islandshästar

idag skulle jag, sara och anna rida islandshästar. fett kul. vi körde bara lite fel. åkte hemifrån vig 12, skulle vara där kvart i 1. vi kom fram 20 över ett. tror inte att jag behöver säga så mycket mer. iaf så var det as kul. och varmt. skulle hitta ett ställa och bada på efteråt, men sjön var grön! usch. stannade vis sturefors slussar och åt. sen bar det hemåt.

hinner inte skriva mer nu, skulle kunna skriva hur mycker som helst. men ska se på film och jag ska packa eftersom jag åker till bjärka imorron. kommer hem på fredag.

i´m home

är hemma igen då, känns otroligt skönt. faktiskt.

sov på svartö mellan onsdag och trosdag, kissen väckte mej klockan 5. inte snällt. iaf så blev det lite sola innan vi åkte ner till dom andra småkusinerna. och full fart var det. men

det gick bra. bara 5 barn. 

och idag  blev det att åka tåg hem, har ju inte åkt tåg på ett tag nu. så det va ju lite småkul sådär.  och något som är ännu roligare är att jag har öppnat min kamera, men jag har inte lekt med den ännu. batteriet måste ju laddas. suck. men jag tror nästan att det har laddat klart nu. tihi



 

det snurrar i min skalle

mormor och morfar väckte mej vid 9, fick skynda mej lite och sen åkte jag och morfar till svartö. min moster, morbror och små kusinerna + deras as söta kisse va där. kul att träffa dom. blev att måla lite med, men inte så mycket som jag kanske hade hoppats på. men det kan vi ta igen imorron. kanske. varmt va det iaf. men dum som jag är så hade jag inte med mej min bikini. så jag fick stå och koka medans alla småbarn (6st!!!) badade. det blev ganska mycket ljud, + att det var med en hund som var överallt hela tiden. men han va ju lite söt också. men jag och morfar var inte kvar på svartö jätte länge, åkte hem och skulle klippa gräset. jag var as trött, så jag somnade nästan i bilen. iaf, det regnade när vi kom hem. så då gick det ju inte att klippa ngt gräs. blev att slappa istället. och det klagar jag inte över. låg i sängen i ½ timme/ timme. välbehövligt. och kollat på allsång på skansen har vi ju gjort med.

och min kamera har fortfarande inte kommit. fast det spelar ju egentligen ingen roll, för jag får den ju inte fören på fredag iaf. jag vill ha min kamera.

blir att åka ner till svartö imorron med, och då blir det att sola och bada i massor. och självklart ska jag måla med. och leka med kusinerna. kan bli lite mycket. men det får gå. hoppas att det vi sover där med, vill äta fukost på bryggan. älskar att det är så tyst.
på torsdag ska vi ner till dom andra småkusinera, för en av dom fyller år. så det blir nog full fart där nere. brukar vara så. många barn, igen. men jag borde ju vara van nu.

ska göra mej lägga mej nu, kommer läsa i minst 2 timmar. och jag hade tänkt att jag skulle upp tidigt imorron, hur jag nu ska lyckas med det. men nu ska jag tydligen med morfar ner till bilhallen. sen ska jag sova. hmm?

småland

kameran kom inte idag. och jag åkte ner till mormor och morfar i småland, kommer inte hem fören fredag kväll. så jag lovar att den kommer imorron bara för att. men det är skönt att vara här nere nu, ska till svartö imorron och måla. och det kommer vara massa folk där nere. massa småbarn, typ 5-6 st. vi får se om jag kommer överleva. 
vet inte hur mkt uppdateringar det kommer bli dom närmaste dagarna. vet ju inte om jag kommer ha tillgång till dator. 

åkte ut till ikano med mamma, mormor och morfar förut idag. skulle bara ha en vit t-shirt. men det blev 2 vita t-shirtar, en kjol (känns lite kul att jag har köpt en kjol! men jag har faktiskt letat efter en. överaskad?) och en bok (den hette till isola! känner mej lite nördig, men jag var tvungen. haha) .

nu ska jag gå och äta kakor och bullar som mormor har tagit fram, man känner dig lite bortskämd när man är här nere själv. men det gör inte mej så mycket.  

otålig

jag vill bara ha min kamera! jag längtar så sjukt mkt nu. borde få den mån-tis. vi hoppas på måndag. för just nu låter det som om jag fäljer med mormor och morfar ner till svartö i några dagar och målar lite. men vi får se hur det blir. vill ha min kamera..
mormor och morfar kom allså idag, mys. ngt som däremot inte var lite mys var att städa ur bilen, men det gick ganska fort ändå. så jag överlevde. och det har regnat as mkt idag, men det är lite mys att sitte ute på altanen och höra hur det smattrar mot taket.

min nedräkning börjar nu

jag vill ha mín kamera nu. sitter här och lyssnar på kent, känner mej lite halv förvirrad för tillfället. vet inte varför. men så är det. vill bara få min kamera nu. det är det ända jag tänker på.


så länge fötterna bär
så länge lungorna kan

tjuvlyssnat.se

En mamma ~35 och hennes dotter ~10 har handlat en massa godis och står i kassakön. En man ~60 kommer och ställer sig bakom dem.
Mannen: Oj oj oj, så mycket godis! (Han blinkar mot flickan med ena ögat) Ska du äta allt det där själv, flicka lilla?
Flickan (fräser argt): Och vem tror du att du är? Min tandläkare, eller?

effect

film med pappa ikväll med. butterfly effect blev det idag, sleepers igår. båda var ganska bra. men sleepers va kanske lite bättre. jag är nog inte så bra på filmer och så, men jag tyckte iaf att dom va bra.
har haft för många slappis dagar nu, inte bra. det måste vi göra något åt..








.

Har bokat islandshästar med syster, anna och sara.  

Och du lärde mig att fullständigt försvinna

kamera

nu har jag beställt min kamera. i´m so happy happy happy

happy birthday

och idag blev mamma 40. grattis till henne!

dagen började med att pappa väcker mej, kanske 20 i 8 (somnade om, lat som jag är). för då ska vi upp och fira mamma. det är standard med fukoust på sängen. angelica var med på morgonen med. mamma: åhh! jag har fått en extra dotter. och det låter ju så underbart när alla är nyvakna och ska ställa sig och sjunga. vackert. iaf så blev det ju att sitta där i en timme eller mer. mys va det. och angelica åkte mc för första gången idag med. ntg som hon har pratat om länge nu. sen blev det att fixa till sig lite (blev även lite gitarrspel och allsång med syster) innan mormor och morfar kom. blev att äta tårta och så innan vi åkte in mot stan. där hämtade vi upp Robin, farmor och farfar. åkte ut till Berg och åt på resturang. även det var mys. och gott. där gick det några timmar, blev även en prommenad längs med slussarna i solnedgången innan det bar hemåt igen.  

och det kanske blir att beställa kamera ikväll. får se hur det blir. woho!

.

jag vill ha stora glasögon. utan glas. asså as stora. fick bara ett infall

med fläckar är jag född

slappis idag med, får inte fortsätta så här nu. men det har varit skönt idag, hemma själv. kan göra som jag vill. lyssna på vilken musik jag vill, hur högt jag vill. så det blev kent. men inte allt för högt. känner att jag är inne i en ny "kent-beroende-fas". brukar bli så efter koserter. men det gör inte mej något.

emelie kom förbi på kvällen, satt och pratade och kolllade på en film. mys va det, har inte träffat henne sen skolan. så då blir det ju ännu roligare. kul va det iaf.

och imorron fyller mamma 40. grattis till henne. blir antagligen att gå upp ganska tidigt - fukost på sängen. blir nog ut och äta på kvällen. har inte koll på vilka som ska med, men det blir nog mormor, morfar, farmor och farfar + familjen + robin. typ. det blir nog trevligt. hoppas även att jag hinner beställa kameran imorron. innan jag ändrar mej liksom.


& det tar 100-tals år
att dölja felen
Jag är ljusår ifrån

tjuvlyssnat.se

Två tjejer ~16 sitter och pratar då den ena plötsligt får syn på en krona på golvet.
Tjej 1: Alltså, jag tror att det måste vara min turdag idag!
Tjej 2: Vadådå?
Tjej 1: Jo, när jag skulle ta bussen till stationen missade jag den eftersom jag letat efter ett hårspänne. Så jag fick gå till stationen i regnet, och gissa vad som hände när jag hade gått en bit?
Tjej 2: Du blev upplockad?
Tjej 1: Nej! Jag hittade hårspännet i fickan! Fatta tur, alltså.


En mamma och hennes tonårsdotter sitter på en bänk och skalar varsin apelsin. Plötsligt suckar dottern högt och tungt.
Mamman: Vad suckar du för då?
Dottern: Jag suckar för att det så kallade demokratiska Sverige som numera säger sig vara borgerligt fortfarande fortsätter att tjata om A-kassan dag ut och dag in, när vi svenskar i regel bryr oss mer om miljöförstöringen och den globala uppvärmningen, som borde vara politikernas första prioritering.
Mamman: Eh... va?
Dottern: Nej, jag suckar för att jag inte får upp skalet på apelsinen...
Två tjejer ~16 sitter och väntar på bussen.
Tjej 1: Jag har tänkt berätta en grej för dej ganska länge nu...
Tjej 2: Öh, okej. Vadå?
Tjej 1: Jag är gravid!
Tjej 2 (hysterisk): VA? Seriöst? Du kan inte mena allvar, när ska du föda barnet?!
Tjej 1: April april...
Tjej 2 (förvånat): VA? Den här månaden?? Din mage har ju typ inte växt nåånting, du måste kolla upp det där...
En tant ~70 kliver på bussen. Hon spanar in människorna runtomkring, går fram till ett litet barn ~7 och pekar samtidigt på en punkare ~18.
Tanten (halvskriker): Passa dig lilla flicka, om du inte borstar tänderna så äter han upp dig!

practis makes perfect

ännu en slappis dag. men nu är dom inte lika välbehövliga. skulle ha solat lite idag men så blev det inte. sara och anna kom in precis efter att jag gått upp. så syster och jag satt och pratade ett tag med dom. och sen försvann soltimmarna. 

har kollat mer på kamera idag med, och nu har jag bestämt mej. på riktigt. jag får inte ändra mej igen. blir nog att beställa på torsdag. (syster ska ha lite saker med och hon hinner inte innan dess, tyvärr)

och jag har börjat lyssna på musik igen, har varit dåligt med det ett tag. tror att det är tackvare konserten, faktiskt. och jag vill se dom igen. men det blir nog svårt att slå den här konserten. underbar var den. men det kanske blir winnerbäck med innan sommaren är slut. värt.

tjuvlyssnat.se

Tjej ~16 pratar med sin killkompis.
Tjejen: Asså, jag var på en bajamaja för första gången i mitt liv idag. Visste du att det inte går att spola?
Ett gäng berusade killar ~18-24 ska tura med båtarna kl 04.00 men biljettautomaten tar inte emot en av killarnas pengar. Vakterna granskar gänget.
Kille1: Automaten tar inte hans (kille2) pengar!
Vakt: Men killar, är det inte bättre att ni åker hem och lägger er? Baren på båten är ändå stängd.
Kille1: Nejnej, vi ska bara ha lite kul på båten. Vi har knappt druckit något!
Vakterna kollar på gänget och försöker hålla sig för skratt.
Vakt1: Men kolla på honom (kille2), han behöver verkligen inte mer ikväll!
Kille2: Men schysst, bara hoppa på han med glasögon och astma.
Uttråkad och lätt frånvarande kvinna ~40 packar ner varor i vagnen när hennes man ~40 kommer fram.
Mannen: Fick du med tomaterna?
Kvinnan (trött): Jooo.
Mannen: Och gurkan?
Kvinnan: Ja...
Mannen: Fick du med barnen också?
Kvinnan blir helt tyst en stund.
Kvinnan: BARN! Haha, ja, dem borde vi kanske få med oss...
Flicka ~6 springer fram till sin lillebror ~4 som har på sig en Spindelmannentröja och äter en Spindelmannenglass. Det märks att flickan är arg på sin lillebror.
Flickan (skriker): Spindelmannen är gay!
Två medelålderskvinnor går förbi varandra på gatan. Kvinna 1 ser igenkännande på Kvinna 2 som bara går förbi.
Kvinna 1 (försiktigt): Hej...
Kvinna 2 vänder sig förvånat om.
Kvinna 2: Nä men oj, är det du? Jag kände inte igen dig. Vad tjock du har blivit!
En äldre tant ställer sig i en hiss på sjukhuset och trycker på knappen. Hon trycker dock inte tillräckligt hårt vilket gör att hissen inte stannar på hennes våning utan går förbi.
Rösten i hissen: Våning fyra.
Tanten går fram till högtalaren vid knapparna och harklar sig.
Tanten (skrikandes): VÅNING TRE TACK!

stenbrott

åkte in till stan och träffade nattis idag. var ett bra tag sen, så det var kul. blev inte stan så länge. max en timme. blev lite småsaker. sen bar det av hem till nattis där vi lagade mat och kollade på film. blev lite prat innan jag tog bussen hem, träffade kusin-karin. satt och småpratade med henne. det va trevligt.
och jag tror att jag äntligen har bestämt mej för vilken kamera jag ska ha - nikon p5100. hoppas det blir bra. jag och syster satt och kollade på cdon nyss, på massa skivor och så. blir nog lite där med. sen så får jag inte köpa ngt mer på ett bra tag.

och imorron hoppas vi på sol så att vi kan sola

smultronstället

slappis dag idag med, vaknade vad halv 2. blev smultronstället på kvällen med mor, far, syster och robin. mums med galss. ville ju såklart bli fotad av syster, men hennes kamera dog. såklart. med det blev några bilder med mobilen. dock inte specielt bra. men det är bilder.


















mannen i den vita hatten (16 år senare)

åkte vad halv 8  på morgonen, hämtade lovisa, johan, och johanna. kom fram typ vid 10. då träffade vi fanny, alexandra, mellis och casandra. så vi satt och köade ned dom hela dagen. det gick ganska fort, man gick iväg lite ibland och så. insläppet var vid 6. konserten började vid 8. då var det dags håkan hellström. det var extremt roligt att se honom live. han spelade ganska många låtar från det nya albumet, som jag inte har lyssnat ngt på. men man kännde ändå igen dom flesta av låtarna. sen va det dags för kent. helt underbar konsert, dom började med stenbrott och avslutade med mannen i den vita hatten. helt underbart. jag stod och grät när dom börjde spela mannen i den vita hatten, jag missade ju den i örebro. så äntligen fick jag höra den igen.
några låtar som spelades:
utan dina andetag
beskyddaren
dom andra
kallt kaffe
blåjeans
ingen kommar att tro dej

underbar konsert, nästan perfekt.








tjuvlyssnat.se

Ett gäng tjejer ~15 går på bussen. De hittar en gammal Veckorevyn och börjar bläddra igenom den.
Tjej 1: Oh shit, kolla! (visar alla en bild på Nicole Richie som joggar på stranden)
Tjej 2: Oj! Men alltså hon är ju undernärd som fan.
Tjej 3: Men hon har ju en liten kula på magen.
Tjej 2: Ja men det är ju bara för att hon är undernärd, det får barn i Afrika också.
Tjej 1 (trött): Nej det är för att hon är gravid.

förhoppningar och regnbågar

idag var det slappt igen. men jag behöver det. har typ inte gjort ngt idag. woho. men imorron så ska jag på kent och hellström konsert!! otroligt pepp! åker ganska tidigt, men det tar ju ett tag att komma upp med. iaf så kommer det vara sjukt kul! ska nog försöka sova lite nu. men jag har en känlsa av att det inte kommer gå så bra.

flumride och små-båtarna

i tisdagskväll åkte jag och nea ut till bjärka och träffa lite folk. det va kul att träffa andra nea och alice igen eftersom det va ett tag sen nu. sen är det ju bara roligt med människor som man inte känner.

igår bar det ju av till liseberg med min granne sara och hennes kompisar. det va sjukt kul. har ju inte varit där en klassresan i 6:an. och den här gången vågade jag åka balder, hade typ värsta panik innan. men jag vågade! det är jag ganska stolt över. åkte den ganska mycker sen, dett kul va den ju.  men jag kommer aldig åka nt som går upp och ner. vågade även åka upp skjutet, uppsvinget (och den va sjukt obehaglig. trodde nästan seriöst att jag skulle dö andra gången jag åkte den) och spinrock - ingen av dom här hade jag åkt förut. jag gör framsteg. men det som nästan var bäst på hela dagen va att jag och ullis åkte fisketuren, även kallad små-båtarna. det är nog den som jag tycker är roligast att åka. helt seriöst. typ sitter och as garvar hela tiden. fett värd resa iaf.

idag har det varit enn slappis dag med lite sol.


liseberg

sara ringde precis- jag ska till liseberg imorron! woho! det är typ inga jag känner, men förhoppningsvis blir det kul. åker halv 9 från stan imorron. kommer hem kvart i 1. fett kul!

practice makes perfect

slappis dag idag. åkte in till ida vid 4. mys. kollade på bilar, första gången jag såg den. trodde den skulle vara bättre, men den va ändå ganska rolig ibland.
och jag vill verkligen ha en kamera nu, men jag kan inte bestämma mej. det är ju ganska vanligt, men jag vet verkligen inte. men det skulle vara så skönt att ha en.

jag ska se kent och håkan hellström på lördag! PEPP!

nybörjare för svenska

blev en oplanerad filmkväll igår med josef, nea, viktor, petter och lena. kul! kollade lite på hipp hipp först och sen blev det film. sen satte vi oss ute på altanen och pratade och körde "finns i sjön". extremt kul. dom flesta gick hem lite över 2, nea sov över. ingen av oss va trötta så vi gick runt i sturefors i några timmar. va lite kallt, men det gick över när vi hade gått en bit. det brukar ju vara så. iaf så började det regna och vi satte oss i en busskur som det inte luktade allt för gott i. vi började bli lite halvt trötta så vi gick hemåt även fast det regnade. men vi blev inte så blöta. när vi kom hem va vi pigga igen så vi satte oss ute på altanen igen. tillslut gick vi upp och bädda och la oss. men det blev ju lite småprat innan vi somnade. klockan var då halv 7. vaknar typ halv 12 av att sara sms:ar.  ligger och pratar ett tag och tillslut går vi upp. (jag är ganska trött där ett tag. vi ligger och pratar om hipp hipp. isabell: jag tycker tiffany persson och nybörjare för svenska är bäst. nea: kollar konstigt på isabell och börjar skratta lite smått. :ísabell: fattar efter några minuters tänkande att jag sagt fel. och att jag har sagt det flera gr. )  fixar lite och sen går vi till bussen som nea ska med som gick vid 1. men hon får inte åka med. så hennes pappa kommer och hämtar henne för nästa buss gick inte fören 4. jag går hem och städar lite och sen åker jag upp till sara. där kollar hon och linda på film när jag kommer. paj hade dom gjort med. det tycker vi om. blev att prata ett tag och kolla massa roliga klipp på youtube. älska. åkte hem typ halv 7 för då skulle farmor och farfar komma. blev att umgås lite med familjen. och äntligen kollade jag på kamera igen. nu är det 2 st som jag väljer mellan. jag har både för- och nackdelar på båda. vill höra era åsikter någon gång. 

ska sova lite nu. otroligt trött.

tjuvlyssnat.se

En stor grupp människor håller på att lasta scendekor, musikinstrument och annan utrustning i en trailer. Två killar ~22 går igenom vad som redan lastats in.
Kille 1: Såg du var myggorna tog vägen?
Kille 2: Nej, det ska ljudteknikern hålla koll på.
Kille 1: Jamen, var är han då?
Kille 2 (skrikandes mot de andra): Var fan tog alla ljudarna vägen?
Alla människor inom höravstånd stannar upp och tittar misstänksamt.

Några småkillar kliver på bussen.
En av killarna: Snääälla, kan vi få åka med? Vi ska bara en hållplats.
Busschauffören: Har ni något tuggummi eller en halstablett?

Två män ~30 står i kön på caféet och pratar.
Man 1: Fan också, jag måste köpa nya jeans. Alla mina jeans är sönder. Eller så får jag köpa en symaskin.
Man 2: Vad fan ska du med en symaskin till? Skaffa dig en tjej istället. De fixar sånt.
Man 1 (funderar en stund): Nej fan heller, de kommer ju med en massa extra jobb...


hemma

det va inte fel färg, det skulle tydligen vara oljebaserad på kuntar mm. så vi behövde inte måla om ngt.
nu är jag hemma igen, men jag vill vara nere på svartö. antagligen blir det att åka ner dit själv snart. har badat idag igen, 2 gr. kusinerna kom ner en stund och jag har målat massa. och solat -  jag har bränt mej. inte bra.
nu ska jag lägga mej och läsa och sen sova. gonatt.


fel färg

solat ganska mycket idag, och såklart blev det att bada med. 2 gr faktiskt. grattis isabell. har även målat endel idag, 5 timmar (många fika-pauser är inräknade).
det ända som är värt att skirva om idag är: vi har målat med fel färg!! jippiii! eller den färgen vi har målat kutar mm i är oljebaserad eller nått. och det ska den inte va. vi hade en provburk på ½ liter som vi målade med först, som inte var oljebaserad. färgen tog slut och morfar åker och köper mer färg. vi får fel färg. alla penslar är typ förstörda och jag vet inte hur mycker som vi behöver måla en gång till. bara för att vi fick fel färg. (den oljebeserade färgen är lite ljusare än den ½ litersburken som vi började med, underbart) och självklart så märker vi ju inget fören på kvällen nu. jag känner mej oerhört pepp på att ställa mej och måla imorron asså. just nu känns det ganska skönt att vi ska åka hem imorron. antagligen kommer det inte göra det imorron. älskar att vara här nere, att vakna och det är precis tyst. att äta fukost nere på bryggan, sola, bada, lära kusinerna att simma,  och det som nästan är det bästa: sitta inne i soffan nu på kvällen, kolla ut genom fönstret och se östersjön precis blank, himlen som är lite rosa/orange för att solen håller på att gå ner och kanske ser man några svanar simma förbi. underbart? ja, det är så

årets första dopp

underbart att börja dagen med att äta fukost på bryggan. (och mata småfiskarna med brödsmulor) sjukt varmt, blev att sola ett tag och fortsätta läsa i mokeewrench morden - bra bok. efter någon timme kom två små kusiner, kul att träffa dom igen. så stor del av dagen har jag fått leka med dom, den ena vill att jag ska ta fart på gungan och den andra vill rida på min rygg. men det är ganska kul. det blev att doppa sig för första gången i år med, hurra och grattis till mej.


anything but ordinary please

underbart att vakna på svartö, soligt och inte ett moln på himlen när jag vaknade. blev att äta fukost på bryggan, standard. det va vidstilla så vattnet var precis blankt. efter furkosten kom morfar ner och vi började måla huset. har målat ganska mycket idag, 6 timmar. och jag får ju betalt med, så idag har jag skrapat ihop ganska mycket. värt. kommer nog lite före- och efterbilder imorron.

nu ska jag äta, morfar har grillat korv.

tjuvlyssnat.se

En kille ~20 sitter i tunnelbanan, i famnen har han en stor vattenpipa. Vid sätena bredvid honom sitter en dam ~75, och tittar på vattenpipan.
Damen (ler stort och säger): Vilken fin pokal! Hur vann du den?
Killen (helt lugnt): Jag vann en hundkapplöpning.
Damen (ler ännu större): Jaha, men jag förstår inte...
Killen: Ja, du vet. Hundarna började springa så hoppade jag in där emellan och vann loppet... Japp, jag är snabb jag...
Damen (väldigt förvirrat): Jaha... Vad trevligt...
Damen vänder huvudet mot fönstret och ser ytterst förvirrat ut. Efter några stationer så reser sig killen upp för att gå av.
Killen (vänder sig till damen och säger): Hörru. Jag skojade bara. Det här är en vattenpipa, men du blev inte klokare av det, va?
Damen: Nä.

Två tjejer ~19 sitter och diskuterar frisyrer.
Tjej 1: Men det gör ju skitont att raka huvudet om man har långt hår! Man måste klippa först, annars gör det JÄTTEONT!
Tjej 2: Men... du har väl aldrig rakat huvudet?
Tjej 1: Nej... men jag har drömt det!


Tjej 14+ (läser sms och skrattar): Tänk om man hade en mätare på mobilen som gjorde att man inte fick skicka sms om man var för dum. Typ fatta många dumma sms man skulle slippa.
Tjej 18+: Fast vaddå, menar du att dumma människor inte ska få skicka sms då?
Tjej 14+: Ja eller mobilen skulle varna om man skrev för dumma saker.
Tjej 18+: Men då hade du aldrig fått skicka sms.
Tjej 14+: Nej precis! Men fatta ekonomiskt det skulle bli!
Kille 1 (pekar på sina naglar målade med svart nagellack): Du, vet du hur man får bort det här?
Kille 2: Ja, du häller väl vatten på eller nått?
Kille 1: Nej... Jag har redan provat det.

svartö

nu är jag nere på svartö igen då, slappt. och skönt. men den här gången är det bara jag och pappa, och vi ska måla om huset. det kan ju inte bli mycket sämre än vad det redan är. (gult med bruna kuntar, snyggt? nej) tror att det ska bli bättre väder också, så förhoppningsvis kan jag bättra på den obefintliga brännan. och det kanske blir första doppet med? men vi ska inte hoppas för mycket.

idag har varit värsta slappis-dagen. har inte gjort någonting, förutom att packa lite precis innan vi åkte ( och det blev bil, inte mc) och det har ju regnat. så jag kan ju nästan skylla på vädret. och det blev inga bilder på bdb, sorry. blir till helgen, för jag kommer inte hem innan dess. kanske blir liite bilder härifrån, men hoppas inte för mycket. känner att jag inte är så bra på att ha framme varken kamera eller mobilen just nu. och föresten så har jag inte köpt någon kamera än. dåligt. men har liksom inte varit så pepp på det så det känndes nästan bättre att vänta. får se när det blir, men innan sommaren är slut är ju ett måste.

nu blir det att kolla lite på tjuvlyssnat innan jag lägger mej, ska ju upp tidigt imorron och måla (haha). lycka till säger jag bara.


RSS 2.0