.

nu har mormor och morfar åkt hem. firade pappa lite smått med god mat och kladdkaka. mums.
borde sätta mej och plugga nu, men jag är verkligen inte på humör. jag skyller på snön.
tror jag ska göra ett försök iallafall, med lite bra musik i högtalarna borde det gå okej. förresten så betsällde jag och syster kent-boxen förut idag. men eftersom det är helg tar det nog några dagar innan vi får hem dom. lycka.

ny hårfärg

är mycket nöjd med min nya hårfärg. hoppas det känns lika bra imorron bara.














efter                                                                 före
det är lite mörkare och rödare, bilderna blev inget bra. ser nästan blond ut ju.

god morgon

mickisen ringde och väckte mej vid halv 1. skönt att sova ut, hade svårt att somna igår kväll.
det är bara jag och mamma hemma, så vi bestämde oss för att färga mitt hår innan dom andra kom hem. så nu ska det bli blont/brunt/rött. lite svårt att föreställa sig kanske, men det kommer in bilder senare.
ska försöka plugga lite idag med, men jag har en känsla av att det inte kommer bli så mycket av den saken. men jag ska försöka. och så ska vi fira pappsen lite idag med, han fyller år på söndag.

första snön kom igår kväll, det tycker vi inte om. men det är ju ännu värre nu när det bara är slask. usch.

.

 
linne - bik bok 125 :-

skjorta - jc 150 :-

shopping

som jag skrev igår åkte jag in till stan med mamma idag. ställde klockan på halv 10, men seg som jag är kom jag inte upp förren 10. har handlat underkläder, ett linne från bik bok, en skjorta från jc, hårfärg, presenter till linda och mickisen som jag ska sätta mej och slå in. tycker det är ganska kul och det känns lite roligare att ge bort också, lite personligare.
så har jag klippt mej med och fick en natur-hårborste som ska ge tjockare hår. det tackar vi för. håret känns ganska kort, men det är ingen större skillnad mot innan. men det känns nästan alltid kort när jag har klippt mej. förhoppningsvis vänjer jag mej snart. hoppas även på att syster kan färga mitt hår senare ikväll. mormor och morfar kommer sen med, trevligt att träffa dom med. ska fira pappa som fyller på söndag.
är på lika bra humör idag som jag var igår. inte ens det dåliga vädret kan få mej att bli tjurig. härligt.

life waiting for you

blev inte så mycket plugg som jag hade tänkt. vet inte vart dagen tog vägen.
syster körde mej till isak efter att hon hade tränat på frisik. hurtiga människa. fast jag måste erkänna att jag kände mej lite dålig och att jag saknade att träna när jag satt och väntade på att passet skulle ta slut. kanske borde börja igen. fast det känns roligare att köra gym. aja, vi får se om jag får insperation till att träna någon gång i livet.
kvällen tillbringades hos isak. mycket trevligt. var lite svårt att hitta dit (tack snälla syster för att du körde ut mej och tack snälla mamma för att du hämtade mej.) men det löste ju sig tillslut. mycket prat, lite pingis och spelande på olika instrument.
känns som en bra dag, är på bra humör och det underlättar ju mycket. ska försöka tänka positivt och uppskatta människor runt omkring mej. jag vet att jag har sagt det här flera gånger innan, men man ska ju aldrig sluta försöka bli bättre.
imorron blir det stan med mor, ska klippa mej och lite. ska försöka att gå upp skapligt så jag borde gå och lägga mej nu. god natt.

dagens planer

det här ska bli min lilla pluggis-dag, som jag sa igår. känns ju inte så kul direkt, men ibland så måste man ju. men det borde inte ta allt för lång tid. hoppas jag. det är härligt väder med, så kanske drar med mor min ut på en prommenad.
ikväll ska iväg till isak, pepp.


stallet

svullnaden har gått ner så det blev att åka till stallet. fast jag har bara en lins i och det är ju lite jobbigt. hoppning var det idag och jag red storhäst för första gången på typ ett halvår. men det gick bra. vi var bara 5 stycken så man hade ju hoppats på att få hoppa mycket idag, men så blev det ju inte. flera hästar vägrade och ryttare blev avkastade. så hoppade bara 4-5 gr. lite surt. men vad ska man göra.
imorron tror jag får bli min lilla pluggis-dag. har lite som jag måste ha gjort nu på lovet och jag tror att imorron är bästa dagen för att göra det. har ingen lust att sitta på söndag och klaga över att jag inte har gjort det tidigare. för så blir det om jag inte gör det imorron.
nu ska jag upp i duschen och sen blir det desperate housewives. kanske läser lite i till isola med. än så är den ganska bra, har inte så höga förväntnigar.

.

åkte ju in till sjukhuset igår kväll med pappsen. då hade svullnaden lagt sig lite, så det var tydligen inte så farligt. men jag ska äta ipren/ibumetin eller liknande 3 gr per dag så får vi se. efter sjukan körde pappa mej dit vi skulle fira malin, och det var kul. kollade på how to lose a gay in 10 days - den är alltid lika bra. 
när jag vaknade nu i morse kunde jag inte öppna mitt höger öga helt. svullnaden har blivit värre. får se vad vi ska göra åt det. men film blir det, och ev. stallet ikväll. det beror ju på om det blir bättre eller sämre. vi hoppas på bättre. mycket bättre. för så här kan jag ju inte gå ut.  

kvällens planer ev. förstörda

dagen har spenderats med mickis, precis som dom senaste dagarna. har städat nästan hela hennes hus bara för att vi ville vara lite snälla. ganska kul att städa, faktiskt. med lite musik och trevligt sällskap så.
hade planerat att fira malin ikväll, men jag vet inte om det blir något med det för jag är svullen i en del av ansiktet. vi fick precis en akuttid vid halv 7. skulle träffas och fira malin vid kvart i 7. kanske kan komma lite sent. vi hoppas på det. annars blir det att spendera kvällen hemma med pappsen, det är ju inte helt fel det heller.

.

blev ingen lejonkungen men det blev lite andra filmer. tror jag håller på att film-beroende. inte bra.
har spelat massa sällskapsspel idag med, för man kan ju inte bara kolla på film hela dagarna. känns som om det var ett tag sen jag spelade riktiga spel, men det var kul.
nu väntar sängen. natti natti.

god morgon

regnar idag. usch. men det blir nog bara massa film och så idag med så det spelar ju ingen roll.
nu bär det av till micka för att kolla katten. stannar nog där och kollar på lejonkungen 1. bästa filmen ever. (nästan)


mys med film

kvällen har tillbringats med mickisen (och lite med fia) som ska sova här. har haft mys-kväll med massa ljus, film och popcorn. kollat på hitch och lejonkungen 3. värt. mickisen verkar trött (somnat flera gånger under filmerna) så det kanske är dags att sova.
god natt.

nostalgi

sitter här och kollar igenom massa bjärka-bilder från i somras. har massa härliga minnen därifrån. längtar till nästa år, men först kanske det blir unite vid nyår. men jag har inte bestämt mej än. får se hur det blir. måste ju bestämma mej om jag ska på håkan 1 november eller inte. vet inte hur jag ska göra. suck.


god morgon

vaknade av att jag fick sms av ida runt 12. härligt nyheter var det, men vi får se om det blir något med det. (kanske ska få hjälpa till med ett par hästar, men det är långt kvar dit) så dagen startade på bästa sätt. solen skiner och det snurrar inte längre. blir förhoppningsvis en liten promenad, får se vem jag drar med mej ut.
ikväll kommer mickisen hit, hon ska sova här tills på måndag. får se vad vi hittar på, men kul blir det säkert.
jag kom precis på en sak till: det är lov!
härligt att vakna på strålande humör eller vad tycker ni?

uttråkad

har inget att göra, och jag har ingen lust att kolla på film eller idol. tycker det kan sluta snurra nu.

det snurrar i min skalle - igen

illamåendet blev bättre igår kväll så jag gick bort till mickisen och sov där. mådde illa igen på morgonen och det känns bara så typiskt (ville spela vollyboll i skolan ju).har sovit i några timmar och äter lite nästan hela tiden för det är bara då det inte snurrar. konstigt? ja. kommer nog bli massa film idag. usch.



söta micaela

löv is in the air

blev en promenad med syster i eftermiddags ner till prästgårn. solen i ögonen och det blåste inte så mycket som jag hade väntat mej.  jag älskar att gå i min gula mössa och pappas stora fils. och det är otroligt skönt att få komma ner till vattnet. det ända negativa med att bo utanför stan är att man måste vänta så länge på bussarna. men det är värt det. jag tror att det skulle bli svårt att bo inne i stan, långt ifrån vatten och skog.
hösten är min årstid.






.

har hittat massa kläder som ger vill-ha känslan. allt kommer från www.urbanoutfitters.co.uk.







sjukling

blev hemma idag, illamående som vanligt. tycker att mina järntabletter borde fixat det här nu. men aa.
läste ut harry potter på morgonen (mycket bra bok), somnade jag och sov till typ 1 - halv 2. behövde det. vet inte vad jag ska hitta på nu, antagligen blir det lite film eller så har jag en bok till som jag inte har läst än. annars är det ju härligt väder så det kanske blir en promenad. får se om någon vill följa med, för det är ju inte kul att gå själv. kanske tar med kameran ut. men bara kanske.

.

slapp dag - börjar med två timmar matte som gick ganska fort. skulle göra massa diagram och skit. på eftermiddagen var det tipspromenad. det var typ det ända som vi gjorde hela dagen. ovärt att gå till skolan.
iaf så åkte jag med mamma hem. pratat massa med henne och gått noga igenom skolkatalogen som vi fick idag.
har ont i halva kroppen sen ridningen igår. men det gick bra så jag är glad ändå. härligt väder underlättar allt.
nu väntar glass och top model. woho.

no more sorrow

idag känns allt mycket bättre. härligt.
slutade vid 2, har inga vanliga lektinoner nu. har "tema vecka". missade precis två-bussen så fick vänta på 20 i tre bussen. men det gick ju det med.
läste lite i harry potter är jag kom hem och nu ska jag sätta mej med en skål galss framför top model. ikväll blir det stallet och desperate housewives. pepp.
och jag kom på att det var ett tag sen jag fotade nu. får se när det blir av. tycker inte om att det är så mörkt när man kommer hem, så i helgen kanske.

gråa dagar skyndar aldrig på

allmänt jobbig och tråkig dag. (undantag svenskan när det bara var jag, sanna, sara och linda kvar. + matts och david med såklart då. kul kul) fick reda på spanska provet som jag gjorde för ett par veckor sen, konditionstest som kunde gått bättre och jag känner mej lite smått snurrig. det gick aldrig riktigt över efter att jag läste 7 timmar (nästan) i sträck. jag är fortfarande förvånad. och jag har kommit fram till att jag läser väldigt långsamt. läste i 7 timmar och jag har inte kommit igenom halva boken än. Linda sa att det tog kanske 3 timmar att läsa igenom en Harry Potter bok. oj. hon läser fort och jag läser segt.
måste läsa klart boken, ska ta mej något att äta sen försvinner jag i ett par timmar.

Harry Potter

tror att det var länge sen jag läste så mycket som jag har gjort dom senaste dagarna. lånade två böcker i skolan i fredags, dom läste jag ut igår kväll/natt. och sen kom jag på att jag hade lånat en Harry Potter bok av Angelica. så då började jag läsa den och har gjort det i några timmar nu. var tvungen att gå ner och ta mej något att äta, men snart ska jag gå upp och fortsätta läsa. pluggandet blev inte av. iallafall inte än.

god morgon

mycket trevlig kväll igår. många trevliga och roliga människor. som alltid.
idag vet jag inte vad jag ska hitta på, men har lite plugg jag ska sätta mej med. annars vet jag inte, man jag har en känsla av att dagen kommer försvinna snabbt ändå. och sen är det måndag igen och vi ska springa i vidingsjö.
 pepp? nej.

.

kyrkan och underground snart. är otroligt pepp och på as bra humör.  woho!



men det är ju korv på! nej, det är tomat.

tog bussen in vid fyra, träffade josef vid bussen. kul att prata med honom, känns som om det var ett tag sen. gick hem till nea, ner på stan och hon köpte kofta och örhängen till kvällen. fixade till oss lite och sen bar det av till tannefors. fick ringa till sara eftersom vi aldrig har varit i lägenheten vi skulle till. vi skulle till nr 18. vi hittade 17 och 19 men inte 18. haha. vi stod och försökte komma på var det huset hade tagit vägen. fick ringa till sara igen så hon fick komma ut och hämta oss. men vi stod inte så långt ifrån. haha.
lägenheten var ganska stor för att vara en etta. och det var ju bra eftersom det skulle komma 13 personer. men det var kul, vi var ju såklart yngst. men vad gör det. och så fick vi ju diska, plocka undan, ställa fram och fixa och så ju. men vi fick ju betalt.
åkte hem till nea runt 11-12. kära syster körde oss. hon är snäll hon. blev endel prat och jag fick veta att både nea (b2) och nea (b1) är sjukt bra på att måla och teckna.
syster kom och hämtade mej imorse efter att hon hade tränat så att jag slapp ta bussen hem. som sagt, hon är snäll. är ganska trött nu, blev inte så mycket sova för sängen jag fick sova på lät massa varje gång jag rörde på mej. både jag och nea vaknade några gånger under natten.
roligaste under kvällen var när nea såg en av pajerna som skulle ätas under kvällen:
nea: vad är det där?
bellis: en paj
nea: men det är ju korv på!
bellis: haha, nej det är tomat.
 
trevlig kväll med mycket trevligt sällskap.









.

satte mej och läste igår kväll så det blev inte så tidigt som jag hade tänkt mej. så jag var trött imorse med. jag blev lite sen men jag hann med bussen iallafall. 
slapp dag än så länge, ska börja fixa inför kvällen. jag och nea (b2) ska hjälpa till hos sara och ullis som ska ha avskedsfest. dom ska till australien i ett halvår. avundsjuk? ja.

magont

försov mej imorse, vaknade av att mamma väckte mej kvart över 7. brukar gå upp runt halv 7. så det blev lite stressigt men jag hann med bussen som tur var. ville verkligen inte komma sent till en av davids lektioner igen. känns som om det har varit han som blivit drabbad mest av mina förseningar på senaste tiden. annars helt okej dag, fick reda på biologiprovet. mvg till mej. mycket nöjd.
hade ingen slöjd idag så jag, linda, sara, linda och ida gick ner till donken och åt. alla tog lilla menyn. haha. matten var lite rolig. både jag och sanna var trötta och då kan det bli ganska roligt.




har även fått reda på att syster flyttar i januari. opepp. men jag är glad för hennes skull. jag hoppas på en walk-in-closet men pappa är inte så pepp på att han måste flytta sina kläder, men vi hoppas på det bästa.

har haft ont i magen i ca en timme. har äntligen börjat släppa nu. åt inte så mycket förut, så jag får väl skylla mej själv som vanligt. sitter här och dricker välling och jag tror det är dags att sova. 
 natti natti

här kommer lyckan

är fortfarade på strålande humör. kan inte blir mycket bättre nu.
biologin gick nog ganska bra tror jag, har lugnt ett G. hoppas jag. gick ner till Berga centrum innan provet och köpte red bull och typ socker piller. alla blev hyper. haha.
fick massa information om gymnasievalet med. fick med endel papper och kataloger hem och det är ju bra om jag läser igenom allt. får se när jag tar mej tid till det. måste fundera ut vad jag ska gå med, men det löser sig nog. jag har börjat och fundera mer seriöst den senaste tiden och jag har absolut inte bestämmt mej för något, men det går framåt. vet iallafall att jag inte ska gå något med sjukvård. framgång.
har även planerat klart inför fredag nu. jag och Nea (B2) ska hjälpa till på sara och ullis avskedsfest. ska vara där runt halv 6 och sen sover hos nea så jag slipper tänka på bussar och så hem på kvällen. och på lördag är det underground. så just nu känns allt härligt. det ända negativa är att det är spanska imorron och vi har en matte uppgift till på fredag.
livet är pepp.

solen i ögonen

var jobbigt att gå upp i morse. var längesen jag var så seg och jag var nervös inför talet med. men jag tog mej upp och talet gick ganska bra ändå. men jag måste lära mej att inte prata så fort.
hade ingen spanska idag heller, otroligt slappt. men alla andra hade lektion så jag gick ner till farfar en sväng och blev  bjuden på galss. mums. upp till skolan igen och ha gympa som jag tycker så mycket om. men det gick det med. fick gå ett par minuter tidigare så att jag skulle hinna med 2 bussen. stog och väntade en stund, håret blåste och hade solen i ögonen. för ett ögonblick var det sommar igen. sommar skulle vara underbart, och det kommer blir svårt att slå sommaren 2008. men höst känns ganska okej med. älskar ju färgerna och dom gör sig ju bra på foto med. bara det inte snöar på ett tag är jag nöjd. 

och jag har fått vecko revyn idag med, stallet ikväll och kanske ska ut på fotorunda med syster när hon kommer hem. just nu känns det lika härligt som det gjorde i helgen. underbart.

pluggande

känner mej inte lika nervös nu när jag har övat lite mer på talet. så det kanske går bra trots allt. idag har jag lärt mej - pluggande lönar sig i längden. Isabell gör framsteg.
nu ska hjärnan få vila sig genom att kolla på magnus betnér. älska hans humor.



.

helgen var perfekt, det var inte denna måndag. vet inte vad som han gått fel, men det känns bara inte bra idag. hoppas på att det blir bättre imorron. men jag är inte så säker på det. kommer antagligen vara sjukt nervös innan jag ska hålla mitt tal. usch. men vi ska hoppas på det bästa. borde sätta mej och plugga nu. jag är inte på humör, men det är ju något som man måste göra någon gång.
jag har även blivit kallad bonde idag, men det stämmer ju nästan.

6667

har haft stegräknare nästan hela dagen och enligt den har jag gått 6667 steg idag. tycker det låter helt okej. funderar på om jag ska ha den imorron med bara för att.
pappa hade plockat lite svamp, det blev en macka var. mums.


uppsnärjd i det blå

har varit ute och fotat nu, upp i skogen för ett nytt försök med veiw-bilden över lilla sturefors. hittade en bra plats men blev inte som jag hade tänkt mej ändå. ska försöka hitta en till ställe.










.

Kreativitet handlar om att hitta på,
experimentera,
 växa, ta risker,
 bryta mot regler,
 göra misstag och ha kul
 - Mary Lou Cook


dagens planer

alternativ igår var nästan perfekt. helt underbart. kan inte beskriva det. det finns inget bättre.

känns som jag har endel som jag måste göra idag. måste städa på mitt rum och det borde ta ett tag för det ser ut som jag-vet-inte-vad, måste plugga (ska hålla mitt tal på tisdag och biologiprov på onsdag). okej det var bara det. men det känns mycket. brukar inte ha något som jag måste göra. känns lite jobbigt men med bra musik på borde det inte ta allt för lång tid.
hade tänkt att jag skulle fota lite idag och kanske springa. men hoppas inte för mycket.

och vem är "du vet vem"?

bilder

lagt över bilderna från systers dator nu. är från 13 september och 4 oktober. några tror jag ni har sett förut.







god morgon

blev teensnet igår kväll med massa härligt folk. blev inte så sent, men skönt att komma hem skapligt. försökte lösa lite korsord, men det är syster och mamma bättre på.
vaknade för en stund sedan. funderade på om jag skulle ut och ta veiw bilden idag, men det blåser och ser kallt ut så det känns inte så pepp. vi får se hur det blir. annars blir det städning och kanske lite plugg. alternativ ikväll. pepp.

härliga fredagar

tror att lärarna på våran skola kommer komma ihåg min klass ett tag. endel gör mycket iditoiska saker. man kan ju undra vad dom tänker med.
iallafall hade vi ju hemkunskapsprov idag. hade j inte pluggat så mycket, men det gick nog skapligt ändå. blir nog godkänd.
kanske tar med mej kameran ut på en promenad senare, vill ha en view-bild över sturefos med alla underbara höstfärger. tänkte på det när jag satt på bussen till skolan i morse.
har poppat popcorn och tänkte sätta mej framför tv:n. tycker att jag är värd det. vet inte varför, men jag är värd det.
gott folk - det är helg.


orientering och lagdag

fick lite sovmorgon för startade inte fören 9.28 i vidingsjö motionscentrum. jag och linda A körde tillsammans och det gick helt okej. vi gick inte vilse och vi hittade kontrollerna ganska fort hela tiden. det som gjorde att vi kanske inte fick bästa tiden var konditionen. surt men sant. borde verkligen göra något åt den.
iallafall så var det lagdag på eftermiddagen. 7:or, 8:or och 9:or delas in i lag och gör massa olika aktiviteter. man samlar poäng och det lag som har mest poäng vinner. oftast vinner man godis.
det var inte så tråkigt som det brukar vara, det är ju ganska avgörande om man hamnar i en bra grupp eller inte.


fick sluta runt 3, men vi stureforsare var ju tvungna att vänta på bussen i 40 minuter. men vi kom ju hem iallafall. blev glass och top model när jag kom hem (förvånad?), lite plugg - har hemkunskaps prov imorron och jag orkar inte sattsa. det får gå som det går.  

inte min dag

känns som om mycket har gått fel idag, förutom skorna som nog blev gansla lyckat.
kollat bussarna och just nu hatar jag att bo i sturefors. bussarna går sämst! jag har tre alternativ:
1 - ta vanliga skolbussen - är framme 20 minuter innan jag ska springa. det är väl bra, men det känns ju inte så kul eftersom bussen går från sturefors 7.50 och är framme 9.10. pepp? nej
2 - ta 8.30 bussen. från springa och hoppas att jag hinner med ettan. annars är jag körd. (om jag tar nästa buss kommer jag 5 minuter sent.)
3 - cykla
jag tror jag tar alternativ 3.

.

var på ungdomsmottagningen idag med skolan, vissa uppförde sig ju bättre än andra. annars var det ganska kul. rolig människa som vi fick prata med.
blev att köpa skor sen med. och imorron är det orientering. får se hur det går. måste kolla bussar.

out of this town

engelskan gick inte så bra som jag hade hoppats, fick hjärnsläpp flera gånger och halva provet var oförberätt. men godkänd borde jag vara iaf. så dåligt gick det inte.
vi hade vikarie på spanskan, och han frågade lite olika frågor till dom flesta i gruppen. jag skulle svara på vad jag håller på med för sporter och självklart fattar jag ju inte vad han snackar om, men efter en stund så förstod jag vad han menade och skulle då förklara att jag rider en gång i veckan. hjärnsläpp igen och vikarien kollar på mej som om jag vore dum i huvet. känns ju bra. men tillslut kom jag på vad jag skulle säga. men man känner sig ju lite dum.
iallafall så är det bättre med illamåendet idag och det känns otroligt skönt. förhoppningsvis blir det stallet och desperate housewives ikväll.
nu ska jag ösa upp massvis med glass och sätta mej framför tv:n och top model. som alltid.

och just idag vill jag bara här ifrån. men än vanligt. ta mej till Göteborg. tack.


twisted logic

har ändrat lite på bloggdesingen igen, lite detaljer som jag har stört mej på. och nu hade jag ju tid. men jag fattar inte alla dessa koder så det tog väl lite längre tid än väntat. men det blev ju bra tillslut.

.

blev hemma idag, samma illamående som jag har haft förut. om det blir bätte åker jag in till skolan.
jag vet inte vad jag ska hitta på, det är långtråkigt att vara hemma själv under lång tid. tycker det är skönt att komma hem från skolan och vara själv ett par timmar, men sen räcker det. blir lätt rastlös och måste ha någon att prata med.


.




















är hemma igen och har varit i några timmar nu. det är kul att åka ner till småland och träffa alla, men det är ju underbart när man kommer hem igen. men så är det ju oftast.
har varit ganska jobbigt idag, har varit trött och tjurig. haft ont i huvet av att kusinerna försöker spela piano. men jag var nog inte så tyst av mej när jag var yngre heller. aja, det är skönt att vara hemma iallafall.
spelade memory med en kusinerna som kanske är 5 år. vilket minne! jag fattar inte hur hon kan komma ihåg vart alla kort ligger även om vi kanske bara har vänt på dom 1-2 gånger. jag är imponerad.
hittade en jätte söt rosa traktor, det är inte varje dag man gör det.




småland

åkte ner till mormor och morfar i småland idag och stannar här över natt. var inte så pepp på att åka ner hit, men nu när jag är här känns det skönt att jag följde med. skönt att komma ner till svartö, att bara komma bort en stund.
kom hit runt 12, åt lite och sen åkte vi iväg och gick på marknad i mönsterås. ganska liten marknad (större än sturefors marknad, haha) men det var skönt att det inte var så mycket folk. blir ju så jobbigt att ta sig fram då. köpte ett armband och en till sjal. som syster sa, man kan aldrig få för många sjalar.
syster tog lite kort på mej med och det säger man ju inte nej till precis. men jag blev inte så nöjd med bilderna.
tror att det är dags att äta nu



Tjuvlyssnat.se

lite roligheter från tjuvlyssnat.se:


Två tjejer ~14 dricker läsk och pratar om någon kändis signatur på burken.
Tjej 1: Alltså, jag fattar inte hur de orkar sitta och signera varenda Colaburk!
Tjej 2: Meh, du fattar väl att de inte sitter där hela dagen och signerar!
Tjej 1: Jaha?
Tjej 2: Det är ju någon som signerar åt dem!


En kille ~20 står och spanar in en något yngre, väldigt söt tjej i kön i kassan på videobutiken i Tomelilla. Han tittar rätt länge på henne innan han vänder sig om mot kassören igen och betalar. Efter ett tag vänder han sig mot tjejen igen.
Kille: Alltså är det du som luktar så gott?
Tjej: Ähum, bra fråga...
Kille (tittar på sina arbetskläder): Det är inte jag i alla fall. Men skulle inte jag kunna få ditt nummer så att jag kan få veta vad du har för parfym för jag tänkte köpa en parfym till min mormor men vet inte vad hon gillar, och ni verkar liksom ha ungefär samma stil.
Kille ~25 sitter och pratar i mobil med headset.
Pojke ~4 (viskar högljutt till sin dagisfröken): Fröken, han har en osynlig kompis! Jag sa ju att det fanns!
Svensk tjej och norskbrytande kille ~20 sitter och pratar om vilket land som är bäst.
Tjej: Men hur kommer det sig att alla norrmän kan svenska men ingen svensk kan norska? Ni tittar ju tamejfan på svenska barnprogram! Erkänn att alla dagar förutom 17 maj så sörjer ni att Kalmarunionen är upplöst.
Kille: Nej!
Tjej: Jo, gör ni ju visst det. Sverige är bäst.
Kille: Nej, för i Norge där har vi vikingar. Sverige har bara...Basshunter.

a walk in the sun

pappa körde mej till skolan idag, så jag slapp att stressa. hade svenska i kanske en halvtimme innan vi fick gå. corren skulle tydligen fotografera alla 9:or som ville vara med till ett reportage om gymnasievalet. vi orkade inte vara med utan tog bussen till stan istället. köpte varm choklad på espresso house och gick sedan vidare till elsas hus för att kolla på på teater. gick på stan en snabbis, blev en sjal som jag har väntat med att köpa ett tag nu och ett par gråa ganska tjocka strumpbyxor. behöver lite mer saker, men det får vänta lite.
iaf så skulle jag, linda och sara försöka hinna med 12.40 bussen. men vi missade den och jag tror att jag bär en ganska sot del av skulden för den saken. och nästa buss gick inte fören vid 2. men det va ju soligt, så då kom jag på den helt fantastiska idéen om att ta en buss till ullstämma och sedan gå till sturefors därifrån. saken var ju bara den att bussen åkte inte ända till ullstämma, så det blev lite längre att gå än vi hade tänkt oss. så min snälla pappa hämtade upp oss en bit på vägen. blev pizza när jag kom hem och nu ska jag sätta mej och kolla på top model. standard.
ikväll blir det kanske att åka in till teensnet, annars tillbringas kvällen hemma med kanske någon promenad till.  




.

grejjat ett bra tag med bloggen nu, och jag tycker det blev helt okej.


the fake sound of progress

jag och sara kom sent till klasstiden idag för bussen stannade inte. stackars små sjuorna som blev helt förskräkta. iaf så fick vi ta bussen tillbaka och hoppades att David var på skapligt humör, vilket han var. har varit en slapp skoldag. so:n var inte så ansträngande, inte slöjden heller, film på spanskan, matte och sist akademin som vi inte (eller jag) inte gjorde så mycket på. det blir bara så. blev samma sak som igår när jag kom hem - slappat framför tv:n eftersom vi inte har några läxor. slappis.
imorgon blir det teater, slutar omkring 11. funderar på att ta mej med kameran in till stan och se om vi hittar något roligt.



och jag fick precis reda på att provsvaren från blodprovet kom idag och jag har tydligen järnbrist. då vet jag ju äntligen vad det är för fel på mej. känns bra.


.

känns inte så kul att det är mörk när man går upp, och det blir ju inte bättre av att det regnar heller. så det blev en ganska dålig start på dagen. men det gick ju ändå. redovisade so:n och jag var sjukt nervös. men jag tror det gick ganska bra ändå.
och vi har inga mer läxor den här veckan vilket betyder att jag kan ha min lilla bruna väska som jag har fått av farmor och som jag trivs så bra med till skolan. tycker inte om min vanliga väska. så blev ganska glad när jag kom på det.
nu ska jag och syster ut och traska runt i sturefors. vi hoppas på att det inte regnar.

RSS 2.0