plugga, kanske städa = pengar, och klockan 6 är det julkonsert i kyrkan. kul kul. kanske borde sätta igång.
ha en bra dag, för det ska jag ha.

Body Of Lies

hemma från bio:n. sjukt bra film! gå och se! den hette Body of lies och Leonardo DiCaprio var med.
mysig kväll, det var inte alls många som kollade på filmen. kanske 10 stycken + mej och Ida. härligt att slippa massa prassel med godispapper.
blev en ganska lång promenad på stan efter filmen, fryser fortfarande. men det var mysigt. och det var ganska länge sen jag och Ida hitta på något. då blir det ju extra roligt. och saker man inte planerar så noga blir oftast bättre, kanske för att man inte hinner få lika höga förväntningar då. jag tycker om att inte planera.


kvällens planer

jag och ida ska på bio. Filmen heter Body of lies, aldrig hört men den är nog bra. har ju trevligt sällskap iaf.
efter bion får vi se vad som händer. hoppas på en rolig kväll.

hade precis strömavbrott, alla lampor släcktes men telefonen fungerade. pratde med ida om ikväll. blev riktigt rädd. usch.


fredag

äntligen helg! vad mer kan man säga? har varit en ganska jobbig vecka med mycket pluggande, fast jag har inte haft några prov. det har varit bra. hade inte orkat plugga till prov också.
snart är det lov med, åhh vad jag längtar. sen är det bara ett halvår kvar tills man får komma bort från Ånesta.

.

firade mamma och pappa nu på kvällen, idag har dom varit tillsammans i 20 år.
Grattis


framtidsplaner?

sitter här och pratar mej jojjo på msn om att tatuera oss. låter trevligt tycker jag. men är lite osäker på om jag skulle klara det. endel säger ju att det nästan inte känns medans andra tycker att det gör riktigt ont. jag tror jag hör till dom som tycker det gör ont. men det vet man ju aldrig.
började fundera lite mer nu, på framtiden. efter sommaren går jag förhoppningsvis på katedral, hoppas på att syster skaffat lägenhet, gärna i Göteborg så man kan tillbringa någon helg där ibland. om jag får. men efter gymnasiet då? visst, det är några år kvar dit men det är alltid roligt att fantisera lite om hur man hoppas att allt blir. efter gymnasiet vill jag jobba och få ihop lite pengar, skaffa en lägenhet i Göteborg och jobba där i något år. sen vill jag vidarutbilda mej, har ingenaning till vad men det hoppas vi att jag hinner tänka ut. sen har jag inte kommit längre i mina funderingar. antagligen kommer det ju inte bli exakt som jag har tänkt. det får vi helt  enkelt se.
den närmaste tiden ska jag spendera uppe på mitt rum. måste plugga. ska skriva lite om en bok jag har läst om andra världskriget (Jag var där  tror jag att den hette. bra att jag vet vad den heter, lovande. men den var mycket bra iaf.) och öva inför hemkunskaps redovisningen imorron.

skola och huvudvärk

sitter i datasalen, sista lektionen. har huvudvärk, men det måste gå ändå. borde hålla på med ett arbete i hemkunskapen som jag och Linda A ska redovisa imorron. för mej går det inte så bra. har en halvtimme kvar, borde sätta igång nu. önska mej lycka till.
kommer vara hemma om ca en timme. då blir det top model och kanske lite glass eller varm oboy till. vem vet.

.

vill ha en vespa, en gammal modell. dom är sjukt snygga.
om jag någon gång ska ha en moped ska det vara en vespa.


mode - sömnad på Ljunkan

fick gå upp en halvtimme tidigare än vad jag brukar för att hinna med den buss som går lite över 7. blev lite stressigt eftersom jag inte fick tag i något hårspray. katastrof.
mitt - slut
mamma - i göteborg
syster - har inget
andréa - sjuk
nea B1 - slut
men jag har klarat mej oväntat bra utan hårspray, faktiskt. ska kanske sluta använda det? eller, inte.
iaf, mötte nea på resecentrum och så gick vi bort till Ljunkan, skönt med en lite promenix. synd att det är så mycket trafik på morgonen så att man knappt hör vad man tänker. men fram tog vi oss trots allt ljud. vi var med en etta som går mode - sömnad på två lektioner. typ bild och slöjd, fast mycket roligare och mer inriktat på olika saker. inte alls som i grundskolan. och god mat var det också, men det tyckte inte eleverna. jämfört med Ånestas mat så var Ljunkans sjukt mycket bättre. riset satt inte ihop i klumpar. pluspoäng.


vid busshållplatsen 07.00. mörkt? - ja. deprimerande? - ja


dimmiga dagar

slutade vid två, men kom inte hem fören lite över tre. så är det att på utanför stan. och det är riktigt höst-väder nu, grått och kallt. och dimmigt, det har varit det i ett par dagar nu. dimma är fint.
mina händer är riktigt kalla nu efter att ha väntat på bussen ett bra tag, så jag har värmt lite oboy. mysfaktor. ska sätta mej framför tv:n snart, och där sitter jag nog ett tag. sen ska jag iväg till stallet. känns som om det var länge sen jag var där. iaf, efter det blir det desperate housewives och sen är det dags att sova. ska upp klockan 6 imorron så jag behöver sova. ska ju till Ljunkan med nea (B1) och kolla på mode - sömnad. ska bli roligt. har ju ingenaning om vad jag ska välja som andra- och tredje-val så det är väl bra att kolla vad som finns.
tv:n nästa.

framgång

har fixat med spanska gloserna nu, engelskan tror jag typ att jag kan ändå. ska plugga i typ en kvart eller nått. sen blir det sims!
Isabell = nörd


ensam hemma

dagen lite fort: extremt seg att ta sig upp, så jag fick springa till bussen. känns ju som en bra start på veckan. iaf, träffade kusinen på bussen. kul att prata med honom. känns som om vi inte träffas lika ofta längre, lite synd.
gick med Andréa hem efter skolan, mys men kallt. värmde mej med hennes laptop, lyckat. och nu sitter jag här, helt ensam och lyssnar på BD. härligt att vara själv. kan äta när och vad jag vill, kan lyssna på vilken musik jag vill hur högt jag vill. älskart.
borde sätta mej och plugga, men smart som jag är glömde jag alla böcker i skåpet. grattis. men måste lösa det på något sätt.
ska hitta något ätbart, kan tänka mej att det kanske blir lite sims-spelande ikväll.


RSS 2.0