15.33

ännu en seg dag - vaknade vid ett. men jag kanske behöver sova innan skolan börjar igen.
ikväll ska jag till Nea B2 och till ryttis. det blir nog sjukt bra.

just nu försöker jag lyssna på svarta linjer som kent spelade igår på Skavlan, men datorn hackar så det låter inte så bra. tänkte göra ett nytt försök snart.
albumet släpps om 6 dagar!

16.32

jag har precis bokat kents nya album röd, som släpps om en vecka! längtar som aldrig förr. 
seg dag, men av någon konstig anledning känns allt mycket roligare. ser nästan fram emot att fra fram dammsugaren.  

19.38

jag ska se Debatt på SVT1 kl. 22:00 med Linda Rosing och Kissie.

16.53

igår kväll va den härligaste kvällen på länge. jag var jätte trött så jag förtjänade en lång och varm dusch, efter det var det grey´s anatomy. nu kommer det bästa av allt: efter grey´s kollade jag runt på alla kanaler och vad hittar jag? jo, en konsert med den bästa av dom bästa: Håkan Hellström. det var bara ljud, men det gjorde det nästan bättre. jag låg i sängen och halvsov medans jag lyssnade på en underbar konsert med håkan. inte helt fel.

idag träffade jag Linnéa Tellebo på stan. vi har gått runt i butiker och pratat. och jag har köpt min nyårs-klänning. observera ordet klänning. men ärligt talat känns det riktigt bra, och jag är ju ute i god tid. nu ska jag bara hitta dom perekta skorna att ha till, tror jag ska kolla igenom alla skor ikväll.
jag är så pepp på unite!

mina "pepp-datum":
winnerbäck 9 dec
unite ?dec-1 jan
kent 10 mar
kent 20 mar

19.29

dagen har spenderats med Nea B1, vi har varit hemma hos mej i sturet och pratat, gått på promenad och bakat torr kladdkaka. 
21.40

riktigt seg dag. har varit bakis, fast på socker. hahah, nästan serisöt. men jag börjar piggna till nu, men kanske lite fel tid för det.
iallafall har jag inte gjort mycket idag, har tittat på film och lagat mat. det är en bra sammanfattning av min dag. jag skulle ha städat också, men så blev det inte. (jag skjuter upp det tills imorron) det skulle tydligen bli skapligt väder imorron, så då kanske det blir en sväng med kameran. det var väldigt länge sen nu, men jag har inte känt att jag vill fota. jag ser bara alla fel. jag vill ha en bättre kamera, men som vanligt får jag skylla mej själv eftersom jag gör av med alla pengar utan att tänka så långt.

eftersom jag börjar bli pigg nu tror jag att jag ska sätta på en film. men jag gillar inte att jag kommer få sitta uppe själv..

20.41

igår var det underground, men det var inte så många där. så det var inte alls lika roligt som det brukar vara, men ändå helt okej. till exempel fick jag lära mej att skriva på en iphone. nästan dagens höjdpunkt. haha, neej. men det var lite roligt.
efter underground bar det av till tellebos, där vi åt upp resten av leffe (internt), kollade på hitta nemo och tillsist somnade.

idag har det bara varit jag och linnéa. vi har inte gjort så mycket, men det har varit en ganska perfekt lovdag. vaknade lagom sent, åt kakor till frukost, kollat på film, pratat i massor, ätit glass och flingor, diskat, lyssnat när linnéa sjunger och spelar piano. inte helt fel.

tänkte att jag skulle äta något mer normalt idag, så blir nog att värma lite rester och sätta på en film. och massa tända ljus.


23.45

nu är det lov. och jag har inget speciellt planerat, vilket jag tycker är skönt. dagarna blir som dom blir.

det har varit en lång dag, haft hårt gympapass i skolan (jag = otränad), debatt som inte gick så bra, gym med Nea och sist club. dom två sistnämda sakerna var ju inte helt fel iallafall.
nu tänkte jag fortsätta lovet med glass och kanske sex and the city.


19.19

snart höstlov!

jag vet att jag är sämst på att skriva just nu, men det får vara så..

20.50

idag har jag kört ner till Vetlanda. det ni.

14.20

okej, nu va det några dagar sen jag skrev och jag vet inte riktigt vad jag har för ursäkt. har väl bara inte haft lust att skriva, eller nått.
dagarna har gått fort, jag kan inte förstå att halva terminen har gått. 1/4 av ettan har gått. det känns konstigt, jag känner inte att jag har kommit igång med varken plugg eller träning. och halva terminen har gått. det är nästan som med sommaren, jag fick inga sommar-känslor fören den nästan var slut. så jag kanske ligger lite efter nu. för mej är det fortfarande sommar.

så i måndags bokade syster kentbiljetter och jag har tjatat om det hela veckan, stackars emelie som fått stå ut med det varje dag. men jag är så sjukt pepp. och kvällen kommer nog också bli bra, pepp på den också. haha. jag är pepp på allt, nästan. jag måste plugga och städa idag, för imorron åker vi net till småland över dagen.
iaf, ikväll är det fadderfest och alternativ. och jag ska på båda.


19.46

skapligt seg söndag. har städat och nu försöker jag plugga.. jag känner mej lite okoncentrerad, vill mycket häldre sitta och vara lite social vid datorn, eller tom gå ut en sväng. jag gör nästan vad som helst för att slippa plugga.
och jag fick precis ett mindre problem. jag vet inte vart jag ska på lördag, det är både alternativ och fadderfest. det lutar nog åt fadderfesten, men beslutsångest som bara den. men jag har några dagar på mej innan jag behöver bestämma mej.
imorron släpps biljetterna till kent! och jag är så sjukt pepp! jag blir på bättre humör bara att tänka på att jag kommer vara på ett par underbara konserter i mars. det är ju ett tag kvar, men då hinner man ju njuta längre. och det blir ju winnerbäck med. och det är ju inte allt för långt kvar. åhh! jag är så pepp! det kommer bli så sjukt bra! så perfekt! jag sitter här och hoppar av glädje, jag förstår inte att jag kan bli så glad. varje gång. men jag får väl någon slagt kick, underbart är det iallafall. jag tycker verkligen synd om alla som aldrig varit på en riktigt bra konsert. seriöst.

åter till plugg. snart.

15.31

seg deg..

16.07

slutade tidigt idag också, halv 12. inte så fel.
satte mej på wayne's och pluggade medans jag väntade på Linnéa Tellebo. fikade, pratade. tog bussen hem och nu borde jag plugga inför provet imorron.
syster kommer hit över helgen, kommer ikväll och stannar till söndag kväll. pepp som bara den.


17.02

började 9.40 slutade 11.50 skapligt slapp dag.
men ett stort minus är att jag har mycket plugg. eller egentligen är det inte så mycket, men dum som jag är sket jag i att planera. så aa. jag tror ni räknar ut hur det blev. skit.


19.36

livet leker. kent släpper nytt album och kommer till linköping. slapp vecka - två lektioner på onsdag, sluta minst två timmar tidigare både torsdag och fredag. syster kommer upp över helgen. vad mer kan man önska?

20.25

kvällen igår blev riktigt lyckad.
idag åkte jag, mamma och pappa ner till emelie. har inte träffat henne på jätte länge, så det var roligt. gick runt lite på A6 och så. inte helt fel en regnig dag.

nu är jag trött, har inte fått sova ut varken idag eller igår. så hade tänkt att jag skulle lägga mej skapligt ikväll. imorron är det ny vecka.

12.32

känner att bloggen får lida lite, facebook kommer före.
i torsdags hade jag studiedag. riktigt skönt. gjorde ingenting, plugga lite och sov på köksgolvet.
fredagen var ganska lång, gick till halv 4. fick vänta ett bra tag på bussen så jag kom hem kanske efter 1 och 20 min efter atr jag hade slutat. men kvällen blev riktifr rolig, satt och skrattade oavbrutet med linnéa ett tag. va kanske var lite trötta.

idag har det varit städardag i området, och vi skulle ordna fika. så jag gick upp lite i 9 (tidigt) för att hjälpa till lite. jag måste erkänna att jag är lite seg av att gå upp så tidigt. lördagar är numera min sova-hur-länge-jag-vill-dag. hoppas jag piggnar till fram mot kvällen, jag ska till tellebo och fira emilia som fyllde 18 i söndags. antagligen blir det inte så sent, för imorron ska jag och päronen ner till jönköping och älskade syster. saknar henne sjukt mycket just nu. sitter och lyssnar på underbara Håkan och känner mej allmänt depp. men måste rycka upp mej nu. 
kom igen bellis, vad skulle du annars göra?
RSS 2.0