bästa platsen på jorden

idag kan inte verkligen inte klaga på vädret! så det kanske var mitt bra humör som fick tankarna att börja snurra i mitt huvud och till sist resulterade i fin fina bilder på Linnéa Ralme i prästgårn.
hold on

det är bara 9 skoldagar kvar till sommarlovet och jag kan inte beskriva i ord hur mycket jag längtar dit

märker du hur fort det går?

då var jag 17. 365 dagar kvar till 18.

släkten var här igår och firade mej, det var roligt men det är ju inte pressenterna man längtar efter även fast det såklart är roligt också. det är på en annan nivå nu, jag förväntar mej inte alls lika mycket nu som jag gjorde för 2-3 år sedan.

eftersom jag hade mitt födelsedagsfirande igår kommer dagen inte att bli så speciell, jag ska plugga.

ge mig 24 timmar till

nu är den efterlängtade helgen här, och den lär ju gå lika fort som de andra helgerna har gjort det här året. veckorna går också fort och det känns som om det var ett par månader sedan vi började ettan. den långa kalla vintern känns väldigt avlägsen nu när vi har sommarvärme och jag börjar känna mej äldre nu när jag tänker på hur fort allting går. nu har det gått nästan ett år, och vad har jag gjort? visst, det har varit stora förändringar som att börja gymnasiet. men det finns ju så mycket mer, och tiden kommer aldig att räcka till. jag behöver 48 timmar per dygn.

jag tycker det flyter på ganska bra just nu. jag har fyndat lite på stan både idag och igår (klänning, byxdress och skor för 235 kr!), det är bara ett par dagar kvar till min födelsedag, vi har inte allt för mycket i skolan och på torsdag ska jag och mina älskade vänner gå på sex and the city 2! det kan inte bli mycket bättre.

det kommer komma upp bilder från fågelskådningen och helgen i småland när jag har tid, så det kanske tar ett tag. ni får klara er utan bilder helt enkelt.

snart helg

nu är det snart helg. bara två dagar kvar, och imorron ska vi vara ute nästan hela dagen. vi ska nämligen cykla ut mot berg och kolla på fåglar. jag måste erkänna att jag inte är allt för pepp, men jag får ju vara ute och slipper sitta med huvet i en tjock bok hela dagen. jag hoppas det blir sol, allting blir ju lite roligare då.

oh happy day

jag har bakat muffins! tro det eller ej! och dom var goda! i love it.

just nu känns livet i allmänhet inte så tungt, guess what?! JAG SKA PÅ SEX AND THE CITY 2 PÅ TORSDAG!!!!!

aj

hej huvudvärk.

regn

nu är jag hemma efter två dagar i de smålänska skogarna utan täckning på mobilen, bara tre kanaler på tv och en otroligt seg dator. underbart. och tro det eller ej, men jag är faktiskt seriös. det har varit skönt att få slappna av lite, leka med 4 yngre kusiner som är mer eller mindre högljuda och ta promenader med mormor. jag gillar småland. jag är alltid lite lugnare när jag kommer hem jämfört med när jag åkte dit.

imorron är det söndag och sista dagen på min långhelg. och tuvärr ser den inte ut att bli speciellt rolig, den kommer troligtvis bestå av fysikuppgifter. jag är så sjukt opepp. men nu ska jag packa upp mina väskor, skriva ut några låtar och försöka spela lite på min mormors mors gitarr.

helgens planer

idag är det kristi himmelsfärds dag och jag är ledig i 4 dagar! det gillas skarpt, men det hade ju varit väldigt mycket roligare om vädret hade varit på min sida, just nu regnar det och det ser ut som om det kommer att fortsätta göra det i ett par dagar.

idag ska jag först in till kyrkan och baka kladdkakor. jag hoppas att det blir några som kommer, för det blir ju väldigt mycket roligare då. klockan 5 ska jag dra mej upp till Rebecca där kvällen och natten kommer att spenderas, jag tror det skulle bli taccos och tjejfilmer. perfekt.

imorron ska jag, mor min och far min åka ner till småland. jag har inte varit där nere sedan förra sommaren, så jag är riktigt pepp. (även fast vädret kommer vara skit och jag inte kommer sola eller bada..) vi ska vårstäda i stugan och jag hoppas att jag får träffa mina kusiner. dom är så söta.

nu måste jag börja packa, timmarna kommer gå fort idag.


ramlar

det går inte framåt, igår var jag trött och idag har jag feber. håkan hellström och roliga sms från Emelie muntar upp lite iallafall.

och det skulle ju vara dans dans dans

inte gjord för dessa dar

det här har varit en hemsk dag. jag är för trött.

update

okej, just nu är jag värdelös på att uppdatera, men bloggen har helt enkelt inte första prio.

de roligaste som har hänt de senaste dagarna är lätt popadelica i lördags, riktigt bra dag. bra band, underbart sällskap och helt okej väder. det ända som är lite surt med det här är att jag inte vet när nästa konsert kommer att äga rum, jag hoppas jag är tid och råd att gå på några i sommar. men det ska ju vara några band som är värda att betala för också. vi får se hur det utvecklar sig.

annars har jag varit och gjort slingor i mitt hår idag, så nu är jag blond igen. (jag har varit röd/brund/ljus i ett par veckor.)

music

lyssnar på salem al fakir och peppar för festival!

RSS 2.0