no more sorrow

idag känns allt lättare och jag är på mycket bättre humör. kanske för att vi slutade så tidigt, missade 2-bussen för att gympan drog över. surt. fotoade lite när jag kom hem, blev att gå upp i skogen. ville ha en bild över sturefors nu när det är höst och alla träd har så härlig färg. men det verkar inte som om barn leker lika mycket i skogen längre för det var helt igenväxt. men jag skulle ju såklart fram endå. fick massa grenar i håret och i ögonen. men det blev några helt okej bilder ändå, dock inte över sturefors.
har slappat massa framför tv:n så jag måste sätta mej och plugga nu, känns lite surt att sätta sig så sent. men jag får ju skylla mej själv. har bara biologi och lite so, så det borde inte ta så lång tid. vid 9 börjar ju desperate housewives igen så då måste det vara fördig pluggat. och så ska jag gärna hinna lite annat innan.






det snurrar i min skalle

det rör sig mycket i huvet nu, har för mycket att tänka på. och endel saker kan jag inte påverka och egentligen har jag inte med det att göra. men nu är det som det är.
hänt endel idag - mycket positivt med. det får man inte glömma. tex gick det oväntat bra på gympan när vi orienterade vid vattentornet.
ska sätta mej och plugga nu, har spanskaprov imorron.
just det, hade ju kemiprov idag och under hela timmen får jag tomma sms från pappa. när jag har skrivit klart och går ut ur klassrummet så får jag inga fler. mycket störande.






.

gick ut en sväng med micka på eftermiddagen, fotade lite. sen bar det hem till henne där kvällen och natten spenderades. mycket trevligt. åkte hem nu för att äta och plugga, blev inte så mycket plugg igår som ni kanske förstår. kanske ska bort dit senare igen.
nu ska jag äta det jag alltid äter när jag är hemma själv: nudlar! kan aldrig bli för mycket av det. mums.


















godmorgon

både idag och imorron ska jag försöka plugga. har kemiprov på måndag och spanskaprov på tisdag. och grupparbetet i so:n ska vara klart på måndag. med det glömde jag såklart i skåpet, och det drabbar ju inte bara mej. men det måste ju lösa sig på något sätt. 
ska nog ner en sväng till prästgårn idag, härligt väder. kanske tar med kameran nu, men vet inte om det blir några bilder. 

måste in till stan någon dag snart, ska ha nya skor och lite annat smått.  


i got nothing to do

jag är rastlös. kanske borde ha åkt in till equip och skippat hemmakvällen. men nu är det som det är. tänkte göra om lite här på bloggen, men har inte insperation. tänkte fota lite, men samma sak där - har ingen insperation. och jag har ingen lust att titta på någon film eller nått liknande. så jag vet inte vad jag ska hitta på, för jag känner mej inte så social heller.
tror att det får bli kameran.

.

slapp, härlig dag. och det kommer (förhoppnigsvis) bli en slapp härlig kväll. både syster och mamma är iväg. och jag såg nyss att shrek gick på tv ikväll. känns som en bra start.
nu väntar svampmackor framför tv:n.


.

har gjort klart svenskan nu, tog kanske 10 minuter eftersom jag utgick från min debattartikel och jag ändrade bara en sak. slappt.
pappa kom hem från jobbet med massvis med svamp och han hade bara tagit hälften av allt som hade plockats. lukar höst och förhoppningsvis kanske det blir en svamp-macka innan jag lägger mej. mums.

har lite ont i armen, eller precis där nålen gick in vid blodprovet. blev ju typ som ett litet blåmärke. så det går väl över. 
och jag är helt såld på Anna Ternheim igen. kan bara inte sluta lyssna på hennes hel fantastiska låtar. 
 





aj.

solig och härlig torsdag som skulle kunna vara en underbar dag - men jag har ju varit nervös hela skoldagen.
 mamma hämtade upp mej vid skolan och så åkte vi till vårdcentralen. dom ställde massa frågor och sen var det dags för blogprovet som jag var så nervös över. men jag måste säga att det gick oväntat bra, faktiskt. känndes inte så mycker som jag trodde att det skulle göra. men det är skönt att ha det överstökat.
ska äta och kolla på top model nu. måste plugga lite med. ochh så ska jag försöka göra det bästa av det som är kvar av denna soliga torsdag.

1991 - 2008

lång men ganska rolig onsdag. går till halv 4 och sista lektionen är biologi. och vi har två lektioner i so. inte speciellt kul. men iaf så håller vi på med grupparbete i so:n och jag fick reda på det idag eftersom jag var sjuk i måndags. och det ska vara klart imorron tror jag. känner verkligen att jag kommer hinna. och det är inget som jag kan göra hemma heller. så får stressa lite på lektionen imorron. och jag kom på nu att jag måste skriva klart mitt tal. opepp.

imorron slipper jag sista lektionen för att åka och kolla socker-/järnhalten i mitt blod. (aj.) hade ju normalt blodtryck så nu ska vi kolla om det kan vara något annat. om det här också är normalt så vet jag inte vad vi ska hitta på. ska kanske försöka få mer rutiner.















och kent ska släppa en samlingsbox med 10 skivor och 26 bonus spår från 1991 - 2008. låten "håll ditt huvud högt" är med live från E-tuna konserten som jag var på. + en 96-sidig bok. kostar 400:- på cdon. värt!
funderar på att beställa lite nya skivor, men det beror på hur mycket som blir över av mina pengar. fruktar att det inte blir så mycket över.



.

ridningen gick bra, men blir ganska arg/irriterad på andra som bara tänker på sig själva. som inte kan lyfta på blicken, planera sin ridning och som bara hoppas på att alla andra flyttar på sig.

glömde skriva att jag träffade Lotta (som gick i min klass 5-6) när jag var ute och fotade. har inte träffat henne på ett tag nu, säkert inte på ett par år. det var kul att träffa henne och prata lite.

måste sätta igång och plugga matte nu. borde egentligen sova men eftersom jag inte har gjort en enda uppgift sen jag kom hem får jag ju skylla mej själv. men det kanske är bäst att jag sätter igång nu då.
godnatt.

höst

som sagt, mamma och jag åkte in till stan efter skolan. solade - äntligen. solade inte så länge, bara 6 minuter. men det är väl bra om man börjar lite lugnt. dock ser jag ingen större skillnad, men det kanske det inte blir av 6 minuter.
härligt väder ute så jag passade på att fota lite. träden håller ju på att byta färg så jag vill ha några höstbilder. men blev inget som är värt att lägga ut.
stallet ikväll - hoppnig står på programmet. pepp. när jag kommer hem måste jag plugga matte inför provet imorron. men jag känner mej ganska förberädd redan. brukar ju gå bra. men måste hålla mina betyg i år, känns som om jag kommer sänka mej i vissa ämnen. får helt enkel försöka prestera lite bättre.

nu måste jag gå och byta om till ridkläder.

svenska

har svenska, sitter i datasalen. borde skriva på mitt tal. men jag har vet inte hur jag ska skriva om den text jag redan har till ett bra tal. och jag orkar inte heller. känns smidigare att göra det hemma.

ska gå ner till skolsköterskan på lunchen och be henne kolla mitt blodtryck. hoppas det går bra, och jag hoppas hon är här.
har varit slapp dag. vi fick ha matte på fysiken (vi har matteprov imorron), kollade på mr Bean på engelskan och nu sitter jag här på svenska. på spanskan blir det med film och handboll på gympan.
mamma ska hämta upp mej när jag slutar och så åker vi in till stan. ska äntligen börja sola. så i eftermiddag kommer jag vara brun. eller iallafall brunare än vadjag är nu. lycka.


framgång

har pluggat klart för dagen och det kännt väldigt bra. jag som aldrig brukar plugga har gjort matte idag. satt i kanske en timme, lyssnade på håkan. kan inte plugga utan musik. kan inte koncentrera mej då. har kommit på det nu, och det kanske är en anledning till att det alltid går så så dåligt när jag försöker plugga. eller så är det för att jag helt enkelt aldrig har någon lust, och det brukar ju alltid lösa sig ändå. men jag får inte tänka så längre, ska försöka sattsa mer i år. behöver få lite mer studievana innan gymnasiet, för jag kan inte plugga. och jag kan inte planera.  



men kan slappa resten av kvällen nu, ska lägga mej tidigt ikväll. och jag kanske läser lite i flyga drake. har inte läst ut den än. skandal.











.

hemma idag. mår illa och allt snurrar. va så på efterniddagen igår, trodde att det berodde på att vi åt så mycket godis och annat under helgen. men tror inte det längre. ska gå och kolla mitt blodtryck. känns bättre nu,  förhoppningsvis är jag helt bra tills imorron.
anna ternheim - bra musik.

kommunism och liberalism

nu har jag äntligen pluggat klart. blev som jag misstänkte. satt och pluggade på söndagskvällen som valigt. vänar alltid så länge som möjligt innan jag gör något tråkigt. men nu är det klart iallafall.
 har städat undervångingen idag, tar ganska lång tid att bara plocka iording allt. och sen dammsuga med. somnade i några timmar sen och efter det blev det plugging. har grejjat med det här as länge nu så vi hoppas att david blir nöjd. har skrivit om kommunsim och liberalism. kunde säkert ha utvecklat det mer - men nu är det som det är och jag hade inte orkat sitta mer även om jag hade hur mycket tid som helst.
nu ska jag upp och sova. mitt huvud protesterar. godnatt gott folk.

myshelg

blev ganska många, sammanlagt 14 stycken. roligt att träffa alla, det är alltid lika härligt. mycket prat och endel bus som kanske inte var lika uppskattat. åt taccogratäng - sjukt gott, men otroligt fettigt. och jag sprang inte igår som jag sa att jag skulle göra. känner mej inte så pepp på "mitt nya liv". men jag måste ta tag i det nu.
fick lite ny musik igår med, äntligen. kännde att det behövdes.
ska fortsätta städa nu, blir ju ganska stökigt  när man är många. men det är ju saker som man får stå ut med. vi hade ju kul iaf. sen ska jag plugga, blev inget igår. men jag hann inte då. hade fullt upp med att springa runt som en galning och plocka undan massa småsaker i halva huset.

känns lite tråkigt och jobbigt att det är söndag igen. snart måndag. men jag ska försöka vara positiv - gårdagen var rolig och det är ju nästan en dag kvar av helgen.

.

god morgon på er.
är ensam hemma nu, mamma o pappa åkte iväg för typ en timme sen och syster jobbar. tycker att det är så skönt att vara hemma själv. kunna lyssna på vilken musik nästan hur högt man vill. så nu sitter jag här och lyssnar på kent med hög volym. känns som en bra start på dagen.
måste börja städa och sådär snart. måste hinna plugga lite innan folket kommer, annars måste jag sitta hela söndagskvällen och det har vi ingen lust med..

Hayley Williams

någon mer än jag som älskar och är avundsjuk på Hayley Williams, som sjunger i paramore, hår?



















kortspel

jag har inte pluggat och bara städat lite. det är något fel på mej.
blir förhoppningvis lite kortspel med familjen när syster kommer hem. mys.

let the flames begin

härliga fredagar, slutade vid 12 som alltid. mycket skratt idag med och bakade muffins på hemkunskapen. mums.
måste städa på mitt rum innan folket kommer imorron. i´m home alone you know. måste bädda rent sängen, damma, plocka undan all skit från golvet och kanske dammsuga. låter det som ett trevlig sätt att tillbringa fredagen? nja, men det är ju saker som måste göras. måste plugga med, gjorde typ inget igår. kom inte in på den sidan jag ville in på. och jag fick inte sitta i datasalen för mats heller. med david var snäll så jag fick ett papper och hans personliga bok där det tydligen skulle stå endel om kommunism. känns bra.
sitter här och lyssnar på min underbara musik. borde sätta igång och städa lite smått så jag inte behöver göra det hela kvällen. med lite musik i högtalarna brukar det gå ganska okej.

.

blev en promonix med mickisen i sturefors. mys och prat om allt.
nu ska jag sätta mej och plugga, borde ha gjort det för länge sen. men som ni vet är jag mästare på att vänta så länge som möjligt innan gör vissa saker. men det här måste jag göra nu. kan inte vänta tills söndag kväll som jag brukar.
men det blir nog svårt att koncentrera sig nu. pappa, farmor och farfar sitter vid tv:n och kollar på hockey.
får se hur mycket jag får gjort helt enkelt.

och vi hoppas på ny insperation och nya bilder snart.

autumn cold

tråkig och kall torsdag. ganska roliga lektioner, eller det kanske bara är jag som tycker det. är alltid så sjutk trött nuförtiden. matten var roligast. fast nästan jobbig. hög ljudnivå.
skulle ut och springa idag ju, enligt "mitt nya liv schema". men jag skippar det. kanske inte helt oväntat? men ska ut och traska lite med mickisen istället. måste bli ändel plugg idag med. men jag var duktig på lektionen så jag borde inte behöva sitta hela kvällen.

nu kan du få mej så lätt

borde ha pluggat massa idag. har inte gjort någonting. inte bra. men jag orkar verkligen inte. är redan skoltrött och det är inget bra tecken. har ju ett helt år kvar till nästa sommar.
nu blir det att sitta massa imorron och om jag inte gör det måste jag sitta på fredag. kul att plugga på en fredag. och imorron ska jag ju ut och springa. just nu känner jag mej inte så pepp på mitt nya liv.

nu tänker jag gå och lägga mej. jag behöver sömn.

so - kommunism

sitter här på so-lektion. ska skriva om kommunism och evetuellt hålla ett föredrag inför hela klassen. får se hur det blir med den saken. vi har får välja mellan fyra saker att skriva en text om och det var tydligen bara jag som valde kommunism.
nu måste vi gå tillbaka till klassrumet.

.

ridningen gick okej och lite fick jag gjort på läxfronten. skrev ut typ 7-8 A4 fakta om kommunism. det var allt.

blav lite glad när jag kom hem för både vecko revyn och skolfotona hade kommit. och kortet på hela klassen var helt okej, men den enskilda bilden var hemsk! usch.

farfar hade kommit förbi med "chokladtoppar" så nu ska jag läsa min underbara vecko reyn och tocka mej lite. mums


breaking the habit

skönt med ganska korta tisdagar. slutade för ca en timme sen. fick skynda sista biten till bussen, men vi hann ju med iallafall. skulle vara surt att missa 2 bussen och få vänta tills 20 i 3.

eftersom det inte gick så bra med pluggandet igår trodde jag att det skulle gå skit på alla läxförhör. men inte då. jag var en av tre som klarade fysiken, spanskan gick helt okej och likaså engelskan. behöver plugga endel idag med. har so uppsatts eller vad man ska kalla det tills på torsdag som ska vara 2-3 A4. inte så jätte jobbigt, men problemet är att jag inte har börjat än. och så ska vi skriva ett tal tills på fredag i svenskan. som ni hör borde jag plugga, vi får se när jag tar tag i allt. måste göra det mesta innan stallet iaf.

och nu har jag bestämt mej för att börja motionera. ska ut och springa på torsdagar och lördagar (har ju stallet på tisdagar). måste förbättra min obefintliga kondition.

så saker som vi ska förbättra: planera ( inte bara läxor, utan allt) och min kondition.

lycka till Isabell

hittade en gamal bild. tror den är tagen sommaren 2006. varsågoda.

.

jag har gett upp. jag orkar inte plugga mer. men förhoppningsvis går det ändå.

tror jag ska lägga mej skapligt ikväll. var väldigt trött imorse.

my secret

helt okej måndag, ganska rolig faktiskt. mycket skratt och klassen kommer bättre överrens nu än i 7:an och 8:an. känns bra. tror aldrig vi har haft en så rolig kemi lektion, lite synd om vikarien dock. mycket skratt. varken engelskan eller svenskan var speciellt tråkiga heller. mycket trams i bussen hem. inte lika kul. men det känns skönt att första dagen i veckan är gjord. en dag närmare helgen.

har fått endel plugg tills imorron. borde sätta mej och göra det. jag måste bli bättre på att planera.

och jag sankar min syster, massa.


fotorunda

blev en fotorunda med ovanligt många bra bilder. lyckat.
känns lite tråkigt att det redan är mörkt, men det blir ju så när det blir höst.
kvällen kommer antingen spenderas framför tv:n eller uppe vid skrivbordet.
idag säger vi grattis till Ida










































disconnected

sov ganska länge och det behövdes. jag och mamma åkte in till ikano för att byta min jacka från beige till svart. känns mycket bättre. och nu kan jag ha min gula mössa som jag tycker så mycket om. 
har mycket plugg så det är väl bäst om man sätter igång. känns totalt värdelöst. kanske blir en fotorunda senare. det känns inte lika värdelöst.   

alternativ

blev fotorunda med syster och hennes nya kamera. (som jag är såå avundsjuk på) så äntligen fick jag leka modell. och bilderna blev jag nöjd med. dock var det kallt att bara ha t-shirt på sig. men det får man tänka bort. bilderna är på systers dator, men finns några på bilddagboken (change).
kom nyss hem från alternativ, rolig kväll med ganska mycket folk. lyckat.









och sommaren fryser till is

nu är det höst på riktigt. var ute och gick med josef igår kväll. hade mammas flisjacka, mössa och sjal på mej men jag frös endå. fast det är ju inte så konstigt eftersom det va 5 grader varmt. kan ju knappt gå ut utan jacka nu. fast det gör inte så mycket. tände första brasan i kaminen för ett par dagar sen. tänke er att sitta i soffan med en filt, te eller varm choklad, höra regnet smattra mot altantaket, se elden från kaminen. finns inget mysigare. och det är höst för mej.

förhoppningsvis ska jag och syster ut och fota. och då får jag leka modell. äntligen. och ikväll blir det alternativ. pepp.

like sunshine on a rainy day

blir hemma ikväll med mamma som värkar pepp på att rensa i min garderob. får se hur det blir med den saken. förhoppningsvis blir det lite film med.
såg precis den nya ipod nano, finns i massa olika färger. själv skulle jag vilja ha en lila. men jag är nöjdmed min röda så länge den funkar. men skulle bli tomt untan musiken. kan inte säga att jag inte skulle klara mej utan den, för det skulle jag. men livet blir ju helt enklet lite roligare med musik i öronen.




sweet talk

var seg imorse. känndes som om det var evigheter senjag gick upp tidigt. men var tidig till bussen. och jag hade ingen jacka, så det blev ganska kallt. jag har ju köpt en höstjacka, men jag ska byta den till svart iställt.
tre lektioner som vanligt, slutade vid 12. jag och ida åkte in till stan blev lite smått som lila nagellack, natt-/dagkräm och ansiktsmasker. skulle även köpa pressent till ida som fyller år på söndag, hon kom inte på något som hon ville ha så vi köpte massa godis. mums.
vet inte vad jag ska göra ikväll. det är cellkväll så kanske åker dit. annars blir det myskväll hemma för mej själv och massvis med glass .


.

kollade på systers kamera. avis..
hittade denna blid på mej. tagen någon gång i sommar hos micka.
älskar solisarna. as stora. eller så är det jag som har ett litet ansikte.











avis


syster kom nyss hem med sin nya systemkamera. jag är sjukt avis och jag har inte äns sett den än. men jag får nöja mej med min kamera ett tag till. 
blev ingen fotorunda man jag lekte lite med kameran. dock blev det inga bra bilder. behöver insperation.
antagligen blir det skola imorron, bättre idag. både förfylningen och foten. äntligen.
ska upp och kolla på kameran nu



.

mycket dator och endel film. hitta nemo och the departed blev det. mycket bra filmer.
har fortfarande ont i foten, provade ibumetin-gel men det gjorde lika ont iallafall. vi får hoppas att det blir bättre över natten för jag orkar inte gå med lindad fot längre.
imorron har jag studiedag. känns mycket bra. har dock ingenaning om vad jag ska hitta på. förhoppningsvis bilr det en tur till stan och så skulle det va roligt om jag kunde få lite insperation till att gå ut på fotorunda. vill ha lite nya bilder. lite höst-bilder.
grejjat endel med bloggen idag med, förstår mej inte på alla dessa olika koder eller vad man ska kalla det. men det funka tillslut.

sleeping time


sjukling

fick vara hemma idag. förkylningen släpper inte och jag har fortfarande ont i min fot. antagligen blev det ju inte bättre av att jag var i stallet igår. men det var skönt att komma dit. skönt att sluta tänka, att bara koncentrera sig på hästen. fick rida självständigt, gick inte spec bra för mej. varken jag eller lyckta var på topp. men som sagt, skönt att komma till stallet. önskar att jag kunde vara där mer, men det är ganska jobbigt att ta sig dit själv.

så, hemma idag då. antagligen blir det mycket dator och film. måste försöka få tiden att gå.








gråa dagar skyndar aldrig på

jobbig dag.

det är långt till nästa vår

en av alla dom

måndagar är hemska. långa, tråkiga och jag har både gympa och spanska. usch. och syster har grejjat med sin dator. jag är så avundsjuk, men hon förtjänar den. men det skulle vara otroligt skönt med en egen dator. men jag är ju inte precis världsmästare på att spara.

och jag håller på att bli förkyld. det är inte bra. vi får hoppas att det blir bättre. det känns som om det är ganska många som är förkylda, så det är ju inte så konstigt att jag också blir det då.

och jag vill göra något roligt med min vardag. alla dagar ser ju likadana ut. känner mej som en i mängden.

imorron ska vi lämna in en debattartikel i svenskan, jag ska debattera för att vi inte ska ha några läxor. och det är typ bara jag som tar det seriöst. jag har funderat på att byta ämne, men nu är ju det försent. och jag måste sätta mej och skriva klart den nu. och förhoppningsvis hinner/orkar jag göra biologin med så jag slipper den imorron. tanken är även att jag ska hinna duscha och lägga med inte allt för sent (iaf innan 11 tack).















sjal - topshop
kjol - indiska

.

har varit duktig och pluggat engelska, kemi, fysik och lite so. måste plugga mer so och ev. spanska och hkk. måste även stryka lite kläder.

tänk vad härligt när man får flytta hemifrån. var ju hos angelica igår, och hon hade en jätte mysig lägenhet. perfekt för en person. det som jag ser fram emot mest är nog att få inreda själv. bestämma färger. och köpa bestick, glas och tallrikar. bestämma själv när man ska städa. fast det dröjer ju några år innan jag flyttar. men man kan ju alltid drömma om den perfekta lägenheten.

dags att stryka.

underground

blev inget inlägg igår. åkte in till ikano med micka, blev lite småsaker. stannade hos mickas syster, angelica, i hennes mysiga lägenhet. stannade där till jag gick till undergrond. och där spenderades hela kvällen. mycket rolig dag.

vaknade nyss och nu ska vi äta. har endel plugg som måste göras idag. och sen är det måndag igen..

mr and mrs smith

blev slappis kväll hemma i soffan. såg mr and mrs smith, har aldrig sett den förut. helt okej film, men finns bättre.
tänkte lägga mej och läsa ett tag. har fortfarande inte läst ut flyga drake. men snart så. det är lite synd att jag nästan aldrig har lust att läsa. men boken är verkligen bra, så om du inte har läst den - läs den. när jag har läst ut flyga drake väntar en tjock harry potter bok. dom brukar gå fortare. vilken nörd jag är.


open up my eyes to the things unseen

fredagar måste vara den slappaste skoldagen. tre lektioner: svenska, matte och hemkunskap. slutar 12.10. vilket betyder att vi hinner perfekt till 12.20 bussen och är hemma ca 12.40. tycker om när bussarna går bra. det är inte lika kul när man måste vänta i en halvtimme / timme för att komma hem.
iaf slapp dag, och jag har verkligen in gjort någonting. otroligt skönt. men jag har ganska mycket plugg som jag ska göra i helgen. antagligen blir det på söndag.
tog fram kameran och tog lite nya ego-bilder. kännde att det var dags. vill att syster ska ta bilder när hon får sina nya kamera, blir oftast bättre när någon annan tar så att man slipper lägga ner energi på att grejja med kameran.

sitter här och lyssnar på livelåtar med winnerbäck. nu känner jag hur underbart det skulle vara att gå på konsert. men jag har inte någon planerad än. vill känna den där känslan som man får precis innan insläppet när man inte kan stå still. bara står och hoppar av iver om att äntligen få komma in.

det ekar i huvet

.

okej, pluggandet tog inte lika lång tid som jag trodde att det skulle göra. och det klagar vi inte över. (men jag borde ha gjort mer. men jag gör ju inte saker som jag inte måste. har ju hela helgen på mej. haha) så nu tänker jag unna mej själv att lägga ansiktsmasker, fixa naglarna och så i ett par timmar. det är saker som jag inte är allt för bortskämd med.

twisted

har varit trött hela dagen eftersom jag inte fick sova mina 8 timmar. allt blir verkligen lättare om man får sova ordentligt. så ska försöka lägga mej tidigt ikväll.
känner mej fortfarande ganska stressad, tror att jag tänker för mycker ibland. jag kanske behöver tänka mer på mej själv. men just nu är det bara alla böcker som ligger och väntar i väskan på att öppnas.
strörre delen av kvällen kommer jag antagligen plugga. jag är inte bra på att plugga. har liksom ingen bra teknink. och jag kan inte planera heller. väntar så länge som möjligt innan jag tar tag i saker och ting. det behöver vi ändra på.

just nu vill jag bara ha helg och ta det lugnt.




.

slutade vid halv 4. sista lektionen var biologi, jag var sjukt trött och asgarvade åt allt sanna gjorde eller sa.
jag och mamma åkte in till ekholmen, hittade två par jeans, ett par mjukisar och en tröjja för 375:-. jag älskar rea. tror inte att jag behöver säga mycket mer.

pappa håller på att koka kräftor och det stinker. ska försöka somna till denna hämska doft.

tjuvlyssnat.se

Två killar ~19 gör armhävningar inne på Centralen. När de är klara reser de sig upp igen.
Kille 1: Så, nu får vi äta.
En kvinna ~37 och hennes dotter ~4 står vid ett bord där en man säljer rengöringsmedel för hemmet. Kvinnan ska precis köpa en burk när hon inser att hon inte har kontanter.
Kvinnan: Åh nej, jag har tyvärr inte kontanter. Jag kommer snart, ska bara till bankomaten.
Dottern: Men mamma, du har inga pengar, du har aldrig pengar. Mamma, du är ju fattig!
Kvinnan (till försäljningsmannen): Alltså, hon gör alltid såhär. Vad ska jag göra? Hon skämmer ju ut mig!
Det är fysiklektion och läraren går igenom krafter. Han har ritat upp en kloss på tavlan.
Läraren: Vilka krafter påverkar denna kloss?
Elev: Graviditeten.
En mamma ~40 och hennes dotter ~4 står och väntar i kassakön.
Flickan (efter att ha funderat en stund): Hur många människor finns det egentligen på jorden?
Mamman: Kanske 6 miljarder.
Flickan (verkar inte nöjd med svaret utan funderar vidare och frågar sedan): Har du räknat med dig och mig då?
En tjej ~18 går förbi ett gäng killar ~22. En av killarna böjer sig fram och nyper tjejen i rumpan.
Tjejen (skriker): VAD TROR DU ATT DU HÅLLER PÅ MED?!
Killen: Men va' fan, slappna av lite!
Tjejen: Du, ge mig EN anledning att inte ge dej en örfil!
Killen: Jag slår tillbaka!
Tjejen (skamset): Okej, det var en ganska bra anledning...
Tjejen går snabbt därifrån.

.

jag har träningsvärk. det är ett bevis på att jag är sjukt otränad. och det ska vi förhoppningsvis ändra på. stallet idag och jag fick äntligen ha lyckta. och självklart rider vi ut. men allt gick bra och lyckta gick jätte fint. den hästen och jag passar verkligen bra ihop. allt bara stämmer. låter kanske lite konstigt, men så är det.

och jag känner mej ganska stressad i allmänhet. har mycket läxor, jag hoppas verkligen inte att det kommer vara så här hela året. för då vet jag seriöst inte om jag kommer orka.
och stressen minskar ju inte av att jag är så slö på mornarna så att vi nästan alltid får springa den sista biten. och i morse gick jag faktiskt upp tidigare än vad jag brukar, men det hjälpte inte ändå. måste ändra på det här nu. kan ju inte hålla på så i tre år till. det funkar ju inte. men jag har varit duktig och lagt mej tidigt så jag får sova minst 8 timmar per natt. framgång. 


mitt nya liv

måndagar är värdelösa. långa och inga roliga lektioner.
iaf ensam hemma ett tag och det känns ganska skönt att få vara själv efter en lång måndag. några glas o´boy och ett par timmar framför tv gör susen. sen släpade kusinen med mej ut på en joggingrunda (hör och häpna). har inte joggat på hur länge som helst, så ni kan ju gissa hur det gick. men nu ska jag verkligen försöka komma igång.  och jag måste även komma igång med mitt pluggande. resten av kvällen kommer troligen gå åt till plugg eftersom jag är så duktik och skjuter upp allt till sista kvällen.

och nu känns det som om hösten är på gång. luften är tjockare och jag såg till och med lite gula löv på träden.

RSS 2.0