15.36

snart åker jag! har bara ett par saker jag ska packa ner, sen är jag färdig att åka.
dagen har gått fort, stallet med Ida först - kalllt men kul. och nu ska jag snart åka iväg, vart tog dagen vägen?

iallafall är jag sjukt pepp, det kommer bli härliga dagar! vi ses!

22.25

jag hittade lite saker på stan, fynd vet jag inte om jag ska kalla det men jag är nöjd ändå. en t-shirt som jag har tänkt att sova i och en kort jack-liknande sak i sammet.

stor del av kvällen har jag packat inför morgondagen, (jag åker ju till jkpg och unite!) bussen går kvart över 4/ halv 5 och jag ska hjälpa Ida i stallet innan dess. så har jag ingen tid att packa. och jag kommer säkert vara skapligt trött på bussen. det blir lite mycket ibland, men det är roligt.


10.44

idag åker vi ut till ikano och jag ska försöka fynda på rean.

imorron åker jag till jkpg och unite!


12.47

 


12.45

nu var det ett tag sen jag skrev, jag har haft fullt upp.
vi firade jul hos farmor och farfar den 23 och med mormor och morfar den 24. den 25 åkte jag och pappa iväg till siba och köpte min älskade kamera, nikon D3000. det var bra pris, så vi slog till. och än så länge fungerar den bra, haha. nej, jag kommer säkert vara nöjd med den.

senare den 25 kom kusinerna hit, vi körde julklappslek och lite.
26 kom släkt och vänner hit och firade syster som fyller 20 idag. och senare idag kommer kompisar till syster hit.

okej, inte så roligt inlägg, men det fick bli så.

 grattis syster

 


10.22

igår gick jag ett tag på stan med micka, försökte hitta dom sista julklapparna men hade inget flyt. var säkert inne i hälften av alla butiker i hela stan och hittade fortfarande inte vad jag letade efter. inte alls roligt, och stackars micka som fick stå ut med en allt mer irreterad Isabell. till slut löste sig allt och vi tog bussen hem vid två, jag var hemma lite i 3 och sen skulle jag ta bussen in till stan igen vid 4. och jag hann. det ni. jag, Sanna, Sara, Linda och Linda skulle äta och gå på bio, new moon. så äntligen har jag sett den! och jag vet inte vad jag ska skriva, "jag är fjortis på nytt om jag någonsin kom ur den perioden" tror jag sammanfattar mig timmarna efter filmen. haha, nu har det lagt sig lite men jag ser den gärna igen. 

ikväll ska vi fira jul med farmor och farfar men innan det måste jag städa. massor.  

17.47

lång men rolig dag idag. kort sammanfattning: 5 timmar på stan med Nea B1, fika med B1 och Lill. min hjärna är skapligt död ocg imorron ska jag in i igen med micka. men jag har fått lite gjort iallafall, julklapp till farmor och till mormor och nyårs skor till mej.

snart är det dags att klä granen, jag hoppas på julkänslor.

18.25

4:de advent och just nu har jag nada julkänslor. jag och syster har slagit in paket, jag hade hoppats på att det skulle hjälpa till lite. men inte då. mitt nästa hopp är granen som mamma och pappa har köpt idag. jag vet inte riktigt när vi ska ta in den och jag är lite rädd att jag inte hinner vara hemma när den ska kläs, jag har nämligen fullt upp ett tag framöver. vilket ioförsig inte är mej emot, men jag vill ju hinna klä granen.

är hemma själv så kvällen spenderas nog i soffan med ett par bra filmer. och så funderar jag på att permanenta håret?

15.43

idag är det första riktiga dagen på jullovet, eller vad man ska säga. första hela dagen kanske. iallafall är det skapligt kallt ute, ca -13 grader. så dom senaste dagarna har vi eldat hela tiden, men det är mysigt. och jag älskar att det är kallt, jag vet inte riktigt varför - det är ju lite jobbigt att gå ut eftersom man håller på att frysa ihjäl efter 20-30 minuter. men det är ände så härligt, det är ju så här det ska vara på vintern. kallt och snö. jag hoppas bara att snön ligger kvar över jul, så kan jag och syster åka pulka med små-kusinerna?

idag har jag inte gjort så mycket, var ute en sväng med kameran och jag konstaterade att det var kallt. jag hade i stortsett ingen känsel i varken ansiktet eller fingrarna, men att par bra bilder fick jag så det är värt det. det ända som fattas är en bättre kamera, men det kommer nog om ett tag.

ikväll ska vi till kusinerna i sturet, vi ska fira min farbror och faster som fyller år.





13.31

bilder från 12 dec



 


17.15

nu är det jullov! så grymt skönt, och jag är helt död. jag tänker inte göra mycket ikväll.
avslutningen höll på till lite över 10 och då gick jag hem till Andréa. vi har inte träffat henne på länge så det var mysigt, även fast båda var skapligt sega. men med film + popcorn blir det aldrig fel.

vi hoppas på bra väder imorron.

20.35

sista skoldagen avklarad och jag är död. jullovet kommer inte en dag för tidigt.
snart kommer syster hem, yäääy :D

20.55

jag är sämst på att plugga. woho, vad pepp jag är. (tänk positivt - snart jullov)

17.33

plugg plugg plugg - så ser min kväll ut.

13.11

det snöar! det är helt vitt ute och julstämningen har ökat markant.

julkonserten igår var bra, och det var riktigt roligt att träffa nea igen, det känns som om det var ett tag sen. undergruond var också roligt, med goda fegismackor. hahah.
nästa gång jag träffar alla blir nog på unite, det kommer bli sjukt bra!

idag är det söndag och som vanligt behöver jag plugga och städa, men eftersom det är snö ute kanske jag går ut en sväng med mamma. kameran kanske får följa med också.

17.51

helg och idag sov jag till klockan 2. precis som det ska vara, eller nått. ikväll blir det en till julkonsert och sen underground, sista innan jul. hoppas på en lyckad kväll!

21.11

konserten var underbar, winnerbäck var underbar. men jag har konstaterat att jönköpingsbor inte kan hålla takten och att dom är för fega/snälla för att puttas lite för att komma lite längre fram. hahah. nej, men det var bra. lite synd att jag var tvungen att läsa engelskaboken, det blev liksom lite opepp. men med min älskade syster går det inte att vara opepp, skratt hör till.

okej, lite mer om konserten. låtvalen var helt okej, vissa såklart bättre än andra. hugger i sten var helt underbar, bara winnerbäck på scenen med en gitarr och publiken skrek som bara den. jag ryser. man kan inte beskriva det med ord, helt ärligt. det är en sådan stund som man inte riktigt kan beskriva, så enkelt - bara en gitarr och en röst - men så bra. sådan känsla.

idag har jag varit skapligt trött, men det har ändå gått ganska bra. vi hade nobellfika på morgonen, så vi missade den första lektionen - inte mej emot. engelska redovisning och spanskaprov har jag haft också, båda gick nog ganska bra. iallafall engelskan. 
hemma själv och jag fick med mej Tellebo, vi har pratat, ätit glass och lyssnat på musik. och massa, och jag menar verkligen massa mys. hon åkte nyss hem och jag ska nog börja tänka på att gå upp och lägga mej snart. hmm.. det är ju en dag imorron också. 

17.51

det har varit en lång dag idag, men jag är ändå på skapligt humör. gissa varför? JAG SKA PÅ WINNERBÄCK IMORRON! världens bästa onsdags-aktivitet.
någon gång efter skolan hämtar pappa upp mej och så åker vi ner till jönköping och min älskade syster, sen är det insläpp vid 8! vi tänker inte köa den här gången, så det blir min första konsert då jag inte står längst fram. tihi. nej, men det blir bra. tänkte att jag skulle ta med mej kameran också, så det kanske kommer upp ett par bilder här till helgen.

nu måste jag äta lite fort innan jag ska sätta igång och plugga, ska fortsätta läsa boken...


20.59

jag ska läsa ut en engelsk bok på 286 sidor och jag förstår inte hur jag ska hinna, måste läsa hur mycket som helst. och som vanligt får jag skylla mej själv. men jag borde hinna om jag läser halva boken ikväll och mycket imorron.

annars var det första hela skoldagen på ett tag nu, och jag är död. man missar sjukt mycket på en vecka.

men nu har jag haft 15 minuters paus, vilket betyder att jag ska gå tillbaka till boken. yääy.

18.34

ännu en söndag, ännu en plugg-städ-dag.


22.14

julstämningen är på topp. jag och mamma har nämligen bakat både pepparkakor och lussekatter idag, julmusik i bakrunden var ju ett måste. och så har jag varit på julkonsert också, riktigt bra!

film nästa.

12.03

hemma igen. jag var på en lektion, sen gick det inte längre. jag hatar det här, jag har redan missat massor och jag måste ta mej till skolan imorron - jag har prov. åhhhhhhhh.

det snurrar i min skallle.


17.59

blodproven är avklarade men jag mår fortfarande illa. men det är bättre, så jag ska nog försöka gå till skolan imorron. det blir nog jobbigast på morgonen, framförallt på bussen.

jag ska plugga lite ikväll också, jag har ju missat ganska mycket dom här dagarna.

18.19

jag har gått och blivit sjuk. känns inte alls bra, men jag har fått en tid på vårdcentralen imorron så dom får ta lite blodprover och så igen. usch usch.

RSS 2.0