.

sorry att jag är så dålig på att skriva här nu, har liksom inte haft tid. och ja har inte kännt mej så pepp på det heller.
iaf, har fyllt år (23 maj) grattis till mej. :) kom lite folk på fredagen, lyckat blev det. sen blev det att åka ner till mormor och morfar i småland. firade morsdag, mej och morfar. åt tårta minst tre gånger, det va ju gott (första gången).
tack för alla pressenter :)

förövrigt så är jag beroende av justin timberlake.

every second count

jag har funderat ganska länge på det här och det var en uppgift i matteboken, min spanska lärare, reklam och jag tror även att min syster har hjälpt till lite här. iaf, den här uppgiften i matten, man skulle räkna ut hur många sekunder man hade levt (och det blir ju ganska många) och det var då jag kom på hur många sekunder som bara går utan att man kommer ihåg dom. sekunder som man aldrig kommer att minnas, jag får en liten klump i magen när jag tänker på det, men man vet ju aldrig hur många sekunder man har kvar. så egentligen borde man ju inte sitta framför tv:n hela dagen, men borde ta vara på varje sekund. jag vet att jag låter as tråkig och så, men jag tycker det. och just den här sekunden kommer ju aldrig tillbaka. hur gärna man än vill, så kommer den ju aldrig tillbaka.
every second count


beslutsångest

ledig idag eftersom vi va i skolan i lördags, ånestaskolansdag. slappt, och skönt att slippa en spanska lektion. jag och mamma åkte in till ikano vid halv 2 och kom hem vid halv 6. lång dag, men det känns ändå som om jag har fått lite gjort idag. har köpt bikini, shorts, stärkelse medel till naglarna och så kollade jag ut skor som jag ska få när jag fyller år. dom fanns i både rött och silver, självklart hade jag beslutsångest. som alltid. vet inte hur länge vi var där inne, men tillslut bestämde jag mej för att ta dom röda. hoppas att det blir bra nu.


solen i ögonen

sitter hos nattis nu :) ska till underground sen, kul kul. hoppas att det kommer lite folk dit, så det bler lite kul. man behöver ha lite kul ibland.

all over again

dagens låt: losing my way- justin timberlake
sjukt bra låt!
iaf, känner att jag inte skriver här så mycket nu. ska försöka komma igång igen, men har inte så mycket att skriva om just nu.
fick sluta tidigt idag, hade ingen engelska så jag åkte hem med 2 bussen. slappt. har fotat lite idag med, kanske kommer upp några senare (kanske på bilddagboken med. lägger typ aldrig ut bilder längre) blev nog några som blev ganska bra, äntligen. hoppas även att jag har råd med en kamera snart. en bra kamera. vill ha en nu, är typ desperat. 
farmor och farfar är här nu, så jag kanske borde gå och vara lite social.  

nattis fyllde år den 13! Grattis till henne <3


losing my way

var ett tag sen jag skrev nu, dåligt av mej. har varit sjukt trött dom senaste dagarna. och jag har inte varit spec pepp på att skriva heller. lite snabbt vad som har hänt:
lördag- konfirmation och trädgårn på kvällen
söndag-mässa på morgonen, totalt opepp på att gå. men blev bättre efter ett tag. sola och sen kom kusinerna. mys.
måndag- skola, stan, skola, slappis och nu sova. är sjukt trött så jag behöver verkligen det.  hoppas bara att jag kan somna. känns som det är ganska mycket nu, ska försöka att planera och ta en sak i taget.
det löser sig alltid.


livrädd med stil

sjukt jobbig dag, har varit trött och haft "nästan-ont-i-huvet" i en stor del av dagen. skolan går ganska fort, satt och solade lite och det har varit ganska slappt när man tänker efter.
iaf så blev det stan efter skolan, jag och linda skyndade oss till bussen och sen blev det glass med mamma när vi kom in. mums. sen gick man på stan. hittade konfirmations present och kläder som jag ska ha på mej imorron. alla andra ska ju ha sina kåpor, men det får inte jag. det är ju typ bara jag som ska ha vanliga kläder. kul.

ska upp och sova nu, så att jag slipper vara så extremt trött imorron. hoppas att det hjälper.


fake sound of music

ganska jobbig dag idag, so först och vi började med geografi. mitt älsklings område, inte. har även haft teknik, gjorde klart min "tryck-och-kom-in" sak. fick VG som var max på den. mycket nöjd.
 aja, dagarna går ganska fort. även dom långa hålen. känns både skönt och lite konstigt att dagarna går så fort, det är ju bra eftersom vi vill ha sommarlov med massa sol. men jag vill ju inte bara att mina dagar ska försvinna och att man aldrig hinner göra något vettigt innan det är kväll och mörkt. om man ska hinna det måste man sluta ett-två eller liknande. och det gör man ju inte, kanske någon dag i veckan. med andra ord - mina timmar, dagar, veckor försvinner. mitt liv försvinner.


här kommer lyckan

lagar mat, hälso mat. korv och pasta. och självklart sallad. hurt.
sen ska jag till stallet, var sjukt länge sen nu. kommer säkert inte ihåg hur man sitter upp eller något. haha. och sen när jag kommer hem, är trött och svettig, kommer det va massa folk här. känns pepp. men det är ju bra program på tvn iaf. (Y) woho!
funderar på om jag ska åka till bjärka i sommar eller inte. vet icke hur jag ska göra. men jag hinner nog.
nu måste jag gå och skära salladen, hurt.

förövrigt så älskar jag neas sms. roliga att få när man ligger och steks i solen.


.

skola. spanska lektion. slutar om 5 minuter. woho. skulle leta spanska spel på datorn. lite kul eftersom jag inte fattar något.
 slutar kvart i två idag. värt.

piece by piece

tillbaka till skolan idag då. och min kära mor hade bokat klipptid halv 9, så då åkte jag med henne in. skönt att slippa ta bussen. bra start på dagen.
jag och emelie var i uppis (hatar att säga uppis, låter så sjukt fult.) och pratade med Goran, kul tidsfördriv. sen blev det att baka bröd, som inte blev så lyckat. men det är bara äta och se glad ut. spanska efter det, älskar inte precis spanska lektionerna. men vi hade vikarie och kollade på engelsk film. slappt. vikarien var lite rolig, hon satt och pratade för sig själv. 
iaf, så åkte jag och emelie in till stan, för hon skulle sola. fick lite gjort, och så hade vi ju lite kul. framför allt den lilla söta tanten som skulle hjälpa oss. vi va lite stressade och emelie skulle betala, så börjar den lilla söta tanten att visa massa andra krämer och masker. och så fick vi massa prover med oss hem. fast det är lite kul att ha. och min kära far slutade precis lagom för att hämta upp oss. slappt.
när jag kommer hem ska em och hennes pojk ta död på mej, genom att åka på något konstigt på fryra hjul. iaf så överlevde jag. (till deras stora besvikelse?) 
nu ska jag försöka hitta på något normalt, får se hur det går med den saken.

brighter

skulle vaknat vid åtta, hade satt mobilen på alarm. men tydligen somnade jag om eller något liknande. för jag vaknade inte fören 11. suck. hade ju tänkt att jag skulle gå upp tidigt så att det inte blev så svårt att gå upp imorron, men inte då. men det va fint väder iaf, så jag var glad ändå. satte mej ute och solade ett tag. blev lite brun, woho! vill vara lite brun på skolavslutningen, det var jag inte förra året.
jag , mamma och pappa åkte in till stora staden och köpte blommor till mej och mamma. låter som om jag är 362 år eller nått, men tycker att det är kul. och jag blev mycket nöjd med resultatet.
nu ska jag fixa med fakturan till mobilen, som jag skulle ha gjort igår. sen ska jag ut och bli brun.


hyperactive

blev att kolla på hockyn en stund. pratade med syster min, och vi bestämde oss för att gå på slappia promenad. kul att gå och prata lite med henne, hon är ju inte hemma lika mycket som jag är. (mitt liv suger, ibland) saknar henne ibland.
aja, kul va det. antagligen blir det inte lika roligt här, men det va kull då iaf.  
glasses bossbar
a poo (skulle säga apu, han i simpsons. men emelie misstolkade det)
vrf kan man döpa sina barn till sten, men inte grus?
jag har en sten i skon

make a move

nu har jag haft några mini-spa liknande timmar. jag har badat, lagt några ansiktsmasker, fixat naglarna osv. mys.
 
nu ska jag fixa med annat, inte lika roliga saker. måste skriva ut bilder på converse till en granne. dom ska till usa, så då ska dom köpa converse till mej. tackar och tar emot. men jag måste skriva ut en bild på den sorten jag ska ha så dom vet vad dom ska köpa. vanliga låga vita kommer det att bli. 
och så måste jag fixa med min faktura till mobilen.
och en till sak: putsa mina glasögon


förhoppningar och regnbågar

mor och jag åkte in till stan idag, dock inte fören halv två. köpte ett par shorts och lite små saker. lyckat. annars har jag inte gjort något idag. tråk.

men det är sjukt skönt att vara ledig! och det är inte så långt kvar till sommaren nu. weei! och det är så skönt att man kan gå ut utan att behöva ha på sig jackor och annat onödigt. hoppas bara att den här sommaren inte regnar bort som den förra. så nu måste man ju börja planera och så, det är ju inte jag så bra på. så vi får se hur det blir med den saken. men förhoppningsvis så kommer det hända några roliga saker i sommar.

men nu ska jag gå och försöka göra något med resten av kvällen.  


my secret

blev kortspel med familjen, mys. va länge sen vi spelade, jag blev ju som vanligt trött sista omgången. då blev allt mycket roligare.

jag borde packa upp lite innan jag lägger mej, annars kommer det aldrig bli av. plugga och packa upp är det som jag är sämst på. helt seriöst. och imorron kanske det blir att åka in till den stora staden och shoppa upp mina pengar. får se hur det blir med den saken. 
 nu ska jag gå upp och försöka packa upp och sen ska jag vara duktig och sova så att inte hela dagen försvinner imorron.  

på nära håll

har precis målat lite, va ett tag sen jag gjorde det nu. fick lite inspiration när jag såg att nea hade målat.

och för er som inte har sett det än så har jag gjort om min blogg. som du kanske ser går den i svart, vitt och grått. mest grått. jag är ganska grå. men jag är inte hel nöjd med den än. får se hur det blir när jag är klar.

all at once

i´m home.
det va skönt att vara nere hos mormor och morfar, även fast det bara var för en dag. var nere på svartö och fixade lite. va massa tång på gräsmattan, med det tog inte så lång tid som jag trodde att det skulle ta. blev att kolla på en brasa på kvällen, mys. och god mat va det också. image20
idag var det att sitta still i en bil i två timmar, känns inte lika hårt efter att man har åkt till Åre och Berlin i buss.
så idag blir det en slappis dag, kommer nog inte göra så mycket mer idag än tv och datorn. socialt.







RSS 2.0