20.25

jag har haft en härlig dag. det behövdes.
onsdagar är min tidigaste dag, slutar vid 2. har bara 4 lektioner, det går ganska fort.
efter skolan blev det fika på wayne's med linnéa, mycket trevligt. tiden gick väldigt fort. jag har även hämtat winnerbäck biljetterna, jag ska ner till jönköping 9 december. så otroligt pepp! kommer bli sjukt bra!

och vet ni vad? grey´s anatomy börjar ju ikväll! pepp som bara den!

20.40

lång dag, men inte så seg. slutade vid 4, hade fyra lektioner. inga håltimmar. det ni. nej, men svenskaprov på morgonen (gick nog helt okej) låång bildlektion, fysik och idrott (konditionstest som gick bättre än väntat).
kom nyss hem från stallet och känner mej lite som en träningsnarkoman. eller nått liknande. sön - tränade med pappa på gym, mån - gym med jojjo, tis - (konditionstest) stallet. det låter kanske inte så jobbigt, men jag känner att det räcker nu. jag ska inte träna imorron med andra ord.
nu upp i duschen.

19.42

ny vecka, långt till helgen. eller nja, imorron är det tisdag, snart onsdag. på torsdag är jag ledig, sen är det bara fredagen kvar innan helgen! bara tre skoldagar kvar. inte så mycket..

imorron har jag svenskaprov, jag förväntar mej inte att det kommer gå så bra. har även konditionstest, vilket kommer gå ännu sämre. men som sagt, tre skoldagar kvar till helgen.
och jag saknar min kamera, hoppas på en fotorunda snart = bilder kommer.

15.04

seg söndag.

19.05

helg och kvällen igår spenderades i kyrkan med folket. lika roligt som vanligt. (och jag har nya favorit skor. nya, svarta, höga converse i skinn med låg sula. åhh.) 
idag blev det en sväng på stan med mamma, köpte en kofta, linne, t-shirt och örhängen. nu blir det varm choklad och film.

17.22

slutade tidigt igår - började sent idag. kan inte blir mycket bättre.
jag har matteprov imorron, så ikväll blir det plugg. och grey´s anatomy + muffin. och nudlar. fin blandning..

14.57

skapligt slapp dag, två lektioner + skolfoto = sluta vid 12. skolfoto blev inte alls bra, jag kan inte sluta tänka på att hela linköping kommer se den bilden.
imorron börjar inte jag förrän halv 11. helt okej. det är ganska slappt att gå natur, iallafall den här veckan.

21.06

egentligen borde jag inte ta mej tid för att blogga, men det gör jag ändå.
skapligt slapp tisdag: två lektioner - matte och samhällskunskap, hem till emelie och äta pizza till lunch. mums. efter det bar det av till vidingsjö och orientering. det gick inte så bra kanske, men vad ska jag göra åt det nu?
jag tog bussen till lägenheten och pluggade lite, pappa hämtade upp mej, körde hem (TRE motorstopp. tror aldrig det har gått så extremt dåligt) och åkte till stallet. idag var det hoppning och mina ben är skapligt döda. härlig träningvärk imorron, igen.
nu: dusch sen plugg.

12.17

dålig uppdatering på ett par dagar, så nu kommer en snabb sammanfattning:

i fredags cyklade vi till tinnerö med klassen och gjorde lite olika uppgifter. ganska slappt eftersom vi hade så bra väder. och som jag förutspådde hade jag världens träningsvärk. det släppte lite under dagen, men ont gjorde det.
vi slutade halv 3, då fick vi ta oss tillbaka till stan hur vi ville. men jag hade lånat cykel av skolan, så jag var ju tvungen att åka tillbaka dit. tog bussen hem som gick halv 4 och var hemma vid 4. känns lite surt att sluta skapligt tidigt och inte vara hemma fören 1 ½ timme senare. men så är det. träffade petter och josef på bussen, så pratade med dom. tror aldrig jag har pratat så mycket under en dag i hela mitt liv. jag var sså trött att jag bara pratade utan att säga någonting vettigt.
när jag kom hem ringde syster så då pratade jag med henne en stund. hon gjorde mej sjukt avundsjuk eftersom hon var på väg ner till gbg för att så håkan hellström på liseberg. och jag var hemma.
fixade till mej och gick bort till madde, det blev mycket prat och skrat + dirty dancing. en mycket lyckad kväll.

lördag och jag gick upp vid 8 efter att ha sovit omkring 6 timmar. åkte till stallet, eftersom jag kom mycket tidigare än vad jag behövde satte jag mej och pluggade en stund. efter ett tag kommer det ett par stallkatter och hoppar upp i mitt knä, mys på hög nivå. jag = katt tant.
mellan 12 och 4 är jag borta vid örsäter och hjälper till i serveringen. en stor del av dom timmarna spenderades utanför serveringen och kollade på tävligen istället. farmor och farfar hämtade upp mej och körde mej till sturefors, väntade på att jag skulle duscha och plocka lite innan dom släppte av mej i stan. jag går upp till nea och äter taccos med tjejerna, sminkar mej och fixar håret lite snabbt innan vi går mot alternativ. träffar folket, men det var inte samma drag som det brukar vara. det var inte lika mycket folk och det gör ju ganska mycket för stämningen. jag träffade några av dom tjejerna som va hos madde kvällen innan, mycket roligt. det visade sig att min moster ät gudmor till en av dom. världen är liten.

efter alternativ tar jag, nea, linnea, jerker och mattias bussen hem till mej, vi möter upp josef och äter vitlöksbröd i mängder. tjejer som spexar blev det också.
idag är det söndag och folket åkte hem för en timme sedan. idag blir det plugg och städning. och jag kanske får sova ett par timmar.

det blev ingen kort sammanfattning.

21.18

lång skoldag idag. eller den är inte så lång, går till 16.00, men det kändes som om lektionerna aldrig tog slut. riktigt segt.
annars har jag och jojjo varit duktiga och tränat, ska verkligen försöka komma igång nu. (lovar att det kommer låta så här dom närmaste veckorna) jag kommer att ha härlig träningsvärk imorron när vi ska ut och cykla med klassen. vi ska kolla på olika jordlager och så. låter det kul? nej. men det ska ju bli fint väder iallafall. tänk positivt, tänk positivt.
jag har pluggat lite inför fysikprovet som vi har på måndag. jag har aldrig att jag har pluggat så här lång tid innan ett prov förut, men eftersom jag kommer ha fullt upp i helgen var jag tvungen att planera lite. och än så länge följer jag planeringen ganska bra.
duschen nästa, sen sova.

20.26

jag är seg.
har inte fått mycket gjort idag, har varit okoncentrerad (skyller på snurrandet) och har mest skrattat. inte så dumt, men man lär sig ju inte så mycket. så nu blir det plugg en stund innnan jag ska sova.
det ser ut som om det kommer bli långa dagar ett tag nu.

12.50

blev hemma idag också. men jag har nog kommit på varför jag mår illa nu: jag hade ju järnbrist förut, så jag åt järntabletter = inget illamående. nu har jag inte tagit tabletter på jätte länge, även fast jag skulle det, så nu mår jag illa igen. och jag får skylla mej själv. men jag ska börja ta mina tabletter igen, så hoppas vi att det blir bättre.

ska göra massa plugg idag, vill inte komma efter.

15.55

gick hem efter första lektionen idag, jag har börjat må illa igen. jag hoppas verkligen att det har gårr över tills imorron för jag har ingen lust att ta massa blodprover och så. usch usch.

14.06

hör och häpna: jag har skaffat facebook. och jag fattar nada, men det ger sig väl när man kommer in i det. antar att jag kommer bli beroende som alla andra.

riktigt rolig kväll igår. först va jag en sväng i tallboda hos tellebo, åt kladdkaka (som innehöll mycket socker, så den var söt och god) och pratade. tog bussen in till stan och gick upp till underground, träffa folk och spela biljard är bra skit. kvällens överraskning: jag följde med jesus-bussen ut. kul kul.
idag blir et att plugga och städa, som alla söndagar. och kanske lite mer facebook, tihi.


15.59

kvällen igår var roligt, som alltid. fick springa till bussen. hade 10 minuter på mej att fixa håret, äta och plocka ihop saker som jag skulle ha med mej. men det gick ju. satte på nudlar och sprang runt och fixade medans dom kokade, sen åt jag - fort och sprang till bussen. jag fick vänta i några minuter innan den kom. haha.
sen blev jag fastklämd i bussdörren när jag skulle gå på. och det var inte bara foten eller väskan, hela jag satt fast. och självklart fungerade inte mitt busskort, för att klockan var en minut för mycket (det slutar funka vid 7). men jag kom ju in till stan och hade an rolig kväll ändå.

idag vaknade jag halv ett, riktigt skönt att få sova ut ordentligt. jag har inte gjort någonting än, men jag ska upp och plugga nu. sen ska jag göra mej iordning innan det bär av till tallboda och kladdkaka. och ikväll är det underground. peppa.


bild: syster


17.00

jag vet inte vad jag ska skriva, dagarna går fort. shoppade med mamma igår och ikväll ska jag träffa saknade människor.
aja.


20.50

onsdag = slutar vid 2. det gillar jag extremt mycket.
gick en sväng på stan, sprang på vicky och jag köpte bara en av dom fyra sakerna som jag skulle köpa: concealer. och så blev det en paljettväst.
jag har gått igenom gamla smycken, och jag hittade lite små saker som jag tänkte börja använda igen. söta hjärthalsband och ringar. jag tror att jag tyckte om hjärtan när jag var liten.
nästa: plugg



















20.56

ännu en lång dag, men jag håller humöret uppe. jag är faktiskt på riktigt bra humör. det gillars.

en lång skoldag, slutade inte fören vid halv 5. men med två praktiska lektioner (bild och idrott) går det ganska bra. det skulle ju vara mycket värre om man var tvungen att sitta stilla hela tiden.
övningskörde både till och från stallet (ridningen gick helt okej. jag fick höra för första gången någonsin att jag hade en bra sits. det ni). gott folk: Isabell Nilsson har kört på 90:väg. och jag tycker inte att jag är någon större trafikfara. riktigt roligt.
nu duschen, sen sova. kanske lite plugg. om jag orkar.


21.05

måndag, slutade kvart över 4. härlig start på veckan. nej, men dagarna går ganska fort även fast dom är så långa. och jag märker ju att jag inte är van vid att komma hem vid fem eftersom jag är helt slut. men jag antar att kroppen vänjer sig snart, och när jag blir bättre på att planera löser kanske det endel problem.

imorron blir det en lång dag till. slutar vid halv 5, pappa hämtar upp mej, hem och äta, iväg till stallet och sen sova. sen är det onsdag och halva veckan har gått. som sagt, det går ganska fort.

nu duschen, sen sova.


19.19

idag var jag i kyrkan på förmiddagen, det var ett tag sen. men mötet var jättebra och anledningen till att jag gick dit var att Jerker skulle döpa sig. stackarn hade feber, men det gick ju ändå.
efter det åkte jag hem till nattis, mamma och pappa kom också. åt mat och fikade. mycket trevligt. anledningen till att vi var där var att Jennifer, nattis syster, ska flytta till england. blev att säga hejdå, man vet ju inte när man ses igen. men hon kommer säkert få det jättebra, bara en timme från london låter inte helt fel i mina öron.

nu ska jag sätta igång och städa (eftersom jag inte gjorde det igår, som jag hade planerat. jag är så sämst.) och plugga. sen väntar en till vecka i skolan. långa dagar.

jag saknar min kamera nu, har inte tagit mej tid att fota på ett tag. jag saknar min syster. vet inte när jag ser henne nästa gång. kanske höstlovet.

det går över, det går över, det går aldrig över - kent


20.15

jag har inte gjort någonting av det som jag hade planerat. jag måste bli bättre på det.


11.42

äntligen helg!
fredagen var nog den roligaste skoldagen på ett tag, bara fyra lektioner (slutade kvart i fyra och började tio över åtta = långa lektioner och hål på två timmar). det blev mycket skratt.

idag ska jag städa och plugga så jag har det gjort, ikväll ska jag till norrköping och träffa saknade människor.
är ju helt väder, så kan tänka mej att jag tar en promenad. med eller utan kamera.

20.56

en dag kvar. sen är det helg. får tänka så just nu, för idag har inte varit min dag. springa fram och tillbaka, helt seg i huvet, regn, missa bussar. nej tack. men underbara pappa hämtade mej så jag slapp vänta på resecentrum i en evighet och så har jag fått min glamour.
nu: matte. kanske inte bästa tiden på dygnet.

20.11

idag slutade jag 10 över 2. helt underbart. ingen stress.

21.02

stress stress stress.
ha haft fullt upp idag. skola till halv 5. riktigt lång dag, men det gick ganska bra. idrott va sista lektionen, pappsen hämtade upp mej (skulle inte hinna till stallet annars) så jag behövde inte trängas i omklädningsrummet.
var hemma i kanske 30 minuter innan det var dags att åka till stallet, och självklart red vi ut. känns som om jag lika gärna skulle stannat hemma och skriva klart spanskan som vi har tills imorron. men det gjorde jag ju inte, så jag ska väl sätta mej med den nu.
som sagt, stress. men det blir nog bättre efter imorron.

RSS 2.0