träningsvärk

allt flyter just nu. har inte allt för mycket i skolan (det gör ju en hel del), umgås med roligt folk och ridningen gick bra.
får se om provet imorron går lika bra, borde plugga lite mer innan jag lägger mej.


m som i måndag

slapp dag.
svenska - skriver på "romanen om mitt liv".  fick inte så mycket gjort
spanska - gick igenom ett par arbetsblad som vi ska kunna tills imorron.
kemi - film.
engelska - vikarie = slappt
gympa - badminton
so - film.

jag och jojjo traskade ner till friskis efter skolan. vi var riktigt duktiga, tränade på gymet i 1 timme och 20 minuter. känns bra. nu ska jag återgå till pluggandet.


tjuvlyssnat.se

från tjuvlyssnat.se

En man ~45 står vid kassan och ska beställa.
Mannen (till tjejen i kassan ~17): Ja du, finns det något lite nyttigare du kan rekommendera?
Tjejen (lite förvånat): Du vet att det här är McDonalds va?

Ett gäng äldre kvinnor ~70 sitter och småpratar vid ett bord i väntan på maten.
Kvinna 1: Gun är så himla snäll och mysig!
Kvinna 2: Ja, verkligen snäll och mysig!
Kvinna 3: Gun är död!

Två fjortistjejer ~16 sitter och diskuterar.
Tjej 1: Men alltså, de som kommer från Göteborg kallar man ju för göteborgare. Och de från Stockholm för stockholmare. Vad kallar man de från Lappland egentligen?
Tjej 2 (efter en stunds funderande): Post-its!
Tjej 1 (tveksamt): Eh... Va?
Tjej 2: Ja, alltså. En lapp. En Post-it-lapp... Liksom...
Resan fortsätter under tystnad.

En tjej och en kille ~18 sitter och äter.
Tjejen: Jag är förresten kär!
Killen: Oj, det gick fort. Tell me the story!
Tjejen: Jag såg på Twilight och nu är jag helt kär i Robert Pattinson...
Killen (uppgivet): Nej, inte du också! Vi män får faktiskt komplex!
Tjejen (drömmande): Han är så sexig, nu vill jag verkligen ha en vampyrkille.
Killen: Jag vet inte en enda tjej som inte har blivit förvrängd av den där jävla vampyrfilmen. Den borde fan förbjudas, den rubbar liksom hela ekosystemet av människor. Det är inte så att vi kommer dö ut av kärnvapenkrig eller växthuseffekten, ni kvinnor kommer vägra ha sex med män bara för att de inte är Robert Pattinson!

En trött mamma sitter med sin dotter ~6.
Dottern: Gissa vilket djur jag tänker på?
Mamman (trött): Lejon?
Dottern: Nej.
Mamman: Gris?
Dottern: Nej.
Mamman: Elefant?
Dottern: Nej. Det är ett djur som finns i Sverige.
Mamman: Björn?
Dottern: Nej.
Mamman: Älg?
Dottern: Nej. Det gillar när det är varmt.
Mamman: Orm?
Dottern (nu också trött): Det var kvalster.


med fläckar är jag född

blev en lång, men mycket rolig dag igår också.
skola först då, har ju bara tre lektioner på fredagar så jag slutade vid 12. som alltid. gick ner till friskis, var jätte snöig när jag kom fram. haha. tränade på gymet i en timme, sen bar det av till stan. träffade nea. vi gick runt där i några timmar, hittade ett par t.-shirtar. (dock inte den på bilden) hann vara hemma i en timme innan det var dags att ta bussen till stan igen. det var ett stort möte i ryttargårdskyrkan, ganska perfekt avslutning på dagen.

trodde jag skulle vara ganska död idag, men är skapligt pigg. skulle på födelsedagsparty ikväll, blev inställt. får se vad jag hittar på istället.
circus

var såå nära på att missa bussen imorse. sprang runt och letade efter mitt pass precis innan jag skulle gå, hittade det aldrig. vet inte vart det kan ha tagit vägen.
hade utvecklingssamtal på lunchen (!). gick väl bra, finns inte så mycket att säga.
bowling på elevensval. det gillar vi, mycket. det gick ganska bra, men det har gått bättre. kul va det ju iallafall. och det är ju det som är huvudsaken.
efter det skulle jag, mamma och pappa på typ kurs för övningskörning. den höll på ganska länge, men det var intressant. 
det har varit en lång dag och jag är skapligt trött nu. upp i duschen och sen ska jag sova.

sammanfattning

dagen började med nationelltprov i engelska. gick nog inte så bra, men jag orkar inte lägga energi på det. det gick ju som det gick. kan inte ändra på det.
muisk efter det, jag och sara var duktiga (låten var lätt). hoppas på att sanna är tillbaka nästa vecka så vi kan spela upp. engelska nästa, mindre roligt. so - läser om buddhism. riktigt intressant. biologi - genetik. också riktigt intressant.
följde med mickisen hem en sväng. mycket prat och skratt som alltid. älskart.
nu ska göra ett försök att plugga lite. usch usch.

framgång

åkte till simhallen med skolan, inte så kul kanske. men man överlever. 
stallet nu, desperate housewives ikväll. kanske liiite plugg, om jag hinner och orkar. vilket inte är så troligt.

när jag faller, orkar du för två?

just nu är jag inte på topp.
det är ju måndag.

.

kvällen igår var bra. jag och nea skulle försöka spela biljard, mindre lyckat kanske. men kul.

mamma har varit i ullared fredag-lördag, jag fick inte följa med. men hon hade köpt lite bra-att-ha-saker till mej. typ linnen och sånt. det gillar vi.
annars har det inte hänt mycket här idag. har haft lite hemma-spa och det har blivit endel sims spelande också. så imorron får jag föra allt tråkigt. plugga och städa. inget som jag ser fram emot direkt.

med ett hjärta av tvål

är inne i en ny kent-period. det gillar vi.
ganska skaplig dag. tre lektioner, gick ner till gymmet (och där träffade jag min lärare i gympa). hade verkligen ingen lust att träna, så var inte där så länge. men jag var ju där iallafall. det är ju alltid något. gick och åt med pappsen. åkte hem. bra sammanfattning tycker jag.
ikväll ska jag till teensnet och träffa lite härligt folk. hoppas på en kewl kväll.

Du är min hjälte för du vågar vara rak

ganska dålig dag. men har inget plugg iallafall. funderar på att gå och lägga mej.

hittade en t-shirt på rea.

yees

äntligen klar med arbetet!

så stod våren utanför

har varit trött och seg idag, blev lite för mycket plugg och för lite sömn igår. inte bra, därför har jag bestämt mej för att lägga mej tidigt ikväll. önska mej lycka till.

och nu kan man väl nästan säga att det är vår? det är ju på gång iallafall. var ute en sväng men mor min, var ett tag sen jag bara var ute och gick. myisgt värre.
(OBS! klockan är kvart över 6 och det är fortfarande ljust!)

soprovet gick nog skapligt, skulle egentligen lämnat in biologiarbetet idag också. men jag blev inte klar med det, så det är väl bäst att jag fortsätter.


jag räknar tre, fyra, fem

mitt liv suger lite nu. det ända jag gör är att plugga. inte så roligt. men jag kanske förbereder mej för dom tre kommande åren. usch usch.
ska till stallet ikväll, men nu borde jag återgå till mitt pluggande.

.

inte allt för rolig helg, dagen kommer spederas med plugg och städ. inte så pepp.
har gjort slingor igen. satsar på att vara blond i sommar.


inte min dag

ganska jobbig dag, började med två nationella prov i engelska. efter det blev det en timme på gymmet och sedan vidare ut till ikano en snabbis. kvällen spenderades i underground. som sagt, jobbig dag men kvällen blev lyckad iallafall. jag skyller på att det är fredag den 13.

stel som en pinne

har äntligen skrivit klart mitt CV. vilket betyder att jag har en sak mindre att göra. ligger fortfarande lite efter sen jag var sjuk, men jag kommer nog ifatt snart.


spelade squash med skolan idag. har aldrig gjort det förut, så det var ju lite svårt att spela efter regler och så. men jag och sara hade roligt iallafall. är redan ganska stel i kroppen, och mina fötter dödar mej. hade tänkt att jag skulle träna imorron med, har ju inte kommit igång än. känner mej ganska dålig faktiskt, men nu ska vi göra ett nytt försök.

plugg nästa.


tidsfördriv

åkte till stallet igår, det var flera veckor sen jag var där. är lite stel och så idag, men det får man leva med.
förlorade i fia också. jag förlorar aldrig så jag blev lite chokad.

jag och linda A sitter i datasalen, och ska försöka skriva ut lite om våra biologiarbeten. det går inte så bra. men lite har vi gjort iallafall. yää.


monday

måndagar brukar ju alltid vara hemska, men det har gått ganska bra idag.
hade kemiprov, tror att det gick skapligt iallafall. behöver ett bra resultat för att jag ska kunna förbättra mitt betyg.
 
har jag lite plugg som ska göras ikväll annars blir det nog ganska slappt, har klassfoto (avslutningsfoto?) med klassen imorron så ska förbereda lite inför det. temat är tjuv och polis. jag ska vara polis.jag blir aldrig bra på klassfoton, iof så är det ju inte många som blir nöjda med sina kort. aja, får se hur det blir. men jag ska försöka vara positiv. det kanske blir kul.

bild


sweet misery

kvällen i fredags blev riktigt lyckad. jag och nea åkte in till skylten, en kompis till nea spelade. efter det gick vi bort till kyrkan och teensnet. hade inte varit där på en månad, så riktigt kul att träffa folket igen.

lördagen var ganska seg, fick inte så mycket sömn som jag behövde. på kvällen blev det alternativ, mötet var inte så bra som jag hade hoppats på men alla människor var lite roliga som alltid. kvällen gick ganska fort, längtar till nästa helg.

söndag idag då, vilket betyder plugg-och-städ-dag. har redan pluggat lite kemi med syster (tack för hjälpen), så jag ligger ganska bra till.


bild från fredagen

.

mycket piggare så ikväll blire skylten med Nea. peppa.


.

spanskaprovet gick bra, det var ganska lätt. hoppas på ett bra resultat.
har inte varit lika trött idag heller, fick sova liiite längre eftersom vi inte hade någon klasstid. hoppas på att jag är ännu piggare imorron så att jag orkar vara social med nea på kvällen.

ska upp och läsa igen, har svenskaprov imorron och jag har en bra bit kvar i boken. jag får skylla mej själv. precis som alltid är jag sämst på att planera, man kan ju hoppas att jag lär mej någon gång.

come sunshine

jag är trött, ännu tröttare än igår. jag fick skippa dansen, ganska surt. men jag orkar inte. jag har fullt upp med skola och plugg nu helt enkelt.
jag borde fortsätta med spanskan, har prov imorron. sen måste jag läsa, har svenskaprov på fredag. mina klasskompisar dansar medans jag pluggar. opepp.

dans dans dans

tisdag och jag är helt slut. det har varit slappt idag, men jag är fortfarande slut.
dagen börjar med dansträning från 08.20 till 11.00. eftersom jag var sjuk hela förra veckan var jag inte med på hela, men det var jag med på var riktigt roligt! så imorron kväll blir det dans.

skippade stallet ikväll, orkar inte. det känns ganska surt för jag har missat många gånger nu, men vad ska jag göra?
ikväll är det start för desperate housewives, äntligen!


måndag

första dagen i skolan på två veckor. känndes bra att sitta på bussen på väg in.
jag är nog inte helt frisk än, var helt slut när jag kom innanför dörren. men jag är ju ändå så pass bra att jag orkar gå.
planerade hela veckan nyss, och jag kommer nog ha fullt upp. det blir nog bra.
nu måste jag plugga, så att jag inte kommer efter i min planering det första jag gör.

last night

kvällen igår blev lyckad, vi kollade på batman begins och p.s i love you. Lindas syster har fått en kanin, som heter krusbär. jättesöt och len. jag och lovisa satt och gosade med den hela kvällen. mys mys.

idag måste jag plugga, jag borde egentligen städa hos fiskarna och lite. men det orkar vi inte, det får bli nästa helg.

RSS 2.0