socker

triv super bra med min nya mobil. känns bra.
teensnet igår, kul.
idag, slappis och plugg.
extremt kort inlägg, men jag tror att ni överlever
isabell

K770i

kom nyss hem från stan, nu har jag ny mobil! äntligen! K770i svart.

ikväll blir det kyrkan, mys. har inte varit där på ett tag nu. kanske blir lite plugg gjort innan det.
isabell

music non stop

fick lite plugg gjort idag, känner mej duktig. hurra till mej. har även kollat mer på mobil idag, ska antagligen köpa dom närmaste dagarna. tror att jag vet vad jag vill ha.
isabell


grattis till emelie idag! <3


socker

skulle varit min pluggis-dag idag. men det blev inte så, istället blev det en tre timmars lång promenad mes linda, sara, emelie, andréa och vicky. mys va det, men efter två timmar skulle det varit ganska skönt att sätta sig ner. mina händer låg i koma, men dom vaknade igen som tur va. jag tänker inte göra om det här, såvidare det inte blir sommar. då skulle det vara ganska najs. jag och linda stannade hemma hos sara, åt muffins och kollade på oc. tror dock att det bara var jag som uppskattade det. jag och linda gick hem typ 18.00-18.30 kanske. (hata att det piper från diket och änder som tar död på mej. usch.)
som sagt, inget pluggande idag, har ingen aning om när jag ska orka gör det där. kommer inte bli gjort fören i helgen om jag känner mej rätt. förhoppningsvis så har jag fel. skulle vara skönt om jag kunde göra klart något i tid för en gångs skull.
förövrigt så har jag äntligen bestämt mej för att följa med på berlin-resan.
Isabell

nålens öga

har inte varit på något vidare "blogg-humör" idag, så det blir ett kort inlägg.
händelselös dag, åkte till stallet. kommer ha sjuk träningsvärk imorron. underbart. men det gick bra iaf. nu blir det glass, o´boy och banan. mums.
Isabell

här står tiden still

just nu känns allt sådär bra, ingen riktig anledning. untan det känns bara så skönt. kanske för att det bara är kent-låtar som är i spellistan? eller så är det bara en bra dag. härligt är det iallafall.


-

åker till nattis snart. hela familjen ska dit. :)

mannen i den vita hatten

image19



















konsert igår! underbart! åkte hemifrån halv ett, hämtade Lovisa och sen bar det av till Örebro. Hittade snabbt eftersom jag är bäst på att läsa karta. eller inte. iallafall så åt vi på McDonald´s och sen satte vi oss och köade. det va sämst kö-system, man fick inte köa precis brevid arenan för att det va en väg där. (bra planerat!) så dom hade tänkt att vi skulle köa en bit bort och att dom sedan skulle leda hela kulmpen med galna människoröver vägen och självklart gick det jääätte bra. tillslut släppte dom in iaf, jag och emelie sprang in och lovisa tog hand om jackorna. och oftast skriker ju vakterna "sitt ner", men inte då. några satte sig ner (jag och emelie med) men det stod några brevid oss. och folk började knuffas så att det ramlade människor över emelie, stackars. så tillslut gav vi upp och ställde oss upp. när vi satte oss ner va vi på andra raden i mitten. när vi ställde oss upp va vi på tredje raden = Arg isabell. alla puttades runt eftersom en stor idiot som knuffade allt och alla. alla typ skrek på honom men vem trodde att han skulle bry sig? efter ett atg slutade dom röra på sig och alla kunde stå någolunda stilla. weei! jah hamnade på andra raden igen och emelie bakom mej. lovisa tryckte sig in och hamnade typ bakom emelie. sen va det två små tjejer som stod längst fram i mitten, det va deras första konsert. tyckte lite synd om dom. vakterna lyfte över dom precis innan förbandet familjen kom upp på scenen. så jag hamnade längst fram i mitten! lycka! tillslut hamnade emelie på min vänstersida och lovisa precis bakom henne. vakterna va jätte bra, dom pratade med alla som stod längst fram och delade ut vatten hela tiden, man behövde liksom inte be om det. hela konserten va underbar! men jag missade sista låten!! mådde inte bra så vakterna lyfte över mej. JAG MISSADE MANNEN I DEN VITA HATTEN!! jag hatar mej själv.

underbar dag



 


-

ska ut med andréa nu, känner mej hurt.
puss

önskelista?

image18

våga vara rädd

Konsert på fredag och jag hoppas att jag inte har ont i halsen då. har stoppat i mej massa (okej, inte massa) tabletter. hoppas på att bli frisk. har dock ingen feber längre, tack för det!
längtar till på fredag, lite synd att det kommer snöa och så. hade hoppats på bra väder, iaf att det inte skulle snöa eftersom det är i slutet av mars. lite surt, men jag ska på konsert. behöver det nu. vi har inte planerat något än. men tror att vi åker typ 9 eller liknande.
har inte så mycket planerat på lovet, förutom konserten och att mormor och morfar ska komma upp i ett par dagar. antagligen blir det att slappa och träffa kompisar. och jag måste göra klart biologiarbetet, sjukt tråkigt. ekologi. måste skaffa massa bilder, skriva rent allt och så. energikrävande. men man måste få det gjort.
tråk idag, finns inte så mycket att göra när man är sjuk. bilr musik och dator. även lite tv. vilket liv. men nu börjar det komma in lite mer människor på msn så det kanske blir lite roligare. weei.

smiles on our faces 

Autumn cold

Snö idag! vill ha vår ju, inte snö! förhoppningsvis så överlever jag. blev lite depp när jag vaknade och det va snö. inte så bra, men jag har piggat upp mej med att jag ska på konsert på fredag. weei! ljuspunkten just nu. är väldigt förhoppningsfull och jag hoppas innerligt att det inte är snö då, men det får gärna vara sol och 10 plusgrader eller något liknande. hoppas hoppas. och jag hoppas att dom ändrar bilddagboken igen, tyckte inte om deras nya layout. ser jätte barnslig ut. usch. antagligen kommer dom inte ändra det, men jag hoppas ändå.
och jag kanske skulle solat och fått lite färg idag. men jag orkade inte, lekte lite med micka och katten. såg en bra film och åt muffins. mums. fick även lite plugg gjort, grattis till mej.
ska vara duktig och sova nu, behöver det. puss


solen i ögonen

hos kusinerna i helgen. mys, har saknat dom sjukt mycket.

somewhere i belong

har varit sjukt trött dom senaste dagarna, kanske borde lägga mej tidigare. får se hur det blir med den saken. ska till kusingerna i helgen, ska bli mys att träffa dom igen. va länge sen sist. saknar dom faktiskt. aja, ska dit imorron. tror att vi stannar till söndag. men eftersom jag har vairt så trött ska jag vara lite duktig och sova nu. 
puss 


Ensammast i Sverige

Och jag är drog med dig i mitt fall
Och sen gled jag bara undan
Så förlåt, förlåt för allt
För min förbannade kluvna tunga
Jag har ett foto någonstans
Där vi är drottningar och kungar
Nu ligger bilder överallt
där gamla ansikten är unga
Och jag har letat som besatt
efter känslor som är försvunna
Och det har varit en lång, lång natt
men jag är glad att mina tårar
är behärskade och lugna

-

har fått mycket gjort idag, känns som det iaf.  skolan seg som alltid, tanläkaren efteråt. han sa att jag inbillande mej att jag hade ont i tänderna. aja. hämtade även mina glasögon, så nu kan jag ha dom imorron när vi åkaer till stockholm. weei. och så fixade jag med min praoplast.
puss

run and hide

blev inte så mycket plugg. weei. eller jag borde göra lite till. får se hur det blir med den saken.
är extremt söt sugen, har mosat i mej paj, popcorn ( två påsar, delade dock lite med syster) och glass. mår lite smått illa nu. har fettat mej hela helgen. mums.
kom på förut att det typ bara är en månad kvar till jag äntligen får köpa en ny mobil! hurra hurra! slipper den rosa klumpen. har hittat en som jag kan tänka mej att köpa, men sara ska köpa den med. så jag vet inte hur det blir med det. men ska fortsätta med mitt liv nu.
puss på er
 

jag älskar mitt meningslösa liv, hur är ditt liv?


music in my head

har inte skrivt på ett tag nu, så lite sammanfattning:

fredag: bio med kära mor och far. såg morgan pålsson världsreporter. det va rolig, värd att se. efter det åkte vi hem till farmor och farfar, åt kina mat. sjukt gott. va sjukt länge sen jag åt det. va lite osocial, somnade typ i deras soffa.

lördag: va hos sndréa på kvällen, (gjorde inget på dagnen, slappt) kul va det. va lite folk där. kollade på melodifestivalen, älska carolas min när dom åkte ut! HAHA!
mysig kväll.

idag blir det plugg. tråk. men måste göra musiken. suck på den. hata.

tidsfördriv

image17

luck comes easy

matteprov imorron. plugg, efter mat. mums.
min snälla fader hämtade mina linser idag, hoppas att jag får mina glasögon snart med. skulle vara skönt om jag kunde ha dom i stockholm. ska ju upp dit på tisdag men skolan. slappt. får dock bara gå på stan i 2 timmar eller nått. hata. hoppas att jag kan köpa nya skor, vill även ha en ny jacka. men jag har inte råd med båda och mina päron tänker nog inte sponsra mej, tyvärr. du måste lära dej att prioritera Isabell.  suck. och jag vill ha min kamera, men det kommer nog ta ett tag innan jag har råd med den. är inte så bra på att spara. suck, igen. annars flyter det på som vanligt, älska att det är sol och typ vår.
puss

tröttast

slapp dag idag. stan med emelie, sara, vicky och julia. weei. just nu är jag tröttare än tröttast, inte så bra. för då kanske jag somnar under lost. not good. och dator är seg som ärtsoppa, hata. så därför är detta allt för idag.
puss

shalala

stank i skolan idag, alla små barn va i uppis. as trångt. men det va ju typ det ända stället det inte stank på. vet inte varför det luktade, men blä på det.
annars ganska slapp dag. äckel mat på hemkunskapen.
lekte lite med Ida efter skolan, va ett tag sen så det va kul. och eftersom jag är IQ befriad glömde jag mitt busskort, asså inte skolbusskortet, så jag kom inte hem. men systra mi var hurtig och tränade = hämtade mej. dagens ros går till henne.
nu ska jag äta sockerkaka (suckers), puss

swallowed

slappis dag idag. gick upp halv tio, hurt. har typ inte gjort ett skit, tv är mitt liv. funny.
liite ny music, weei. men vill ha mer. förslag, någon?

Kid Down

konsert idag då, weei!!! dålig som jag är fick jag stressa ihjäl mig innan vi åkte, suck på mej. 20 minuter tills vi skulle åka om jag hade inte sminkat mej, fixat håret eller nått. reslutatet blev ju som det blev. men det spelade inte så stor roll, var glad när vi kom fram även fast jag såg (ser) ut som en bebis. konserten va bra, fyra band. tre av dom var as bra (ett av dom va Kid Down, kommer dock inte ihåg vad dom andra hette.) ett va inte så bra. men då är det. fick två svettiga kramar och en tygkasse/påse (50kr) värt. sen bar det av till underground, kul folk där. och nu är jag hemma. har varit sjukt rolig kväll. weei.

puss

RSS 2.0