19.33

ny vecka, börjar bra.
men det är mycket plugg nu. riktigt surt, men det är bara köra på.
kent är bra. riktigt bra.  

12.24


11.00

dagarna går väldigt fort.

i fredags var det nollning. fin fina kläder hade alla nollor på sig: långkalsonger, hjälm, cyklop och underkläder(bikini) på kläderna.
igår, lördag, gjorde jag ingenting. absolut ingenting. tror jag behövde det, skolan tar i stort sett all min energi just nu.
och idag, söndag, ska jag plugga och städa. låter inte så roligt i mina öron.

17.46

nollning! peppa!

20.21

allt flyter på. det känns som om jag har gått på katedral i en evighet. okej, kanske inte. men det känns som om jag har gått där länge. jag triv bra.
nollning idag. vi fick en lista med massa saker som vi skulle leta upp och ta med till 3:orna. tex, GB-gubbe, en mask, ett ägg, vatten från tinnis (video bevis). ganska kul faktiskt, roligaste nollningen jag har varit med på än så länge. får se hur det blir på fredag. det kan nog bli roligt det också.

18.38

ny vecka, och jag är trött. jag förstår inte att jag ska orka med det här, men det blir förhoppningsvis lättare när man kommer in mer i allt. hittar bättre, känner klassen bättre och så.
det blev kort, men det får bli så nu.

20.58

idag bar det av till Jönköping och syster. vi har fixat i hennes rum (jag och mamma läste elle, pappa och syster fixade.. bra uppdelning) och gått runt på a6. timmarna har gått ganska fort. och nu börjar jag bli trött, dags att sova.












18.44

dålig uppdatering, jag vet. men jag har varit sjukt trött dom senaste dagarna, jag börjar komma tillbaka nu. det blir ju endel nya intryck och så nu. men det flyter på ganska bra, lär känna dom i klassen bättre och bättre och hittar mer i skolan. visst det har bara gått en vecka, men jag känner mej redan ganska hemma. det känns bra. 
det ända som är lite tråkigt är att vi inte har någon nollning på skoltid, så vi håller ju inte på att klä ut oss och så som många andra skolor gör.. och det var nog det som jag hade sett fram emot mest, inte det här festandet på kvällarna. men det är ju inget större fel på det heller, få träffa ännu mer nya människor. 

riktigt skönt att få sova inatt iallafall. vaknade ganska tidigt, trodde att jag skulle sova bort halva dagen men inte då. kollade på catch me if you can, och sen har jag och pappa åkt en lång runda på mc:n. eller rundan var inte så lång, men vi stannade hos farmor och farfar på vägen hem.. så det tog lite längre tid än vad jag hade räknat med, men det var ju roligt att träffa dom. nu har jag ju iallafall ätit kakor och annat för ett bra tag framåt.

nu ska jag sätta igång med läxor (vi har redan fått tre uppgifter..) och sen ska jag städa. kanske inte så roliga saker att göra en lördagkväll men imorron ska vi åka ner till älskade syster så då har jag ju inte tid att städa.

15.31

jag trivs riktigt bra i min klass. känns så sjukt bra.

ikväll blir det grillning och lekar som gäller, nollning. ser fram emot det, att få träffa klassen utanför skolan.  

17.29

första dagen avklarad. jag känner ingen i min nya klass, så jag får ju lära känna fler nya roliga människor (tänk possitivt). nej, men första dagen har gått riktigt bra. har försökt att prata med många i klassen och sen har vi ju fått hur mycket information som helst. är helt död i huvet.
träffade underbara Nea på stan, fika och shoppade kollegieblock (ovärt att lägga pengar på block).
nu hinner jag inte skriva mer, ska iväg till stallet. skynda skynda.

13.59

sista dagen på sommarlovet. blandade känslor.
men jag tänker inte göra mycket idag, ska sega mej igenom dagen.

igår firade vi kusinen som fyllde hela 21 år. sen åkte pappa och jag och övningskörde. det går bättre och bättre, körde runt lite i stan med massa trafikljus och rondeller (det var jätte lite trafik, annars hade jag fått panik) men det gick bra. tro det eller ej.

13.53

promenad med mamma.






00.18

kvällen har spenderats med mickis. film + popcorn + massa ljus + osammanhängande prat = mys på hög nivå.

dagarna går alldeles för fort, nu är det bara 48 timmar kvar av sommarlovet. och sen börjar allt igen. det känns lite jobbigt, att sommaren är över, det kommer bli vinter, mörkt (det är ju hemskt, det börjar bli mörkt ute redan vid halv 10!) och kallt. men samtidigt är jag förväntansfull, jag vill få lite rutiner igen, träffa lite nya människor och allt det där. men vi får väl se hur det blir.

känner att jag beöver sova några timmar. håller på att vänja mej vid att gå upp tidigt, så imorron ringer klockan vid 8. usch usch. men jag vet inte om jag kommer kunna somna innan mamma och pappa är hemma, tycker verkligen inte om att vara hemma själv. men jag borde vänja mej vid det också.
godnatt

15.47

sol idag också. det är fint, att sitta i solen med Håkan i öronen och det är precis lagom varmt. det känns bra att man fick ett par dagar med sol innan allt drar igång igen.


10.01

det känns lite tomt här hemma, med syster i Jönköping. men jag  antar att man vänjer sig ganska snabbt igen.

idag är det sol ute (känns som om det var ett tag sen nu), så gissa vad jag ska göra? sola. och läsa glamour. såklart.

11.47

idag flyttar min älskade syster tilll Jönköping, hon håller på att packa allt och vi åker nog om ett par timmar. det känns inte lika hemskt som det gjorde när hon flyttade ner till mariannelund, men då visste jag ju att hon skulle komma tillbaka. och det gör hon inte nu. fast det är ju inte så långt ner till Jönköping, så jag kommer nog åka ner över några helger.

innan vi åker måste jag städa på mitt rum eftersom jag inte gjorde det i tisdags, så nu börjar det bli lite stressigt. grattis.

igår firade mamma och pappa 20 årig bröllopsdag, så på kvällen gick vi ut och åt. mys mys.

21.17

hemma från stallet och ny duschad. för att vara första gången efter sommarlovet gick det skapligt, varken bra eller dåligt. fick en häst som jag inte haft på jätte länge, men det var riktigt roligt att komma igång igen. ska försöka komma igång med gymet snart också, hoppas att jojjo är på(?) så jag slipper dra mej dit själv.
ska ta mej någonting att äta innan jag lägger mej, kommer nog bli en lång men rolig dag imorron.

13.25

nu är det bara en vecka kvar av sommarlovet. hjälp vad tiden går fort.

idag händer det nog inte så mycket, ska försöka packa upp och städa. sen drar stallet igång ikväll igen. kul kul.

19.38

hemma igen. efter fem dagar i husvagn med tre tjejer känner jag mej ganska nöjd. vi har haft jätte roligt, men det är väldigt skönt att vara hemma. att få använda en vanlig toalett, få duscha i ett badrum som inte håller på att rosta sönder, har fågelbo i taket + skit på väggarna eller som inte bara har iskallt vatten känns ju som riktig lyx. (fast det är det ju också, om man  tänker efter)

aja, iallafall hade vi riktigt roligt. har träffat massvis med roliga människor (några av dom var liite speciella) och gått på bra konserter (vem stod längst fram i mitten på Maia Hirasawa om inte jag!?) och möten. vädret har varit riktigt bra, om man ska klaga var det väl lite varmt. men det ska jag inte göra.
 vi badade i ett kalkbrott en dag, hoppade från höga klippor (någonstans mellan 7-10 meter skulle jag gissa på. svårt att säga med bara ögat) det gjorde lite ont men det var det värt, precis lagom varmt vatten som var klar blått. underbart.  
ett par myggbett har ja fått också, typ sådär 20 stycken. och dom kliar något vansinnigt. inte lika underbart. men det är väl sådant man får ta.
det var en väldigt kort sammanfattning av fem sjukt bra dagar.

lite fin fina bilder med fin fin kvalitet.





19.39

med älskade syster vid prästgårn.




foto:syster


12.43

jag känner mej riktigt duktig nu, jag har redan städat och klockan är inte 13.00 än! jag har börjat planera lite inför frizon också, men det kan jag göra mer senare.
eftersom syster snart flyttar och jag ska iväg imorron ska vi försöka hitta på något idag.

22.26

Idag fyller farfar 70 år, och det har vi ju såklart firat. jag har varit nere på landet hela dagen med kusinerna och andra släktingar som jag knappt vet vilka dom är. men det var trevligt.
nea ringde nyss, planering inför frizon. jag är så pepp! det här är den perfekta avslutingen på sommarlovet. en vecka på bjärka, en vecka på frizon och sen hinna vila lite innan allt börjar igen. det kan inte bli bättre.




jag och kusinen hittade mini-grodor.

18.15

mamma och pappa kom precis hem från skogen, dom har plockat ca 5 liter blåbär. mums.


13.45

nu har jag sovit ikapp några timmar. och jag känner mej faktiskt ganska pigg, men jag tror inte att jag kommer göra så mycket idag. ska packa upp och kolla på film. typ. och så överväger jag helt seriöst att skaffa facebook, som alla andra. vi får se hur det blir.
jag tog inga bilder på hela lägret, så jag får vänta på att få bilder från annat håll. men bilder kommer.

RSS 2.0