jag bara blundar, lyssnar, njuter av min värld

har inte gjort mycket som jag skulle idag. vilket betyder att jag har massor att göra imorron. jag är bäst. ehh.
ska gå bort till kusinen om ett tag, sen bär det av till underground. peppa. är på riktigt bra humör och hoppas att det blir toppen ikväll. kan ju inte bli mycket annat.


.

lördag och jag är trött och allmänt seg.
hade tänkt att plugga lite matte idag, har prov på onsdag. och så ska till skolans studievägledare på tisdag,  jag måste förbereda lite inför det också. sen är det ju underground ikväll också, yäääy.

ska upp och fixa till mej lite så får vi se om jag piggnar till.

bilder

redo för kylan


skala 3:1

hade två lektioner idag, matte och so. kändes ju ganska ovärt att gå upp för att gå på två lektoner. men nu är jag ju hemma igen.  om jag inte hade gått på dom lektionerna skulle jag antagligen bara sovit bort hela dagen. för vem sover inte lite längre om man får chansen? 

det är ganska kallt ute, ligger lite snö på marken. hade tänkt att ta en lång promenad eftersom jag inte gick ner till gymmet idag. vet inte om jag tar en så lång promenad, men ut ska jag.

btw har jag kommit in i en ny kent-period. det gillar vi.

jag räknar tre, fyra, fem




den är torsdagen har varit lång. för lång.
slutade vid havl 4, åkte in till stan för jag hade en tid hos optikern vid halv 5. blen en liten sväng på stan innan jag gick dit, hittade några snygga t-shirtar. (jag älskar t-shirtar) köpte den i mitten, får se om jag köper någon av dom andra också.
jag och pappa åkte förbi friskis och svettis och köpte träningskort till mej. vet inte om jag ska gå ner till gymmet imorron eller inte, Linda ska inte träna och jag har ingen lust att gå ner själv. har en känsla av att jag inte kommer träna. men man vet ju aldrig.

back to school

gick till skolan idag, mår fortfarande sådär. har fått äta lite kex och så hela dagen, det känns lite bättre precis när jag har stoppat i mej något. annars så.

skolan gick ganska fort, onsdagar är inte så jobbiga. men det är tydligen bara jag som tycker det. blev en snabbis på stan med sara efter skolan.

ska försöka plugga lite nu, känns som om man missar ganska mycket om man är sjuk ett par dagar. saken är den att det är sex and the city nu. har en känsla av att det inte kommer blir så mycket pluggande. oj oj.

bilder

har varit hemma från skolan både idag och igår. huvet snurrar och jag mår illa, precis som vanligt. har fått en tid hos optikern på torsdag, får se om det hjälper.
tror inte ja åker till stallet ikväll, iallafall inte som det känns nu.





black sunday afternoon

vilken tråkig söndag jag har haft. har mått illa och så igen, hoppas att det är bättre imorron.
har inte kunnat göra så mycket idag, kollat på ett par filmer.. låter ju roligt.. skulle ju städat och så idag, inte så mycket roligare det heller, men jag får ju betalt för det iallafall.

kvällen

mycket rolig kväll. kollade på twilight, hade inte sett den förut. (sjukt bra film, måste se den igen.) blev även endel prat och skratt. 
självklart åt jag alldeles för mycket godis, ska aldrig mer äta godis. får se hur länge det håller.
ska ta ett stort glas vatten och sen ska jag sova. godnatt.







går vidare

kvällen igår blev lyckad, kan inte säga annat.
vaknade på fel sida idag, men vem blir inte glad av att lyssna på världens bästa Håkan liksom? haha.
snart ska jag iväg till nattis och sedan vidare till malin. blir nog lite film och mys.

Det är samma spel, det är samma stad
Det är nya ansikten, men samma hat




när det blåser på månen

fredag och jag är på riktigt bra humör. bara tre lektioner och vi fick reda på att vi antagligen kommer sluta 10.20 nästa fredag. yees.

efter skolan gick jag och linda ner till friskis och svettis, var inne på gymmet för första gången. känns riktigt bra, ska träna där varje fredag hade jag tänkt mej. kanske ska gå på ett pass på måndagar också, men vi börjar lite lugnt så får vi se hur det blir sen.
det var skönt att det inte var så många inne på gymmet. vi provade på dom flesta maskinerna och jag har hittat ett par som känns bra.

efter att vi hade tränat skulle jag in till stan en snabbis. det var ganska lång tid kvar till bussen gick, så vi bestämde att gå in. så istället för att sitta och frysa medans vi vänta på bussen fick vi en trevlig promenad genom stan. det blåste ganska mycket, men vi höll humöret uppe ändå.
gick in på åhlens och köpte lite smått. tog bussen hem och nu sitter jag här. ska strax in till teensnet, va ett par veckor sen jag träffade alla så det ska blir riktigt roligt.
ha det bra.


popcorn


.

även natten spenderades hos mickisen, mys mys.
är hemma en sväng för att äta, duscha och lite. känner mej ganska trött, blev inte så mycket sömn inatt som jag kanske behövde. får lägga mej skapligt ikväll.
iallafall är det väldigt skönt att ha studiedag. torsdagar är tråkiga och långa.

dream on

jag gillar onsdagar, ganska lång dag men vi har ju musik så. musik är kul kul.
sitter hemma hos mickisen nu, vi spelar guitar hero (som alltid, jag är beroende) och är allmänt konstiga. det är härligt.
imorron är det studiedag och jag har ingenting planerat. ska bli jätte skönt. kanske går ut en sväng, annars ska jag bara slappa. yääy.
åter till guitar hero.

träningsvärk

stallet var riktigt jobbigt idag, det var hoppning och min polle var pigg. 
hej träningsvärk.

dom är uppe på taken

tisdag  = skapligt kort dag och inte allt för jobbig. fysik - engelska - (några elever från folkunga hade konsert för alla 9:or. duktigt) - so - spanska - gympa.
nudlarna blev precis klara så nu blir det tv i ett par timmar framåt.
ikväll blir det stallet, yääy. btw, håkan är bra.


För Sent För Edelweiss

har nästan pluggat klart, jag kom ju på att jag skulle byta akvarium mitt i pluggandet. yäy. allt för att slippa liksom. men nu har mina fiskar ett nytt akvarium, eller flyttat tillbaka till det förra. tycker det låter roligare med nytt.
ska försöka trycka in gloserna i huvet och sen ska jag sova. godnatt.


det där var fina dar

den här måndagen har faktiskt varit helt okej, otroligt nog. fick ledigt två lektioner och det var bara fyra personer som va på den sista. slappt. yes. brukar inte vara på bra humör på måndagar, känns inte som det iallafall. men idag så, sitter här och lyssnar på världens bästa Håkan och det känns ganska fint.
har mått illa (eller vad jag nu ska kalla det) nästan hela dagen, usch och fy. men det är faktiskt bättre nu, kanska beror på det kryddstarka maten som jag år nyss.
ska plugga nu. har bara spanska glosor och lite biologi på hela veckan, så om jag gör det idag behöver jag inte göra någonting sen. isabell planerar - framgång.


bild.


P3 Guld 2009

ikväll sitter jag bänkad framför tv:n. klockan 21.00 är det P3 guld på svt.
peppa.

kläder


1: skor från urbanoutfitters.se
2: mössa från forever21.com
3: strumpbyxor från forever21.com
4: glasögon från forever21.com
5: sjal från forever21.com
6: väska från forever21.com
7: t-shirt från forever21.com

stilla som när snö faller

det verkar så enkelt vännen
Ändå är det så obegripligt svårt



Vind i håret och vår sikt låg klar

kent är bra.
gick hem efter två lektioner idag, mår illa igen. jag fattar inte. får se om det är bättre imorron.


härliga dagar

mamma hämtade upp mej efter skolan idag, slutade vid 15.30 men det gick fort. jag tycker om onsdagar.
iallafall, vi åkte ut till ikano och jag skulle kolla sommarjobb. får se om jag får något, hoppas verkligen det. lite extra pengar i sommar skulle man ju inte tacka nej till direkt.
jag hade bestämt mej för att jag inte skulle köpa någonting, det gick ju inte så bra. det blev en rutig skjort/blus liknande sak. men nu får jag verkligen inte shoppa mer på ett tag. får se hur länge jag kommer hålla det.
jag har har inga läxor på hela veckan, slappt - jag vet, så jag har massa tid att spela sims. haha. men ikväll är det winnerbäck på tv, svt 1 kl 21.00 tror jag det var. tycker det låter som ett ganska bra sätt att avsluta en härlig onsdag på, eller vad säger ni?



skadad?

jag har kommit fram till att jag är kent-skadad. pappa sa nyss "jag hoppas det blir en kall vinter" det första jag tänker på är en bit ur låten vinterNoll2 (kent såklart) det kommer bli en lång kall vinter.

du är min hjälte för du vågar vara rak
du är min hjälte för du är precis så svag som jag
VinterNoll2

här kommer lyckan

yoga på gympan idag. madde höll i lektonen, hon var jätte duktig och det var riktigt roligt. har aldrig provat på yoga förut. och alla i gruppen var skapligt seriösa, det blir ju mycket roligare då. det var lite jobbigt att man hörde musiken och så från den andra halvan av gympa salen, man kunde inte riktigt slappna av. men annars så.
ridningen börjar idag, yääy. har ny ridlärare, igen. eller den som vi får nu är ny-gammal, vi har haft henne förut så det blir nog bra.
idag har det gått mycket bättre med allt än igår.
nu - top model. har ingen glass så det blir mörk choklad istället.


jag var bara inte gjord för dessa dar

 

godnatt

nu har jag:
dammsugit över- och undervåning
våttorkat över- och undervåning
plockat undan på rummet
det tog lång tid. längre än vanligt. usch, men städa = pengar. yääy.
skola imorron, opepp. godnatt


tidsfördriv

igår åkte jag in till stan för att träffa nea. köpte inget, men hittade endel som jag vill ha. får se hur det blir. iaf, satte oss och fikade på café M, mysigt och lagom stort café. (tack för tipset syster) jag och nea ska bli stammisar där nu, haha.
hjälpte pappa att ta ner granen när jag kom hem, julen är verkligen över. tycker inte om den tanken. men en positiv sak är ju att man slipper alla barr. det är ju iaf något.
gick bort till micka på kvällen, vi kollade på ps. i love you. så sjukt bra! hade aldrig sett den förut, har bara hört talas om den. om du inte har sett den, se den! annars blev det mycket prat om allt och ingenting. det gillar vi. vaknade borta hos micka idag, jag blir bättre och bättre på Guitar Hero. yääy.
nu blir det städning. mitt rum ser ut som jag vet inte vad. men aa.

halka

vad halt det var idag! jag har ju inga bra skor heller, det fick bli converse helt enkelt (dom bästa skorna jag har). jag har halkat runt lite hela dagen, men jag har inte ramlat en enda gång. känns bra.
dagen har varit läng, men på ett bra sätt. har hunnit med massa roliga saker. skolan slutade runt 12 som alltid. fredagar = slappa. gick en sväng på stan, hittade lite smik, ett par linnen och en tröja. bra att ha.
åkte hem till mickisen i några timmar, var ett atg sen jag va med henne. var lika roligt som alltid, btw körde jag Guitar Hero för första gången. skitkul!
åkte in till underground där det var spelkväll, och nu ska jag spela sims hade jag tänkt mej. jag är beroende av smis. inte bra. men det är kul.

skolstart

första dagen i skolan efter lovet, det var inte så hemskt som jag hade väntat mej. trodde att det skulle vara mycket värre att gå upp på morgonen, att vänta på bussen och att gå på alla lektioner. men det gick faktiskt. bussen var överfull, men jag satt nu ner. roligt att träffa folket igen, som alltid. lite jobbigt att man börjar med en så lång dag (gick till halv 4, jag är slappis och fick sluta tidigare), men det är snart helg igen. något som jag inte tycker om är att när man har gått på 2-3 lektioner känns det som om det var jätte länge sen det var lov. man är redan så inne i vardagen igen. usch.
iaf, när jag kom hem blev det top model och glass med oboy, standard. nu, dom senaste timmarna har jag försökt att vara dutkig och resa lite på mitt rum. det har gått ganska okej, men det går alltid bättre när mamma eller syster är hemma.

grammisgalan

satt och kollade på grammisgalan precis.
årets album - Anna Ternheim
årets kvinnliga artist - Anna Ternheim
årets manliga artist - Håkan Hellström
grattis!
tyckte kent och winnerbäck skulle vunnit något med, men tydligen inte.
godnatt, imorron börjar jag skolan igen. opepp.

Mariannelund

idag flyttade min älskade syster, och till mariannelund av alla ställen (hon ska gå bibelskola där). men det verkar vara ett mysigt samhälle, endel små butiker.
hjälpte henne att packa upp och så, hon bor i en lägenhet med 5 andra. jag är så avis på hennes rum, jätte stora fönster, högt till tak, älskar elementet (haha, vet) och det sitter en skitsnygg nyckel till hennes garderob som förövrigt är perfekt. som sagt, jag är avis.
kommer sakna henne sjukt mycket, kan inte förklara. älskar dej syster.




ekängen

dagen böjrade ju bra, vaknade 11.05 när jag skulle gått upp 08.45. skulle med en buss som gick 11.10 eller nått. yäy. tror ni jag hann med? nej. åkte med syster  in till stan och sen tog jag bussen ut till ekängen och nea. åkte skridskor på roxen, har inte åkt skridskor på jag vet inte hur länge. det såg nog ganska roligt ut, men jag känner ju inga därute så det gör ju inget. haha. efter ett tag gick det lite bättre, och jag hoppas att det inte såg lika fult ut. ramlade bara en gång, känner mej duktig. det blåste ganska mycket så det blev ganska kallt efter en stund, tur att man hade mössa iaf.
när vi kom hem till nea igen satte vi på en film och jag åt massvis med popcorn. det är fint.

nu snöar det massa ute, mys i massor. var inte lika mysigt när man stod och väntade på bussen, men det är sånt man får ta ibland.
jag är glad idag, tack vare nea. hon får mej alltid på bra humör.

dagen

körde goCart idag, har aldrig gjort det förut. kul kul. som vanligt var ja sämst, men det struntar vi i.
har kollat lite på hipp hipp nu på kvällen, så sjukt roligt. hipp hipp = humor
snart börjar skolan igen, vill verkligen inte tillbaka. visst, man saknar ju alla. men man överlever ju utan alla läxor och prov. ska försöka få ut så mycket som möjligt av dom dagarna som är kvar nu. det är väl det bästa man kan göra. yäy.
sims nästa. jag = nörd.


småland

en av mina kusiner fyller år på tisadg, så vi åkte ner till småland för att fira henne. det är ju lite snö ute, så kusinen (som fyller 5) och jag gjorde ett försök till att åkta spark - nostalgi. blev en sväng med kameran med, mina händer dog lite. jag måste skaffa bättre vantar.


 


bilder





stolt fiskägare


.

gokväll, i natt har jag sovit 15 timmar. slå det ni. vaknade 15.45, har aldrig sovit så länge. men jag tror att jag behövde det, det blev ju inte allt för mycket sömn på unite. men antagligen kommer jag ju inte kunna somna ikväll, men vi får se.
btw så saknar jag unite, jag saknar alla människor. men teensnet och allt börjar nog snart. yäy.
senare ska jag, syster och pappa kolla på sagan om konungens återkomst. har bara den kvar.
nu ska jag få fiskar, ska ta över systers. jag hoppas dom kommer överleva.

unite

mitt bästa nyår hittills.
vet inte vad som var bäst, självklart var ju nyårskvällen riktigt rolig. vissa möten var helt underbara och alla härliga människor gör ju saken bara bättre.
jag vet inte vad jag ska skriva, kanske behövs det lite tid för att allting ska hinna sjunka in. jag vet inte.






hemma

så, nu är jag hemma igen. har varit riktigt roligt, får skriva mer om det senare eller imorron. ska bort till kusinerna, min faster och farbror har fyllt år. hoppas ni hade det bra över nyår. jag hade det helt fantastiskt.


RSS 2.0