jag räknar tre, fyra, fem

nu åker jag till småland i några dagar. kommer hem på torsdag. hoppas att ni överlever utan mej. :)

noll

extremt seg dag idag. har varit trött hela dagen, va samma sak igår med. inte bra. hade fysik prov på morgonen, och det va as svårt. det var inte så många frågor som jag inte svarade på, men jag chansade på många. så vi får se hur det går. jag borde ju ha ett G iaf. sen hade jag spanska hörförståelse, det gick oväntat bra. 10/12. höjde mej från VG till MVG där. mycket nöjd. och det var god mat med, så jag fattar inte varför jag är på så seg. sov bra. fick sluta tidigare, och det är sol ute. och jag har fått min efterlängtade vecko revyn. men det hjälper inte. hoppas att det blir bättre tills jag ska till stallet, just nu känner jag mej inte jätte pepp på att åka dit. men jag hoppas verkligen att det blir bättre.
sjukt skönt att vara ledig resten av veckan. emelie ska till mormor och morfar, vill med. men det går inte. lite surt, men så är. får träffa dom någon annan gång. men skulle vara skönt att åka ner dit och komma ifrån allt några dagar.
 
har satt på lite musik, så ska jag nog ut och sätta mej i solen och läsa VR.

uppsnärjd i det blå

känns som om jag borde skriva lite här nu. va ett tag sen nu.
vet inte när jag sist, men iaf. prao var jätte härlig, längtar tillbaka. 
sen var det ju berlin, blev lite shopping:
tre t-shirts
örhöngen
väska

kul va det, sov med andréa och jojjo. mys på kvällarna. <3 det stank rök i rummet där vi sov, inte så trevligt. usch.
vi besökte ett konsentrationsläger, berlin muren och lite mer. muren var inte så spec som jag hade förväntat mej. men det var kul att få ha sett den iaf. 
efter berlin var det skola igen, matte första lektionen efter två veckors prao och sen 4 dagars resa till berlin. kunde ju varit bättre. 

i fredags så va det equip, mötet va bra. sen gick jag och nea på våran vanliga promenad. mys <3 blev film när vi kom hem, ganska brutal men bra. 
 och igår va det alternativ, det va bra. var ett tag sen jag va på alternativ. så det va bra. det blev promenad med nea igen och sen fick man vara lite social. kul kul. 

nu måste jag ringa morfar, men förhoppningsvis så blir nästa inlägg ganska snart. 
   


ett tidsfördriv att dö för

är så extremt opepp att skriva på denna blogg just nu, tycker synd om er. kanske blir om ett tag igen.
puss på er

stackars

lekte med min mobil i morse, nörd. kollade på massa inspelningar från olika konserter och så. sämst kvallitet, men det är minnen.
jag måste plugga nu, har ju inte lämnat in mtt biologiarbete än. dåligt. jag har tänkt att jag ska plugga hela helgen, men det blir aldrig av. nu är klocken snart halv fem. och jag har inte börjat än. det är inte så bra. men jag kommer alltid på något som jag borde göra innan jag sätter mej och pluggar. inte heller bra. men nu ska jag upp.

förövrigt så köpte jag ett par skor igår, as billiga. värt. kanske ska ha dom till berlin.
känns kul att man är på väg till berlin på torsdag när alla är i skolan. mohaha.

istället för ljud

har inte skrivit på länge nu, har inte varit inne på datorn på länge heller. man har faktiskt inte saknat det.
aja, har praoat hela veckan. kul är det. trivs sjukt bra med människorna, trevligt. :) man blir ganska trött i huvet, men annars är det inte så jobbigt. men det är sjukt skönt med helg. men vem tycker inte det? nästa vecka kommer nog bli ganska jobbig: först prao tre dragar. det kommer antagligen gå bra, som åker jag till berlin i fyra dagar. kommer hem söndag ca kl 22.00. och sen är det skola på måndag, ska upp kl 6. härligt. men det ska blir kul att åka till berlin iaf. kanske kan köpa lite kläder.
men nu ska mor, far och jag åka till ikano och handla lite. får se om det blir något.
puss

ett tidsfördriv att dö för

prao idag då, har gått ganska bra. lite segt ibörjan, blev bättre dom sista timmarna. har inte fått göra så mycket, men det kan man ju inte förvänta sig heller. är sjukt trött, så ska försöka att sova lite nu.
puss Isabell

småland

va i småland idag, segt va det. är så sjukt trött, och imorron är det prao. än är jag inte nervös, men det hinner jag nog att bli. måste kolla bussar med. segt att åka buss varje morron, måste byta med. ännu segare. förhoppningsvis kommer allt gå bra, antagligen kommer allt gå bra. får plocka upp varor och andra tråkiga saker. men det finns värre saker.
puss Isabell

avtryck

ska till underground snart. kul ska det bli. tror att det är ganska många som kommer. hurra för det. var där igår med, också kul.
jut nu känns livet ganska bra.
puss Isabell

DDT

bloggen har tuvärr inte fungerat dom senaste dagarna, blev lite depp ett tag där. nedå, men jag har saknat att skriva.
iaf, tisdagen var en helt underbar dag, ingenting gick fel! grattis till mej! red ut för första gången på året, kul på bussen hem, underbart väder så jag satt och solade ett tag och läste min veckorevyn som hade kommit samma dag. underbart att få sitta lite i solen efter den här tråkiga vinterna. hoppas att det inte blir någon mer snö nu, gå lägger jag mej i ide.
förövrigt har jag haft två prov den här veckan, spanska och kemi. har även engelska prov imorron + ett inlämningsarbete i biologi och några små saker som jag varken orkar eller hinner göra innan prao. ska ju börja mina två prao veckor nu på måndag, kul kul. ålhens. kommer ju antagligen att få städa och plocka upp varor. och så måste jag föra "prao-dagbok" , sämst. kul kommer det kanske att bli, om man bortser från att städa och så. börjar vid 10. men jag mäste ändå ta halv 9 bussen in, surt. men förhoppningsvis så överlever ja. 

hoppas att ni har klarat er utan min blogg på ett tag.
Isabell 

RSS 2.0