parkbänken är aldrig långt borta

jag har varit ute idag, fint väder. inte ett moln på himlen och solen värmde. det var riktigt skönt.
är mycket piggare idag, men jag har varken pluggat eller börjat skriva på mitt CV. så jag har massor att göra imorron, opepp.
ska upp och fixa till mej nu, ska vara borta hos Linda om 40 minuter. blir en kväll med film. passar mej bra.
foto: lovisa

Twisted Logic

jag är bättre!
har varit skapligt pigg hela dagen. äntligen. jag har varit sjuk i en vecka. och som jag skrev igår, jag har inte varit utanför dörren på en vecka heller. tror att jag kan orka gå ut imorron. hoppas det iallafall. hoppas även att jag ska orka plugga lite, och kanske börja skriva på ett CV. jag kanske orkar göra jätte mycket imorron. vem vet? men vi hoppas inte på för mycket.

det är lite läskigt hur fort den här veckan har gått. jag hatar att vara hemma i mer än 1, max 2 dagar. så nu ska jag klaga lite: jag har haft konstant huvudvärk/illamående, och det har inte hjälpt med tabletter. så jag har mest kollat på film eller tv. datorn har jag bara kunnat sitta vid i 20 minuter, sen protesterade mitt huvud. läsa kan jag inte heller göra mer än i ca 20 minuter. så tv:n har varit min bästis dom senaste dagarna. lite segt.
det ärnda som har varit roligt är att jag och mamma har spelat fia. jag har vunnit varje gång förutom 2. men tur i spel = otur i kärlek. aj aj.

kewl

jag kom på att jag inte har varit utanför dörren på en vecka. det suger.

...

jaha. vet inte riktigt vad jag ska skriva. är fortfarande sjuk, men jag är bättre. 
det var fint väder idag, med klarblå himel och massa vit snö. lite synd att jag inte orkar gå ut. hoppas att jag är ännu bättre imorron och att värdet håller i sig.
farmor fyller idag och vi skulle ju firat henne. pappa är där, men jag och mamma fick stanna hemma. jag har missat mycket dom här dagarna jag har varit sjuk. det är inte kul. både mormor och farmor har fyllt 65, det hade ju varit ganska roligt att vara med och fira.

host

har feber igen. det här suger ju lite. blir ingen skola imorron, och det suger också. har spanskaprov på tisdag, skulle vara bra om jag fick lektionen imorron för att förbereda mej. och jag vill inte missa fler kemilektioner. får hoppas jag blir frisk snart.
nu ska jag kolla på beck.


tidsfördriv

jag är mycket bättre idag, har ingen feber längre.
ska ha läst ut en bok (girl with a pearl earring) i engelskan tills på måndag, den skulle egentligen varit utläst innan lovet. jag har läst några sidor. lyckat, nej. jag tycker inte om att läsa, eller ibland. om jag får bestämma själv. så är det väl med det mesta.

.

jag håller på att bli sjuk, igen. visst är det härligt?
mormor fyller 65 imorron och det skulle ju såklart firas, får se hur många från våran familj som kommer ner. mamma är sjuk, syster är sjuk och jag är på god väg. det är bara pappa som är frisk. usch.

Love will turn you around

ännu en lyckad dag och det är bevisat att jag inte kan åka skridskor. haha. stackars nea och malin som fick stå ut med det. jag satt på isen och lekte med kameran medans dom åkte runt. drack oboy gjorde vi också. det gillar vi. 
självklart blev det mys med film efteråt. vi kollade på the notebook, bra bra film.
nu ska jag läsa Glamour.




ekängen nästa.

dagen igår var lyckad, stan med nea. köpte garn till syster och en tröja på second hand. värt. blev såklart fika på M, så jag har inga pengar kvar nu. härligt.
stallet på kvällen. hoppning och jag ramlade av. yees. fick lite ont i ryggen, men det är bättre nu.

ska åka ut till ekängen idag då, ska åka skridskor med nea och malin.

yää

ska in till stan om en stund, ska träffa nea. sväng på stan och fika på M låter bra i mina öron.

bild.

har massa saker som jag borde göra, det känns inte så lockande. usch.


bilder.




we were born for this

tror att det är förts nu som jag fattar att det är lov. jag slipper skolan på en hel vecka. det gillar vi.  lite surt att det är så många som åker iväg medans jag är hemma. men så är det.

solen skiner så jag ska nog ut en sväng. får se om jag kan dra med mej pappsen.

Chanel.



sweet

igår var det otursdag och idag är det kärleksdag..

mamma var och hämtade sakerna som vi beställde från ellos. och det är perfekt.  
lyssnar på Timo Räisänen , det är också ganska perfekt.


fredag den 13

jag och Linda skulle ju ha tränat idag, det blev inte så. här har ni förklaringen:

jag kommer på att jag inte har några skor med mej, ringer hem och får reda på att syster precis ska in till stan så hon kan ta med sig dom. så jag och Linda åker in till stan för att hämta mina skor. efter det går vi mot resecentrum för att ta bussen till tannefors när Linda kommer på att hon inte har några byxor med sig. men hon behöver ändå ett par nya så vi går up till team sportia, som såklart har stängt. Linda säger att hon kan följa med ändå så nu går vi mot resecentrum igen. när vi kommer fram ser vi att det är ½ timme kvar till bussen går. vi orkar inte vänta och går in till stan igen, sen tar jag bussen hem.
det var värre än det låter.

idag fyller kusinen 17 så jag och syster ska bort och fira ikväll. det ska bli kul, var ett tag sen jag träffade honom nu.

bilder + gymnasieval

gjorde precis gymnasievalet.
1: natur miljö på Katedral
2: natur miljö på Berzan
3: estet natur på Björkö




bilder från i söndags. foto: syster

bilder

kom lite sent till första lektionen för bussen stannade inte. det har hänt lite för mycket på senaste tiden, inte bra. jag tror att Mats börjar vänja sig nu för det ända han sa när jag och sara kom in i klassrummet  var: bussen eller?

dagen har gått ganska fort, fick se en teater på eftermiddagen. brukar inte tycka om teatrar, men den här var riktigt bra. den handlade om hedersmord. som sagt, riktigt bra.

var ute en snabbis med kameran när jag kom hem, nu ska jag till mickisen. (:



i nylackerade skor

jahopp. nu har jag inga mer läxor eller prov den här veckan. och sen är det sportlov! yeea. har inget planerat, men det blir nog bra ändå. är lite avis på alla som ska upp till fjällen och åka skidor, men jag kanske får åka ner till mariannelund istället. ha!

bestämde mej för att ta dom bruna gladiatorsandalerna. det tar ju ett tag innan jag får hem allt, men ändå. jag längtar lite extra till sommaren nu när man beställer sommar kläder. just nu känns det ju lite avlägset med sommar när det ligger snö på marken. hmm. får väl njuta av den i någon vecka till, sen får det gärna bli vår.

ska slappa framför tv:n ikväll. tycker jag är värd det.


foto: syster

ren som snö

mår bättre idag, var lite segt på morgonen med det har blivit bättre under dagen. yees. jag hoppas jag är friskt till lovet. vem vill vara sjuk när man har lov liksom?
har haft engelskaprov idag, gick förhoppningsvis ganska bra, var inte allt för svårt. 
jag och andréa hade ju våran gympalektion också, det gick väl sådär. men jag orkar inte lägga energi på det. vi körde mattrugby, hade aldrig kört det förut. inte andréa heller. (vi fick idén från min syster.)  det blev kanske lite för våldsamt ibland, men aa.

när jag kom hem kollade jag igenom elloskatalogen, hittade lite som jag ska beställa. ett par shorts, ett par vita tygskor och ett par gladiatorsandaler. vet inte om jag ska ha svarta eller bruna, får sova på saken helt enkelt. tror det blev ca 650kr sammanlagt. värt.

ska sätta mej och plugga so nu hade jag tänkt. har prov på andra världskriget imorron, det är nog det ända som jag hittils har tyckt varit intressant inom historia. ska redovisa en bok i engelskan också, problemet är att jag kanske har läst 1/3 av boken. känns lyckat.


solen i ögonen, nästan.

har varit förkyld i ett par dagar nu, så jag fick hem efter tre lektioner. jag måste gå till skolan imorron eftersom Andréa och jag ska ha våran elevlädda gympalektion. så vi får hoppas att jag blir bättre.

det är underbart väder ute. ganska lagom kallt och solen skiner. det var ganska fint att gå till och från bussen med håkan i öronen och solen i ryggen.

nu ska jag bädda ner mej i soffan med glass och en bra film.


.

gjorde inte så mycket igår, åkte in till alternativ på kvällen. fick världens host-anfall så jag missade en stor del av predikan. lite synd. annars mycket lyckad kväll. 

ska upp till Andréa nu, vi ska planera lite inför tisdag då vi ska ha våran elevlädda gympalektion.


på drift

fredag och jag slutar efter tre lektioner. yees.
jag och linda åkte in till stan för att vänta på jojjo som slutade senare än oss. vi sprang runt i nästan alla butiker och skulle försöka hitta en klänning eller kjol till linda. det gick inte så bra.
vi mötte upp jojjo och gick till tannefors och friskis. blev en timme på gymmet och det gick riktigt bra. mycket bättre än förra gången. det var lite fler där idag, så man fick vänta lite på vissa maskiner. men man överlever ju. det känns bra att träna på fredagar, bra avslut för skolveckan och så har man hela helgen framför sig.

jag har jätte ont i mina fötter nu, men dom ska få vila hela kvällen. mormor och morfar har kommit upp så jag ska umgås med dom.
nu pizza.

dagens låt - på drift

enkla ord

har inte haft några vanliga lektioner idag. först hade vi ju nationellt prov i tre timmar (som inte gick speciellt bra) och sen kollade nästan alla 9:or på film. filmen var lång. men ganska bra.

ska inte göra någonting ikväll och det ska bli så skönt. har inget plugg som måste göras och det är bara jag och pappa hemma.
kanske ska spela lite sims. var ett tag sen nu..

we are the damaged ones

första idag var matte prov, gick jätte bra. 20/20. yääy.  jag kanske klarar av natur. hade tänkt att jag skulle välja i helgen, annars kommer jag göra det i sista minuten som jag gör med allt annat. men jag tycker faktiskt att jag har blivit bättre på att planera.

har nationellt prov i svenska imorron igen. den här gången ska vi skriva, i tre timmar. tror jag hörde att man minst ska ha skrivit 2 A4. får se hur det ågr, vi får ju ha med oss något att äta iallafall. jag kommer vara en av dom få som inte har med mej godis. jag kör på vatten och frukt.
 just nu är jag inte så nervös, men jag tror att jag hinner bli det.

ska slappa ikväll, tycker jag är värd det.


bild från januari 2007

Fem steg bakåt, två steg fram

nationellt prov i svenska stod först på schemat idag. var riktigt nervös, men det gick ganska bra när man kom igång. svarade på alla frågor förutom en som jag inte fattade. så jag tror jag får ett skapligt resultat iallafall.
på spanskan har vi kollat på en jätte konstig film dom senaste gångerna, idag var den äntligen slut. nu ska vi kolla på en till film och kanske en till efter det. vi kollar bara på film just nu. men det gör inte mej något. tvärtom.

hade bokat tid hos svy idag. är ganska säker på att jag ska söka natur miljö på katedral som första, andra blir nog natur miljö på berzan och tredje natur på björkö. fick ut ganska mycket av den halvtimme vi pratade, så det är nog dags att välja snart.

ska plugga lite matte en stund nu. önska mej lycka till.

måndag och redan trött.

har varit ganska trött stor del av dagen = skrattar hela tiden. men så är det.

det känns som om det är mycket i skolan nu, är ganska stressad och det är bara måndag.
 vi har nästan inte haft någonting på flera veckor  så nu kommer allt på samma gång. usch. har liksom tre prov den här veckan, två av dom är nationella (svenska) så dom kan jag ju inte plugga till iallafall. usch. är redan nervös. men det ska nog gå bra.

ska göra ganska mycket ikväll. har redan städat akvariumet, så nu ska jag ju bara räkna matte, läsa i en bok på engelskan som tydligen ska vara inne nästa onsdag och fixa lite mer inför mötet med syv som jag har imorron. tror jag dör lite.


Alexander Wang






RSS 2.0