...

Eftersom jag är hemma tänkte jag att jag skulle ta tillfället i akt och skriva någonting ordentligt för en gångs skull. 

Idag är illamåendet nästan värre än igår. Men jag tycker det borde vända snart för jag har börjat med järntabletterna igen. Jag har inte ätit dom på länge så jag antar att det är därför jag mår illa. Rastlös är jag också, det är inte det att jag har brist på saker att göra, utan jag kan inte röra mej så mycket utan att det känns obehagligt. Plugga går en stund, sen flyter mattetalen ihop. Jag får ta lite i taget helt enkelt.

Mamma har målat köksbordet vitt (lukten från färgen får mej ju inte att må bättre precis, men fint blev det) och allting i köket börjar falla mer och mer på plats. Istort sett är det "bara" att byta fönster och tapetsera kvar, och det blir nog inte av fören det blir lite varmare.
Annars är det påskpyntat här, det står tuppar, hönor och kyckligar lite överallt och för första gången på länge har vi påskris! Enligt mamma kommer det ris vi har inte att stå så länge till, så jag fick övertala henne att köpa ett nytt för att jag har ju inte hunnit påskpyssla än. Och det måste jag få göra.
det snurrar i min skalle...

... igen


sweet

söndag betyder plugg och städa. och Timo Räisänen i öronen.

Linnea

jag fick fint besök ikväll.


Timo Räisänen

gårdagen började inte så bra, jag försov mej. men som tur var kom mamma och väckte mej, så jag hann med bussen.
skoldagen bestod av en sak: tre timmars långt fysikprov i aulan. och det känndes som om det gick bra! första fysikprovet som inte känndes som skit när jag gick därifrån. underbart!

efter skolan gick jag bort till friskis och svettis för fösrta gången på evigheter, och det var tungt. och svettigt. men nu ska jag komma igång igen, man mår ju så mykcket bättre då även fast det är tungt i början.

kvällen började på skivlagret där Timo Räisänen spelade och signerade. så jag köpte min första skiva med honom och fick den signerad. inte helt fel. därefter bar det av till club.
värd kväll, men det var en trött Isabell som la sig i sängen framåt småtimmarna.

min helg kan sammanfattas så här: sova, äta, plugga.
jag kanske får fin fint besök ikväll också.


t som i torsdag, t som i träningsvärk

i tisdags skrev jag att jag trodde att jag skulle få skaplig träningsvärk, och det har jag också. imorron ska vi träna bort den.

annars är det mest sova-äta-plugga som gäller nu.


.

det är tisdag och lång skoldag, lång lektioner och framförallt en lång idrottslektion. idag var det handboll som gällde, och jag måste erkänna att det kanske inte är min starkaste aktivitet. Det jag vill komma fram till är att jag trött i benen och nu väntar en ridlektion - hopping. mina ben får verkligen jobba idag. jag satsar på träningsvärk imorron.

bortförklaringar

jag är bäst på bortförklaringar, det här är nog egentligen en också. jag vill inte duscha, för efter det måste jag sätta mej och plugga. och jag vill inte. så om jag sjuter på det tillräckligt länge tror jag att det försvinner, men det blir ju inte mindre att göra bara för att klockan går. men jag tror inte min hjärna vill förstå det, för det innebär att jag borde sitta och plugga just nu. och det vill jag inte. men jag borde.

godnatt

helgen i bilder

jag vet inte riktigt hur jag ska beskriva helgen i ord, så det blev bilder istället.
det finns inga ord

IGEN!

GBG

veckan är snart slut och helgen kommer att spenderas i göteborg med syster! det kommer bli sjukt bra! shopping, kent och förhoppningsvis bra väder!

båda kamerorna får följa med ner, så jag hoppas det kommer komma upp lite bilder här när jag kommit hem. 

om det var ett krig

det har inte varit min bästa dag idag, trött och allmänt gnällig. och läxor på det. inte världens bästa..

jag önskar jag var där nu - längtar till helgen och gbg


huvudvärk

jag vill ha sommar. nu.

.

ikväll är det alternativ! pepp!

var ute en sväng med madde tidigare idag, här kommer resultatet
oh happy day

jag kan inte säga annat än att hela dagen igår var lyckad!

första lektionen var matte och jag förstod, vilket inte är självklart nu mera. så det var en skön start. vi fick även reda på kemiproven som vi skrev i tisdags. och jag blev mycket nöjd med resultatet eftersom jag tyckte att provet var så pass svårt!

nästa lektion var idrott, så klassen gick ner till ishallen. och jag lärde mej nästan att åka baklänges! det är stort, jag kan ju knappt åka framåt!

prov nästa, och det var skapligt enkelt (bara för det kommer jag få dåligt resultat) och medan vi väntade på sista lektionen var vi lite busiga och klämde fast en vattenballong i en klasskompis skåp så att den föll och landade i golvet när han öppnade skåpet. kul kul. 

på kvällen åkte jag in till club och hade en riktigt mysig kväll. promenad genom sturefors säger man aldig nej till.  

kent agent

snart är veckan slut, det känns som om det var måndag nyss. men det gör ju ingenting, det får gärna bli helg.

pulka-åkningen med klassen i tisdags var riktigt rolig! jag hade ont i nästan hela kroppen igår, men det var värt det. nu väntar jag med spänning på att bilderna  ska komma upp på facebook! 

igår hade jag studiedag. och det blev precis som ordet beskriver - en dag full av studier. inte allt för roligt, men hela dagen lyftes upp av denna underbara händelse - KENT! det kunde nästan inte bli bättre! det var en av de bättre konserterna jag har varit på, dock var den för kort (tiden går fort när man har roligt) och så hade det varit mycket roligare om min älskade syster hade kunnat vara kvar hela konserten. men vi har en till i gbg att se fram emot. den kommer nog bli minst lika grym!

det blev inte allt för mycket sömn inatt, men jag har varit förvånansvärt pigg ändå. jag antar att tröttheten kommer imorgon när jag har ett betygsavgörande prov. just nu känns det inte så roilgt, men jag får göra det bästa av situationen. jag kan ju inte göra annat.

åter till böckerna

pulka-time

nu ska jag iväg och åka pluka med klassen! pepp!


En skymt av solen doft av vår

ny vecka och bara ett par dagar kvar till en av två efterlängtade kent-konserter! det har varit underbart väder. solen värmer, isen smälter och våren känns inte allt för långt borta.

något som dock skulle göra mitt humör mycket bättre är om jag skulle slippa alla dessa läxor och prov.. det funkar inte att ha så här mycket..

photos

jag kom nyss hem från en supermysig promenad med Madde, kameran fick följa med och här ser ni resultatet.


höga toppar

jag mår bra. jag tror aldrig jag har mått så här bra, jag kom på för ett par dagar sen. jag är inte på topp hela tiden, men vem är det? jag är mer på jämn nivå för det mesta. jag är mycket säkrare i mig själv och jag hoppas att det speglar sig utåt. jag vet inte riktigt vad jag vill komma fram till, men det känns ganska bra nu. såklart finns det djupa dalar och höga toppar, men det är lite lika stor nivå skillnad mellan dom som det kanske var för ett eller två år sen.

idag blir det ännu en pluggis dag, men det känns inte så tungt med bra musik på hög volym. tänkte försöka ta mej ut en sväng också.

ljudlös

kvällen igår blev lyckad, mysig fika på fräcka fröken och sedan club.

idag ser det inte ut som om det kommer att bli en lika rolig dag, det jag har planerat är plugg. och eventullet händer det något ikväll om jag inte är allt för slut.
tänkte lätta upp mitt humör med lite musik, och så funkar inte ljudet på datorn. happy day.

.

äntligen fredag! det har varit både en rolig och smått hemsk dag med brutna armar, dock inte jag.

kvällen ser just nu ganska ljus ut med fika/mat på stan med madde, sara och agnes innan CLUB!

i believe i can fly

tiden går fort när man har roligt.
jag tycker det stämmer ganska bra, dagarna går fort, det är mycket plugg men jag är ändå haft tid att göra lite roliga saker. jag har hittat någon slags balans mellan rolig fritid och plugg. jag är riktigt förvånad.

i måndags tillbingade jag hela eftermiddagen hos micaela som jag inte har träffat på evigheter, det blev mycket skratt.
tisdag innebär en lång skoldag och stallet efter det. 
idag blev det shopping på myrorna och fika med Nea på mysigaste caféet i stan: Café Berget.

allting flyter på, livet känns inte så tungt nu.

RSS 2.0