21.07

jag hatar söndagar

14.34

nu ska jag börja köpa julklappar. jag ska ringa runt till släkten och fråga vad dom önskar sig, fast det är ju roligast när man får hitta något själv och känna sig lite kreativ. jag har redan några idéer som jag tror kan bli riktigt bra. 

själv vet jag inte riktigt vad jag vill ha, pengar är ju alltid bra? men det är ju inte så roligt att öppna ett kuvert medans alla andra får paket. jag hoppas jag kommer på någonting. 

idag är det söndag och 1:a advent, men precis som på alla söndagar ska jag städa och plugga. om jag hinner kanske det blir en promenad senare ikväll. och kanske en film.  

18.09

helg och jag är på bra humör. allmänt pepp helt enkelt.
riktigt härlig kväll igår, fina människor + bra humör = fin fin kväll. det är enkel matte.

snart ska jag och pappa bort till kusinerna i sturefors, tror det blir tacos och robinson? sen kanske jag ska träffa micka en stund också, det va ett tag sen.

håret har torkat (mamma är i jkpg och har med sig hårfönen) så jag ska upp och fixa till mej.

18.56

vilken dag! jag har gjort hur mycket som helst, och jag har lyckats hålla mej på bra humör hela dagen också. det tycker jag är ganska bra jobbat.

okej, vi börjar med biologi som var första lektionen idag. vi hade våran redovisning och det gick väl helt okej, inte super bra, inte dåligt. efter det var det fysikprov, som gick hur dåligt som helst. ja skojjar inte. men jag kan ju inte ändra på det nu iallafall, så jag släpper det.
lunch, och sen engelska - vikarie. vi hade två läxor, vi blev förhörda och sen fick vi gå vidare till svenskan som var sista lektionen. våran grupp hade redovisning, som gick bra, och till sist fick vi tillbaka ett prov som vi gjorde för hur länge sen som helst. men bättre sent än aldrig.
i vilket fall som helst, gick det sjukt bra! och jag som inte har svenska som bästa ämne precis! lycka lycka lycka!

nu ska jag kolla på grey´s som jag spelade in igår, sen ska jag plugga samhällskunskap.

21.29

idag har det varkligen varit studiedag. jag vet inte hur många timmar jag har suttit vid köksbordet och pluggat fysik och engelska. inget roligt tidsfördriv. men det går lite lättare med kent på hög volym. en mamma på är bra på pepp-snack och en pappa som kommer hem med choklad gör inte saken sämre.

jag ska väl dra mej tillbaka till böckerna en stund till. tror min hjärna sprängs snart.

När du grät på festerna
Var jag aldrig bjuden in
Du föll isär inför gästerna
Jag byggde upp dig bit för bit, igen

17.12

eftersom det var mini-fredag igår är det mini-lördag idag. och den har spenderats på stan med Linnéa Tellebo. jag har ont i fötterna och är liiiite fattigare, det blev en t-shirt. dom går alltid åt.

nu ska jag äta och sen bär det av till stallet. får se om jag kan plugga lite ikväll också så jag slipper ha kvar allt tills imorron.

19.55

idag är det mini-fredag eftersom jag har två studiedagar nu. och just studiedagar lär det bli, har endel som måste göras till torsdag. fast jag kan ju inte klaga, tre skoldagar den här veckan och jag missar några av de tråkigaste lektionerna. inte helt fel.

film och något gott?

18.55

jag ogillar plugg och gillar kent.

Om jag hade lite kraft kvar att ge dig
Om jag hade lite hjärta att dela med mig
Om jag hade lite kärlek så var den till dig

12.07

2009-11-11 Nu är alla i bandet friska och mår bra. Så att ikväll bär det av till Oslo för alla förberedelser inför morgondagen. Nu är vi alla otroligt taggade och revanssugna på att dra igång allt igen.

Med stora hälsningar från hela bandet och crew

från Winnerback.se.

JAG SKA PÅ WINNERBÄCK 9 DEC - DEN ÄR INTE INSTÄLLD!

12.02

söndag = söndagsångest.

plugg och städning blir det idag, och jag tänker kolla på film också. för det är jag värd, om jag pluggar först. hmm..

13.16

den hemska veckan är över, och nu är det helg. fy vad skönt.

igår åkte jag hem till Nea efter skolan, jag fick sluta tidigare så det blev några timmar där. vi bakade kladdkaka och pratade som aldrig förr. riktigt härligt att träffa henne igen.
lite senare åkte jag in till CLUB, och träffade fler underbara människor. det blev en lagom-slapp-med-lite-för-mycket-biljard-kväll. det gillas, starkt.

idag vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på, mamma vill åka in till stan men jag tror inte jag hänger på. annars är det väldigt fint väder, kanske ringer någon och går en promenix? eller film? eller simhallen i nkpg ikväll? jag vet inte.

18.45

okej, jag är slut. det ska bli så skönt med två studiedagar nästa vecka, kan inte beskriva med ord.

ikväll blir det lite plugg, men inte så mycket. har ett till matteprov imorron och biologiförhör.
nu blir det film.

19.04

jag vill inte jag vill inte jag vill inte jag vill inte jag vill inte.

jag vill inte plugga.

21.58

måndag och det har gått ganska bra, jag trodde min hjärna skulle vara död vid det här laget. men det är den inte! surprise!
idag har vi haft bildprov och engelska seminarium, så jag har fått ett par saker avklarade. nästa är på onsdag, matteprov och svenska redovisning. vi får ta det en dag i taget.

det som håller mej uppe (tror jag iallfall) är den underbara filmen twilight. jag har sett den fyra gånger under fyra dagar. hahah, jag känner att det är lite nörd-varning, men jag orkar inte bry mej. och egentligen är den inte skit bra, men jag tycker om den ändå. och precis som dom flesta tjejerna håller jag ju med om att Robert Pattinson är sjukt snygg, det gör ju nästan hela filmen.

nu ska jag inte sitta här och skriva om hur underbar twilight är, utan jag ska gå upp och lägga mej. godnatt.
(jag tror tyvärr inte att jag hinner se twilight imorron. stackars mej.)

16.51

plugg plugg plugg

spanskan är typ klar, nu börjar vi med matte. efter det - svenska. sen orkar jag inte mer.

00.36

kom precis hem från alternativ, riktigt lyckad kväll. ingenting speciellt hände, men jag var på bra humör och allt känns bra. man kommer en bra bit på det. som topping spelade jag och kusin ett par omgångar biljard, dock förlorade jag båda.. men vad gör det?

annars känns det lite depp att helgen snart är över och att det väntar fem långa skoldagar innan nästa, men det kan jag ju inte göra någonting åt så det är ju bara att gilla läget. men det känns som sagt lite tungt. jag har ju iallafall en dag kvar, som tyvärr kommer gå till plugg..

nu kan jag inte riktigt bestämma mej för om jag ska sova eller om jag ska sätta på en film? jag tror det blir film. och kanske lite popcorn? vem vet.

20.15

dags för fredagsmys

21.38

nu har jag pluggat klart. det blev inget "öpper hus" för mej.
godnatt.


16.00

igår var en jobbig dag. hur mycket plugg som helst. och det ser inte ut att bli bättre idag. jag har hur mycket som helst till nästa vecka (svenska redovisning + att jag ska redovisa mina 5 ord, engelska redovisnig + glosor, spanska mm...) jag förstår allvarligt talat inte hur jag ska orka med det här, men jag ska försöka ta en sak i taget och jobba mej igenom allting.  

jag kom hem för lite mindre än en timme sen, jag har ätit lite och tagit en välförtjänt paus. så nu ska vi sätta igång och skriva någon slags inlämnings uppgift till gympan. och jag hoppas att jag kan komma iväg till "öppet hus" ikväll på katedral, men just nu ser det ganska mörkt ut.

20.43

idag är det tisdag och det känns som en hel evighet till helgen. bara. tre. dagar. kvar.

jag kommer ha en härlig träningsvärk imorron (hjälp vad bitter jag är) - simning på gympan och sen stallet efter det. just nu längtar jag efter en lång dusch och ett superbra avsnitt av desperate housewives.

19.15




19.05

jag är hemma igen och det är ny vecka. känns ganska segt att det är fyra dagar kvar till helgen. och jag saknar min syster som aldrig förr, det här är ingen bra dag alls. det ända bra, so far, är att jag fick hem en skvia från trackslistan - P3. jag har tydligen vunnit någonting, jag har röstat på tracks en gång och jag visste inte att det var någon tävling inblandad. men det är ju alltid roligt att vinna, och den kan nog komma till användning - det var ganska många bra låtar. en till bra sak är att kent spelar på fotbloosgalan ikväll klockan 20.00. det får man inte missa.

bilder från helgen





13.35

idag är sista dagen i Jönköping för den här gången, 16.40 går min buss hem till Linköping igen. känns inte alls roligt, med ny skolvecka och så. stannar gärna här, hos syster.
men vi har haft det bra, och idag blir säkert inget undantag. jag vet inte riktigt vad vi ska hitta på. kanske blir en liten promenad med kamerorna?

17.46

jag har blivit övertygad om att Jönköping kanske inte är så dumt ändå. jag planerar inte diretkt att jag ska flytta hit - gbg lockar mer - men att vara en vecka eller två i denna stad under sommaren låter inte så fel. (ni får se lite bilder när jag kommer hem) jag kan tänka mej att det är ännu vackrare under sommaren, eller tidig höst när löven ändrar färg.

idag har jag och syster gått runt i stan, shoppat lite secondhand och kollat på dolce and gabbana kläder, men det var inte riktigt våran prisklass. vi har även fikat på ett mysigt kafé, gamla möbler och stora kanelbullar - vad mer kan man begära? jag åt kanske lite för mycket, men det var gott och jag fick en härlig sockerkick. det är det livet går ut på.

23.20

tillbringar helgen hos syster i jkpg

17.27

idag gick jag hem efter tre lektioner, det är ju bättre än inget. imorron gör vi ett nytt försök. värktabletter in my heart.
jag känner mej ganska förbered inför provet imorron, kan nog inte göra mycket mer. så om jag ska plugga något mer ikväll blir det svenska, har inte kommit så långt i boken. tror jag är på sidan 70 av 270-280 eller liknande. det känns inte så bra. men jag hade tänkt att jag skulle läsa på bussen ner till syster, som jag ska med oavsett hur jag mår. vi ska lyssna på kent och kolla på satc - helgen kan inte bli bättre.

just nu är jag hemma själv och det är ganska tråkigt. slutade nyss plugga, så nu ska jag väl upp och packa. sen kanske jag kan få kolla på tv:n en stund.
(vi gillar inte vädret idag)


17.33

jag har gått och blivit sjuk, men jag är bättre och jag ska till skolan imorron. men jag känner mej inte så ensam om att vara hemma ett par dagar nu, det verkar som om ganska många har gårr och blivit förkylda. men det brukar väl vara så på hösten?

jag ska diska och sen fortsätta plugga, jag har faktiskt gjort ganska mycket. man får ju ta tillvara på tiden, fast jag skulle kunnat gjort mycket mer. det kan man alltid.

jag kom precis på en sak: jag åker ner till älskade syster i helgen! åker ner fredag eftermiddag/kväll och kommer hem på söndag kväll.
och på fredag släpper kent sitt album! pepp pepp pepp

20.39

idag är det sista dagen på lovet och jag har lite små-ångest inför att skolan drar igång igen. eller så hemskt blir det säkert inte, det är ju inte allt för många veckor kvar till jullovet.
och som vanligt har jag inte gjort allt som jag skulle ha gjort idag, men jag har faktiskt gjort någonting (nästan) hela dagen. först var det förmiddagsmöte, sen åkte vi ut till IKEA för att kolla på kök. det tog några timmar mer än vad jag hade räknat med, men det gick ganska bra. jag och mamma köpte glass, kanske lite fel årstid (vi fick ett par konstiga blickar när vi gick utomhus utan jacka och åt glass, haha) men vad gör det? det är ju lika gott iallafall.
och så har jag städat också, men inget plugg. jag skjuter på det så länge som möjligt. yeah.

RSS 2.0