småland here i come

det här är sista inlägget på ett tag (kommer hem runt söndag), för ni drar vi ner till stugan.
det kommer bli jätte skönt och det bästa av allt är att jag kommer träffa mina kusiner.

melting

hjälp vad varmt det är! jag tror jag smälter bort, lite i taget. okej, nu ska vi inte överdriva men varmt är det.

jag åkte in till stan en liten sväng, tog en fika på waynes med Emelie (och förövrigt är mitt stammgästkort fullt nu.. vet inte om det är bra eller dåligt, men nu vet ni att jag är smått beroende av waynes chailatte) och spenderade lite pengar på monky, två linnen bllev det och det var halva priser på båda. me like. 
något som inte var lika lyckat var att busschauffören körde fel väg till sturet så han var tvungen att vända.. och det tog inte mindre än 25 minuter. så jag satt i en härligt solvarm buss i ca 1 h...

imorron åker vi ner till svartö, och jag har laddat med böcker - alla fyra twilightböckerna som sammanlagt är en bra bit över 2000 sidor. jag lär ju ha något att göra iallafall. och det ska blir väldigt skönt att inte göra så mycket, jag ska ligga på bryggan och läsa.   


i lööv it

idag har jag, mamma och Linnéa varit i varamon. det känns som om det var evigheter sen jag var där sist, och jag förstår inte varför vi inte åker dit oftare. så underbart! visst det är mycket folk, och inte minst mycket barn som låter och gråter. men vattnet är klar blått, det är lagom varmt och sandstrand! det positiva överväger lätt!

som ni kanske förstår har jag haft en riktigt härlig dag, vi åkte iväg ganska tidigt och har legat på stranden i stort sett hela dagen. jag och Linnéa har flamsat runt i vattnet och pratat på om allt. jag har saknat henne, förstår inte att jag klarade mej utan henne i en hel vecka..





häng vid prästgårn


hjärta

solen skiner och dagarna går, på tisdag eller onsdag åker vi ner till svatrö. jag  hoppas vädret håller i sig så jag kan ligga på bryggan och bara njuta.

idag kommer lill hit, hon kom hem från turkiet igår och jag åker ju snart ner till de smålänska skogarna så vi får passa på att hänga lite!


photos

bilder från gårdagen:
































































midsommar

mamma och pappa har gett sig av igen, och om några timmar drar jag mej in mot stan. först blir det mat och häng i valla, sen får vi se vart det bär av. men det kommer bli grymt roligt iaf. woop woop!

jag tänker på dej ibland

just nu är jag fulländad! perfekt väder, peppar midsommarfirande och som grädde på moset har jag fått kents nya album "en plats i solen" i brevlådan (det skulle egentligen inte släppas fören den 30de!!)

kan det bli bättre?


nada.

idag är det första dagen på ett tag som jag inte har någonting planerat, och jag vet inte om jag tycker att det är skönt eller jobbigt. jag kan ju inte ligga ute i solen hela dagen?

kisade mot kameran och log

om ca 30 minuter kommer mamma och pappa hem igen, så jag har plockat och piffat så att det inte ser allt för hemskt ut när de kommer. nej, så stökigt har jag faktiskt inte haft det. tro det eller ej, men jag har hållt ordning hela tiden.
iallafall hoppas jag på att vi åker ner till svartö om vädret håller i sig, det är ju inte så roligt att trängas med alla linköpingsbor nere vid badet i det härliga stångåvattnet, så egen brygga och saltvatten - ja tack!

idag blev det ännu en frukost på trappan i solen, det kan ju inte bli en mycket bättre start på dagen. senare gick jag till madde och tillsist, efter att jag hade väntat i 30-40 minuter på att hon skulle hitta bra kläder och en bikini, gick vi vretarundan. varmt varmt varmt, det slutade med att jag gick i bikiniöverdel och shorts, och allra sist blev det ett dopp vid prästgårn. prat, skoskav och huden blev lite brunare.








skisser för sommaren

fikan med ida var jätte mysig, jag förstår inte att jag är så dålig på att hålla kontakten. det var evigheter sedan vi sågs sist.

ikväll har jag inga planer, jag ska nog bara njuta av min sista kväll innan mamma och pappa kommer hem. (jag fick det bekräftat, dom kommer hem imorron.) så det blir nog popcorn och film, kanske en stund i solen innan den försvinner över taken. 

och jag är allmänt pepp på att kent släpper ett nytt album om en vecka, jag bokade det för flera dagar sedan och nu känns det inte allt för långt borta. det är bara 7 dagar kvar innan det släpps! och sen ska jag och syster på konsert i sommar, en weekend i jkpg och gbg bli det och min 7:de kent-konsert! woooop woooop 

ekängen


snart hemma

nu har nea åkt hem och om några timmar bär det av mot stan för att träffa Ida.

igår fick jag reda på att mamma och pappa kanske kommer hem imorron. inte helt okej, jag har ju börjat vänja mej vid att vara själv och det är så skönt! att man kan ta undan disken 30 minuter senare utan att någon klagar, eller bara att få ha badrummet för sig själv! det är ju underbart! visst kommer det bli skönt att träffa dem igen, men efter en timme kommer dom hitta massvis med småsaker som jag har gjort fel och börja klaga. så jag ser inte fram emot morgondagen. inte alls.

dag nr 3

so far so good.

gårdagen spenderades med micka (film + glass + två pratglada tjejer) och om någon timme kommer Nea hit. woop woop

första dagen avklarad

jag har klarat mej en hel dag själv. och jag måste erkänna att jag är stolt, att vara ensam är nog något av det värsta som finns.

stor del av dagen har gått till att bevaka Viktorias och Daniels bröllop, jag som har varit lite smått anti de senaste veckorna kunde inte låta bli att slå på tv:n och höra när de sa ja, eller för att inte tala om Daniels underbara tal till Viktoria! är det inte lite konstigt att man kan vara så lycklig för någon som man inte känner?

.

för ca 40 minuter sen åkte mamma och pappa mot norge på mc-semester, och jag är hemma själv. just nu är det lite blandade känslor eftersom jag inte brukar vara själv speciellt länge, och jag tycker inte om att vara det heller. men det kommer nog att gå bra, jag ska bara komma ihåg att ta in posten och vattna blommorna.

jag tror det här kommer vara bra för mej, men det känns lite tungt.

perfekta dagen

igår var den ultimata sommardagen.
den började lite slappt med lång frukost och en stund i solen, senare blev det några timmars volleybollspelande i trägårn och till sist bar det av till ekängen där vi grillade, badade och hade riktigt roligt. kvällen avslutades med ett mysigt nattsamtal med min älskade Nea innan vi somnade i hennes soffa. kan det bli bättre?




dress up





igår kväll fick jag prova balklänningar, både min systers och saras (i mörkgrön klänning). jag längtar som bara den till balen i 3:an! woop woop

en plats i solen

kent ska släppa ett nytt album, jag och syster har bokar konsertbiljetter och jag är sjukt pepp!

NV1e



största delen av NV1e, bilden är från 9 juni.

perfect

det har varit en kanonstart på sommarlovet, haft lagom mycket att göra och snart åker mamma och pappa till norge vilket betyder att jag har huset för mej själv i en vecka! pepp pepp

att sitta barnvakt var underhållning på hög nivå, kvällen spenderades i olika lekparker och till sist framför tv:n med my little ponny och askungen. bra skit.
annars har jag gått på stan med mamma och syster, shoppade loss totalt. har tagit sommarens första dopp, firat vickys födelsedag och kört go-cart.
ikväll blir det spaparty och imorron bär det av mot ekängen.

sommarlovets första dag

första dagen på sommarlovet och jag har gjort.. ingenting. spelat på gitarren så jag har ont i mina fingrar, målat lite och småpratat med systra mi som kom hem i natt.  om en stund kommer kusinerna hit, vi ska sitta barnvakt. pepp!

empty head

ännu en dag och jag är lika slut i huvuet ikväll som jag var igår. mycket blider har det blivit, och det lär ju inte bli färre imorron.
jag är värd en bra film och något gott.

helt slut

som jag skrev förut har det gått i ett hela dagen, men det har varit riktigt roligt.

woho

nu har jag inga mer lektioner, nada. och det känns superbra! jag kan inte riktigt ta in att det äntligen är sommar och att jag inte behöver oroa mej för prov och betyg på 2 månader. 

de närmaste tre dagarna är ganska fullspäckade, det gillas:
idag blir det volleyboll och grillning med klassen, ska gå en sväng på stan och lite senare ska vi fira att min kusin har tagit examen.
imorron ska jag fota emilia på morgonen och efter det bär det av till linghem och skolavslutning.
fredag är det dags för min skolavslutning, ska sitta i aulan och jag antar att det blir lite fika med klassen efteråt. jag ska hinna springa upp till folkunga och gratta emilia när hon springer ut, om jag hinner ska jag ner till katedral också och gratta habel. sen är det studentmotagningar som gäller. på kvällen blir det grillning med klassen, och sen får vi se vart det bär av! pepp!

längtar efter sommar

febern håller fortfarande i sig och jag går snart i taket här hemma. det blir mest film och det mår ju inte huvet bättre av. jag hoppas verkligen det här går över tills på måndag, det känns inte så roligt att behöva ta igen skolarbete över sommarlovet. men det är ju inte så troligt att jag är sjuk en vecka till. jag vill ha sommar. jag vill fota något.


gotland-09

!

min feber vill inte ge med sig, istället blir det bara värre. och jag kunde knappast ha sämre tajming. imorron ska jag ju på studentfirande hos Josefine! (och så missar jag massor i skolan som jag måste ta igen innan sommarlovet...)

mitt liv suger LITE smått just nu.

inte kompis

det är soligt, 7 skoldagar kvar till sommarlov och jag har feber. inte okej.

RSS 2.0