.

ska snart iväg till, så får skriva lite sabbt :) segt i skolan, som vanligt. min ipod är nästan död - måste ladda. suck. behöver lägga in lite ny music också. någon som har något bra?
stan efter skolan, skulle köpa något till Andréa som fyller på tisdag, men hittade inget bra. till mej själv köpte jag strumpor, bh, armband (sjukt snyggt) och ansiktsmasker. mina pegar förvann. suck, igen. har även fixat galsögon och linser idag med, weei. äntligen. får linserna om kanske 3 dagar, najs.
men det va värsta weird-gubben på HM, han stod och fottade när man provade kläder!! han höll liksom en kamera ovanför dörren, det va en dam (?) som såg kameran och hon blev ju såklart as arg, personalen kallade på securitas. hoppas att dom satte dit honom, ursch.
men ska åka nu, ha det bra. puss

me and my glasses

inget plugg tills imorron, weei. i´m happy och trött (är så sjukt trött, ska nog sova efter det här). ska fixa med mina glasögon och linser imorron. får se hur de blir.. ska nog på stan en stund innan, behöver some new stuff. känner mej även lite duktig *host*, åt två kakor och började på en stor skål med glass i en reklampaus. åt även trvå kakor till, men jag var värd det eftersom jag fick så bra på musik- och engelskaprovet. weei, igen.
John Blund kallar på mej nu, puss

.

so you can only imagine..


vårkänslor

vaknar as trött, tycker att man ska vara pigg när man vaknar då. men jag är ju lite speciel, iaf så var jag lite hurtig och gick ut med min kära mor och far. gick hela vreta, känner mej duktig. solen värmde och vi såg blommor - vårkänslor. längtar. 
fick den stora äran att få kolla på systers balträning, i 2 timmar. hon får ett VG av mej, orsakerna kan hon och jag diskutera senare. haha, nej då. dom va jätte duktiga. åkte till farmor som fyller år, weei. Grattis till henne! eftersom hon är snäll fick jag en väska och en plånbok som hon hade för X antal år sedan, det tackar jag för. sjukt mycket kakor och godis mm. men mys va det. 
börjar bli trött nu, så puss på er 

Åre

okej, då ska vi se om jag orkar skriva om hela veckan. :D
image16
Lördag: vi åkte med bussen klockan 06.00, vilket betyder att jag var gaanska trött. sov kanske 1-2 timmar på vägen upp. hela resan tog 12 timmar, (var ganska segt) men jag överevde. så vi kom fram kl 18.00 och då åkte vi och hämtade skidor mm. det tog ett bra tag så vi kom nog inte fram till huset förän 19.30-20.00.. tror inte att det hände s mycket mer den dagen, eller joo. sara, linda, jojjo, emelie och jag fick bästa rummet. vi hade eget badrum (med dusch!) okej, det va kanske inte jätte frächt. men ändå. :)
Söndag: åka skidor idag, såklart. ramlade sjukt mycket (jag överlevde) blev att leka lekar på kvällen, va ganska kul faktiskt. tro det eller ej. 
Måndag: åka skidor idag med, ramlade inte lika mycket den här dagen (jag gör framsteg, weei) blev kareoke sjungade på kvällen. till allas stora besvikelse (eller lättnad?) sjöng jag inte, men det gjorde emelie, linnéa, frida och madde m fl- hurra för dom. 
Tisdag: var kvar i huset denna dag, vad sjukt trött. gick upp vid 07.45, la mej igen vid 09.00 eller något liknande. sov till 13.00. det var behövligt. på kvällen åkte alla och kollade på en teater, helt okej va den. (gull med barnen). efter det åkte bussen vidare till ett fruset vattenfall, det var coolt (?) eller hur man nu ska utrycka sig. man fick även gå in i en iglo, det var najs. fanns massa rum och dom hade gjort stolar och kristalkronor av is. vi hade kvällsbön/-samling i ett stort rum i iglon, det va mys. förövrigt är alla kvällsböner/-samlingar sjukt mysiga. underbart att höra petter spela gitarr och malin sjunga.
Onsdag: ut i backen igen, tror inte att jag ramlade något den här dagen. hurra för det. underbart väder va det. en stor sol och inga moln, weei. tycker lite synd om alla som åkte till simhallen denna dag. men så är det.
Torsdag: åka skidor, åkte upp till toppen. vackert. bra väder på förmiddagen (det va då vi va på toppen) tog lite bilder, inga superbra. men det är minnen. åkte till 15.00, tog sen skidbuss till själva Åre gick ner till stadium och köpte mej en Åre-tröja (alla köpte rosa eller gröna, jag köpte en grå.)kostade 400 kronor, värt.
Fredag: snödag, satt i värmestugan mycket. åkte kanske 6 stycken åk för man såg typ inget. packade och städade hela eftermiddagen, bussen åkte från hustet 23.00. hemma på lördagen lite över 11.
hela veckan har varit mys, vill åka nästa år med :D

orkar du för två?

hemma från åre nu. kul va det. orkar inte skriva något om det nu, men antagligen kommer det ett nutt inlägg ikväll(?) men för er som inte orkar läsa det: med va kul och mys.

avtryck

imorron klockan sex åker vi till Åre. (: kommer vara så sjukt trött. ska gå upp 4.45 (!!) panik, nästan. kommer vara död på bussen. men tycket att det ska bli kul. fattar inte att jag ska orka sitta i en buss i tolv timmar, kommer säkert att krossa ett fönster och hoppa ut i brist på annat. förhoppningsvis kommer jag sova lite. hoppas även att människor inte ska ta massa kort på mej då och lägga ut på bilddagboken. (?) reoe att vi ska se på några filmer i bussen, hoppas att det är några bra och inte någon skit som man somnar till. men ett problem är att jag inte ska ha i mina linser, (om jag somnar med dom i ögonen får jag aldrig bort dom) så jag kommer inte se texten på tv. vi sitter ju en bit ifrån. men då får jag spetsa mina öron om jag tycker att det är värt det. men jag borde förbereda lite mer nu. inför imorron, så jag slipper  stresssa runt som vanligt. (ni som är lite smarta fattar antagligen att jag inte kommer skriva här på ett tag, men jag hoppas att ni överlever.)
puss på er

noll

Och då kommer känslan
den smygande känslan


solen i ögonen, igen

det är allahjärtans dag imorron. och jag är ensam. weei, inte. blev depp när jag kom på det. *suckar* men jag kanska överlever. + att top model, lost och greys anatomy (?) går samtidigt. och jag kan ju bara kolla på en av dom *suckar igen* greys kan jag leva utan, men inte lost eller top model. antagligen kommer lost att vinna, men ändå.
och jag är så sukt sötsugen, hela tiden (!!) får snart panik. åt glass när jag kom hem (mums) + att vi ska snart, troligen kommer det vara sötsaker där me. *ler för mig själv*
och det är sol - efterlängtad (typ det ända positiva än i detta inlägg?) och jag är så glad över det! fast det är lite surt att få solen i ögonen hela tiden. är ju inte van vid det nu. men det är värt det. längtar så sjukt mkt efter vår nu och solen. men nu ska vi gå, så puss på er

nya skor? ja, tack

skorskorskorskor

solen i ögonen

är i skolan nu, datasal. weei. slutar efter det här, sjukt skönt. ska nog gå lite när jag kommer hem och så ska jag ju till stallet me, längtar redan eftersom det gck så sjukt bra förra gången. älska. förövrigt tycker jag mycket om min blogg.

hurtboll

måndag = matte = dålig start på veckan. men det är ju bara tt stå ut. ska ju till åre snart iaf. måste kolla på den där packlistan, men jag antar att det kommer ta ett bra tag innan jag gör det.
jag och emelie var små hurtbollar idag, gick vreta (ganska fort). mys va det, men det blev mörkt så man såg inte vart man gick men vi överlevde ju. det var skönt att gå (ännu bättre om det hade varit ljust och tort på marken) kanske ska ut imorron igen (?) någon som vill följa med?
går bättre och bättre att sätta in mina linser nu, det kan vi hurra för. det är kul om man bara har en lins i och jämnför hur man ser. det är stor skilnad. det känns lite konstigt att se, men det gör inte så mkt. haha
puss på er

Ni Håller Oss Vid Liv

Ny blogg, tyckte inte om den förra. hoppas att det här blir bättre. just nu är jag kent beroende, därav namnet tunnelavfart. förövrigt var jag på kent konsert i torsdags, helt underbart. jag och vicke köade i ca 2 och ½ timme. vi stod längst fram på högersidan vid högtalarna, såg mkt bra. konserten var som sagt helt underbar, men blev sjukt irriterad på hon som stod bakom oss. hon hoppade på oss hela tiden, jag hämnades genom att små sparka på henne. men tror inte att hon märkte något. så pga av henne sjukner konsertens betyg till 7/10 istället för 9/10. det va tuvärr ingen 10/10 för att publiken var seg dom första låtarna, lite surt. men det var bra iaf. kommer ju se dom igen i Örebro, hoppas att det inte står någon crazy bakom mej då. haha
igår kväll va Linda, Sara, Emelie, Andrea, Julia och Vicky här. kollade på film, bakade trårta (grädden blev ju inte så lyckad första gången, usch. men det blev ju bra tillslut) och pratade. mys va det. :D mor och far tyckte att jag hade städat bra, hurra för mej (?) 
sammanfattning: dom senaste dagarna har varit underbara

just nu håller jag på att försöka förstå hur jag ska göra för att få en snygg blogg, får se hur det blir tillslut. kommentera gärna, men vet dock inte om man kan svara på kommentarerna och isåfall hur. någon som vet?  


RSS 2.0