20.21

nu är jag hemma från världens underbaraste läger, bjärka 2009. och det var lika underbart som alltid, även fast vädret kanske inte har varit det bästa. dagarna går för fort.
nu ska jag vara hemma i 4 dagar och vila upp mej, för sen drar jag och folket upp till frizon, som också kommer bli helt underbart hoppas jag. jag, mailn, nea och nea ska sova i husvagn och då vet man ju aldrig vad som kan hända.
nu ska jag äta, packa upp och lite innan jag lägger mej.

12.39

snart åker jag till bjärka! har packat klart, får se om jag hinner städa något innan jag åker. peppa till max!


20.01

varför är jag så extremt seg? jag har inte börjat packa än. jag är sämst.

11.54

imorron är det bjärka! jag är så pepp, det ska bli så roligt att träffa alla igen (har inte sett dom flesta sen början av sommarlovet). det kommer bli underbart, det blir det alltid. och sen är det ju frizon, hoppas på att det kommer bli lika bra. just nu hoppar jag av glädje.

lyckade dagar med Ida också, va ett bra tag sen jag träffade henne också. (vad har jag gjort hela sommaren egentilgen?) gosade lite med mini-ormen, som bajsade på mej, mys med hästarna och massa prat och kortspel med underbara Ida.
och så har jag sovit ensam hemma för första gången i natt. och det gick faktiskt riktigt bra, annar brukar jag hata att vara  hemma själv. men som sagt, jag överlevde. livet leker helt enkelt.

idag hittar jag nog inte på så mycket, ska tvätta och packa inför bjärka. och så borde jag städa lite också.
och jag ska lägga in mer bilder innan jag åker, jag lovar

16.49

eftersom jag inte träffade Nea igår gick vi en sväng på stan idag istället. för mej blev det, tro det eller ej, en kavaj och ice chailatte = vuxenpoäng. men jag kan ju inte dricka varm o´boy hela livet. 

nu sitter jag hos Ida och väntar på att hon ska duscha. jag ska sova här och imorron åker vi ut till stallet. myspys.  


17.47

dagen började med illamående. yes. skulle ha träffat Nea idag, men de fick bli imorron istället.

17.41

dagen har, och kommer att, tillbringas på stan.
jag och mamma har gått runt i dom flesta butikerna (känns det som) och letat igenom rea-varorna. för mej blev det ett par nya jeans, skor och hudkräm + sminkborttagning. lite synd att det regnar bara, det sänker ju humöret endel.
jag och syster ska in till stan om någon timme igen gör att se nya harry potter-filmen. har ju sett alla andra filmer och läst alla böcker, så då måste man ju se den här också. det ska bli kul.

nu ska jag hjälpa mamma med dom nya gardinerna som hon hittade innan pappa och syster kommer, vi får se om dom märker att det finns lite nya saker. 

12.10

nu, äntligen, har jag fått reda på vad jag ska göra med min häl som jag har haft ont i sen skolavslutningen. eller det gör ont när det trycker mot hälen en längre tid. så vårdcentralen tror att det är något som heter hälsporre, det får man tydligen av att gå i dåliga platta skor (converse) hela tiden. grattis. så jag ska äta tabletter morgon och kväll i 10 dagar, stretcha vadmusklerna flera gånger per dag (uppvärmda), ska gå i bra skor (det kan bli ett problem eftersom jag bara har platta skor, men får låna några av mamma eller så), kanske ha stödbandage, hålla foten varm och undvika det som gör ont. det är ju inte så farligt. men jag hade hoppats på att jag bara kunde ta några tabletter, lat som jag är. fy på mej.

nu ska jag sätta igång och städa så jag får det gjort. sen ska jag stretcha vadmusklerna.

11.02

nu drar jag till nea. myspys.

22.46

dagen har spenderats med nattis. vi har suttit nere vid prästgårn och pratat i någar timmar och så föll det en och annan tår till p.s i love you. mycket trevligt.
vi har känt varandra hela livet, och även fast vi inte träffas lika ofta nu som vi gjorde när vi va mindre vet vi ändå vart vi har varandra. på något sätt. och det är jätte skönt.
snart: promenix med mickisen.

13.18

igår hade vi kalas för min älskade mamma, som fyller år idag. grattis!

syster ska flytta till jönköping. jag, mamma och syster har varit nere nu på förmiddagen och kollat in stället där hon ska bo och så där. tror det blir riktigt bra, jönköping är en trevlig stad. och det är ju inte allt för långt varken till gbg eller hem.


14.55

så, nu har jag äntligen gått igenom alla bilder från gotland. det tog ett tag. och jag har en hel del bilder som jag inte har gått igenom sen i maj och fram till nu. det kommer nog också ta ett tag. så det kommer nog bli endel bilder den närmaste tiden, men det hoppas jag att ni står ut med.
nu, bilder från gotland.




älskade syster, med kameran i ena handen och en mugg te i de andra.









18.19

nu är jag hemma igen

15.05

det blev lite ändrade plander. istället för att följa med mamma och pappa hem igår stannade jag kvar hos mormor och morfar för att hjälpa dom att måla på svartö. så jag kommer hem på onsdag eller torsdag.
kusinerna är här också, riktigt roligt att träffa dom eftersom det var ett tag sen.
nu ska vi äta smultron som vi plockade förut, det finns hur mycket som helst i skogarna här. mums.


18.55

lite uppdatering från inte så soliga gotland igen då.

som ni kanske förstod är det inte så bra väder, eller idag har det iallafall inte regnat, men det blåser lite. ni kanske har hört på nyheterna eller så att det har regnat på ganska bra här, det är små sjöar lite överallt. och det blir ju inte alls lika roligt som om det hade varit fint väder, men det är ju sånt man får ta.
jag har lite hemlängtan, och det tror jag mamma och pappa har även fast dom kanske inte säger det (syster åkte vidare igår). men det ska bli bättre väder imorron så då kanske den försvinner, man kan ju alltid hoppas. 
idag har vi inte gjort så mycket, alla är trötta på vädret och har därför ingen större ork. så vi åkte in till visby, igen, och gick runt lite. men den här gången utanför ringmuren. mamma har shoppat loss på bra-att-ha-saker och jag har köpt ett par helt underbara örhängen som jag har kollat på förut.  

nu ska vi tydligen fika, och sen kanske det blir kortspel.

12.28

lite uppdatering från gotland.

färjan gick 11.25 från oskarshamn i söndags och vi kom fram till visby runt 13.15. självklart hade jag glömt mina åksjukepiller, vilket resulterade i en illamående Isabell. men tillslut kom vi ju fram ialllafall.
så första dagen gick vi mest runt i visby innanför ringmuren. åt gott och kollade i massa mysiga butiker. det gjorde vi i måndags också, eftersom det regnade.
igår, tisdag, åkte vi mycket bil. vi åkte till olika ateljéer och gallerier, jag och syster köpte lite tavlor. vi stannade vi en stenstrand som var helt fantastisk och hur lång som helst.
på kvällen åkte vi upp till fårö, vi kollade på fyren och raukarna i solnedgången. riktigt mysigt.

mina förväntningar på gotalnd var ganska höga, så till att börja med blev jag ,och syster, ganska besvikna. men efter igår, är vi på topp igen.

idag blir det nog en sväng upp till visby igen.

21.52

imorron åker jag till gotland med familjen, så idag har jag bara packat och fixat.
jag gick upp runt 9 för att jag tänkte att jag skulle hinna med någonting annat än att bara packa och städa. men inte då. seg som jag är gjorde jag ingenting på några timmar, så nu får jag halvt springa omrkring för att hinna. nu har jag iallafall packat färdigt, nu ska jag dammsuga och kanske fixa lite med akvariumet (men det tror jag inte jag hinner).

bilder från svartö får bli när jag kommer hem om en vecka.

17.15

regn regn regn

20.53

det här har varit den perfekta sommardagen. bara lite för varmt, men jag ska inte klaga.
på morgonen åkte jag och mamma in och klippte oss (det blev bara topparna för min del, hade tänkt att det skulle få en chans att växa ut) och självklart blev det glass.
lite senare bar det av till Bjärka för att sola och bada, träffade lite folk som man inte sett på ett tag. kul.
den här veckan är det ett läger för handikappade personer på Bjärka, och endel var ju såklart vid badet. jag ligger och läser i en tidning och rätt som det är lägger sig en förståndshandikappad kille och börjar titta i min tidning tillsammans med mej. visst blev jag ganksa förvånad, men är inte det härligt? att bara kunna gå fram till någon. jag hade aldrig sett honom förut, men han ville kolla i min tidning och då gjorde han det - och han skämdes ju inte. jag tror att man kan lära mycket att förståndshandikappade personer, jag tror att dom ser världen på ett annat sett än vad vi gör.

jag har åkt på nya mc:n för första gången och nu ska det bli film och popcorn. perfekt.

22.16

hemma igen. just nu känns det bara skönt, att få komma tillbaka till civilisationen igen. men imorron kommer jag nog sakna det.
jag är trött och har inte lust med någonting egentligen. men jag borde packa upp och så någon av dom närmaste dagarna. måste packa om tills på söndag för då åker vi till gotland. men det är ju några dagar tills dess. så nu vet jag inte vad jag ska hitta på, men det dyker säkert upp någonting.
det kommer mer bilder.


RSS 2.0