eyes wide open

dagarna går och det känns att sommarlovet snart är slut. jag försöker att inte tänka så mycket på det, men det går inte så bra. jag kan inte förstå vart alla veckor har tagit vägen! jag tycker inte att jag har hunnit med hälften av allt som jag ville göra. visst, det är ett par veckor kvar och jag ser fram emot lite häng på bjärka, besök hos syster, liseberg, konsert och frizon. men sen börjar skolan och vardagen med gråa tidiga mornar och jag kan inte påstå att jag längtar det minsta. såklart finns det alltid några positiva saker, träffa klasskompisar, få lite mer runtiner, färgerna, halsdukar och stora koppar te. det blir nog inte allt för hemskt iallafall.

den här dagen har spenderats i farmor och farfars stuga ute på landet, födelsedagsfirande ev en 71 åring stod på schemat. kubb, fotorunda och mycket fika. mumma.

igår hände något helt underbart och obeskrivligt: jag beställde ett nytt objektiv! äntligen! jag hoppas jag hinner få hem det innan frizon, men det är tveksamt så jag försöker att inte låta förhoppningarna bli för stora. men jag kan inte hjälpa det. woopidej!












 





photoshop






jag var inte gjord för dessa dar

det är inte min dag idag, är allmänt seg och det känns som att simma mot strömmen eller springa i motvind. jag tror jag ska sätta på en film.


ingen känner mej så väl som du

jag tog bussen från jönköping och min syster igår klockan 18.50. jag saknar ord.




i´m alive

jag överlevde natten! glass, te och satc är inte dumt det.

jkpg

nu sitter jag i jönköping i min systers lägenhet, hon har åkt till jobbet och jag kommer spendera natten här alldeles själv. det kommer bli massvis med sex and the city tittande. me like.

vi har inte planerat vad vi ska göra de här dagarna, det beror mycket på vädret. antingen blir det sol och bad vid någon strand, en tripp till lager 157, lite häng på stan eller så kanske jag får träffa några av min systers kompisar. jag har bara träffat ett par av dom, även fast hon har bott här i ett år.
vi får se hur det blir, tråkigt lär vi ju inte ha i denna underbara stad iallafall.

i´m home, but not for long

gott folk, jag är hemma!

dom här dagarna har varit riktigt roliga. vädret har varit skit rent ut sagt, men samtidigt har regnet höjt mysfaktorn till max. lite smatter på taket skadar inte när man sitter 11 pers runt ett ljus, dricker te och någon spelar lite på en gitarr. 
vi har kommit varndra mycket närmare eftersom vi har varit tillsammans större delen av tiden. om det hade varit sol hade det antagligen varit mycket mer uppdelat, några har legat ute på bryggan, någon i hängmattan och så vidare. så jag är inte ledsen över att det regnade, det enda negativa med regn och sämre ljus är att jag inte fotade lika mycket som jag skulle gjort annars. jag har inte ens alla som var där på bild. det känns lite fail eftersom jag brukar knäppa 500 bilder på 2 minuter i vanliga fall..
sammanfattningsvis, värd helg. riktigt värd.

imorron följer jag med syster ner till jkpg, stannar till onsdag. 





 

sist vi såg var det vinter och en meter snö

jag har upptäckt att jag är riktigt dålig på att hålla kontakten. jag trodde aldrig att det skulle vara så svårt, men sanningen är den att jag har inte träffat alls många från min klass 7-9 under det här året. men igår, äntligen, hade sara, som jag inte har träffat sen i vintras, och jag bestämt att vi skulle ses. så det blev ännu en dag vid prästgårn för mej. sol och bad säger jag inte nej till.



idag drar jag, lill, bengan och jonathan ner till svartö. resten av folket kommer ner imorron. jag är så sjukt pepp! det kommer bli awesome!


spegel



om jag hade lite kärlek så var den till dej



ska hänga med nattis idag, har inte träffat henne på väldigt länge så det ska bli riktigt roligt.

annars längtar jag till helgen, jag ska ner till svartö med lite kompisar. hoppas vädret håller i sig bara!

en plats i solen

hela förmiddagen har jag legat ute på baksidan i hopp om att bättra på brännan lite, dock tror jag inte jag hann få så mycket färg. jag säger bara moln.

Madeleine


update

sminkning på make up store stod på schemat igår. det var riktigt roligt, men jag skulle aldrig sminka mig själv på det sättet. (så jag tog bort det och sminkade om mig innan släkten kom för att fira mammas födelsedag.) jag hade concealer, foundation, transparant puder, vanligt puder, sol puder, rouge, tre ögonskuggor, två ögonpennor, läppstift... jaa, ni fattar. det bästa av allt var ju att jag fick produkter för 495 kr, så jag tog concealer, ögonskugga och en pensel.

på kvällen kom mormor, morfar, moster och kusin hit. det blev mat, fika och en hel del skratt. jag smet iväg en liten stund för att gå på promenad med madde som jag inte hade träffat på evigehter. lite foton blev det, men ingen av oss var på topp.


släkten är kvar en stund idag också, så om det blir lite varmare och solen kommer fram har jag lovat kusinen att vi ska gå ner och bada.. jag kan inte säga att jag är jätte pepp, men jag har ju lovat.


...

har en riktigt slappis dag

glass i stora lass

jag är mer peppad än någonsin på att tatuera mej nu, jag satt med syster yster i 3-4 timmar medan hon gjorde sin andra. riktigt snyggt blev det och jag kan inte beskriva hur mycket längtar tills det är min tur!

förutom att spendera några timmar i en tatueringsstudio har familjen nilsson tagit en tripp till söderköping och smultronstället. det är ju någonting som man helt enkelt måste göra minst en gång varje sommar, det finns inga ursäkter.
för min del blev det en glass med 7 kulor + mjukglass. och jag måste säga att jag överträffade mej själv, jag åt upp allting och mådde inte dåligt efteråt. resten av familjen åt glassar med ca 3-4 kulor och var väldigt nöjda, mints sagt, efter det. men det konstigaste av allt är att jag, 4 timmar efter att vi gått från smultronstället, är sugen på glass.. ingen kommentar helt enkelt.






jag blir så sur när filmen tar slut

dagen har varit riktigt bra, det blev en lång härlig morgon utan stress innan jag drog mej in mot stan. där träffade jag nea och vi sprang runt lite överallt och letade present till min mamma som fyller år på lördag. efter ett par timmar var vi klara och satte oss på steves. vi fick prata av oss ordentligt innan filmen, eclipse, var lika bra som förra gången. (och jag vet att det är fjortis-varning att se den två gånger på bio, så jag antar att jag aldrig kom ur den perioden riktigt.) kanske t.o.m bättre, eftersom man lägger märke till fler detaljer. bra skit helt enkelt.
efter en promenad på stan kom tellebo och hämtade upp mej, planen var volleyboll och bad i sturet. men så mycket volleyboll blev det inte, och inte allt för mycket bad heller. men kul hade vi.

dagens: jag blir så sur när filen tar slut för då kan man inte titta längre - Linnea Ahlenius


i´m cold

jag frös i natt! det är lite sjukt, det är minst 15-20 grader och jag ligger och fryser halva natten. jag tror jag börjar vänja mej vid värmen..

idag är det inte lika varmt som det har varit dom senaste dagarna, och det är jag tacksam över. jag ska åka in till stan och ikväll blir det bio med nea, det hade varit plågsamt att springa runt i 30 grader.


plaskar runt i vatten

dagen har spenderats vid badet här i sturet, har inte varit där på år och dar

lite fattigare

egentligen skulle jag, mamma och pappa åkt iväg och badat idag. men självklart bestämde vädergudarna att det skulle bli mulet, så då åkte vi in till stan istället. jag ville fynda på rean och pappa behövde shopping-hjälp. det hela slutade i att jag inte köpte någonting på rean, men en klänning blev det (skit snygg, verkligen). både mamma och pappa shoppade loss totalt, så jag fick vara smakråd och personlig stylist. självklart uppskattar jag att dom ber mej om hjälp, det betyder ju förhoppningsvis att dom tycker att jag har lite koll på hur man ska sätta ihop olika plagg, men efter några timmar i värmen var jag rätt slut och irriterad. stackars mamma och pappa.

kvällen har spenderats hemma. vi har firat mamma som fyller år på lördag med släkten på pappas sida.

ekängen in my heart

som ni kanske förstår av rubriken har jag haft en underbar dag i ekängen hos min söta nea. sol, bad, lång promenad och självklart en hel del skratt. löööv it.





















































































hot hot hot

gårdagen var riktigt varm, och idag verkar det ju inte som om det blir svalare. jag ska hålla mej nära vatten idag, det är ren överlevnadsinstinkt.

jag ska träffa nea idag, så det kanske blir att plaska runt i roxen lite senare.

de bästa av vänner

kvällen kunde inte ha blivit mycket bättre! vi spelade volleyboll och kubb, badade i prästgårn, köpte pizza och det bästa av allt var ju när några av killarna hittade min gitarr och satte sig för att spela resten av kvällen. allt blir så mycket bättre och roligare om man inte planerar så mycket, det blir ju aldrig som man hade tänkt sig från början iallafall.

mamma och pappa kommer hem någon gång idag, och jag har lite att städa.. så egentligen är det väl lika bra att sätta igång och få det gjort, men om jag känner mej själv rätt kommer jag sitta här i någon timme till och tycka lite synd om mej själv som måste ta hand om ett stort diskberg och chipssmulor i sofforna.









































oklart

jag hade den ultimata sommardagen igår. sol, bad och volleyboll. på kvällen spelade jag lite kubb med min granne och hennes kompisar.

ikväll kanske det blir ännu mer bad, men än är det ganska oklart.

next

peppar för en dag på bjärka

bra tidsfördriv

idag fick jag sova länge, jag tror faktiskt det är en av de få gångerna som jag har sovit längre än till 11-12 under sommarlovet. anledningen är att jag låg uppe och läste till 03.30-04.00 någonstans (jag somnade med boken i knät..), bra bok säger jag bara. jag sträckläste i över 6 timmar, och jag har inte kommit halvvägs på långa vägar. lång och sjukt bra bok, jag vet precis vad jag ska göra idag.

mamma och pappa ska ut och segla imorron, jag kan inte säga annat än att jag är lite avundsjuk. det var länge sen jag seglade och det skulle vara riktigt roligt, men att vara hemma själv överväger. 

någon annan som jag också är lite avis på är min syster som ska rida islandshäst idag, jag vet att hon inte har ridit på väldigt mycket längre tid än mej men jag saknar ändå att sitta på hästryggen. så på sätt och vis längtar jag till hösten så jag får åka tillbaka till stallet.


och nu glömde jag ju nästan, min dag i norrköping igår va jätte bra. fina männiksor och fint väder är allt man behöver.

besatt..

bion igår med emilia var självklart lyckad! jag förstår inte att jag blir likadan varje gång de släpper en ny twilight-film. för dom är inte speciellt bra egentligen, och ändå så blir jag så här! jag hatar att jag älskar det.

dagen kommer spenderas i norrköping, det kommer nog bli riktigt bra. jag har aldrig varit i norrköping även fast vi bor så nära, det har liksom aldrig blivit av. så äntligen ska jag åka dit.

update

dagarna på svartö var jätte härliga, mycket sol och endel bad. fick även träffa alla 4 kusinerna.

även den här dagen har spenderats i solen, med syster i prästgårn. ikväll blir det bio med emilia och gissa vad vi ska se? just det, eclipse. och efter det blir det spelkväll med familjen. i mina öron låter det inte så dumt.


























































...

datorn har inte haft högsta prioritet de här dagarna, bilder och en lagom sammanfattning kommer imorron.


surprise

pappa tog med sig jobbdatorn och jag kan vara ute på internet!

jag började läsa den första av de fyra twilightböckerna igår, och den är snart utläst. jag är så fast.
jag antar att ni förstår vad jag har gjort halva natten och ett par timmar idag, vädret är inte skitbra så vad passar bättre än att fördriva tiden genom att läsa?

om en stund kommer morfar ner med en av mina kusiner, mys mys.

RSS 2.0