19.23

okej, lite uppdatering nu då.

tisdag: blev lite sovmorgon (en halvtimme) eftersom klassen skulle på bio. åkte med sara-stenis-granne in till stan. kom in ganska tidigt, köpte varm choklad och satte mej på en bänk på stora torget. ganska bra start. efter ca 40 minuter gick vi mot SF. filmen vi såg var patrik 1,5. den var ganska bra, men hade förväntat mej mer eftersom sara-stenis-granne sa att den var jätte bra. 
efter kanske halva filmen börjar jag må illa. och det går itne över. äter lite och vilar, men det går inte över. jag åker hem, sover i några timmar och äter lite till. går fortfarande inte över.

onsdag: mådde fortfarande lite illa när jag vaknade men kunde inte stanna hemma, skulle missa för mycket. (hade soprov, musiken, biologin som jag missade förra veckan och så fick vi reda på ett fysikprov.) efter ett par lektioner mår jag bättre. lite konstigt, men skönt att jag mår bra nu. har verkligen ingen lust att bli sjuk.

efter skolan hjälpte jag mickisen med massvis med läxor, ganska kul faktiskt. vilken pluggis jag är.
iallafall, nu ska jag prova ett par skinnställ och packa inför helgen. ikväll är det grey´s anatomy.

körsbärsblommor

usch vilken dag. jag är helt slut.
först skola - 6 lektioner och jag slutar 15.30. jag var nog ganska slut redan då, men hade bestämt att jag och jojjo skulle träna. så det blev en sväng ner till gymet. gick inte alls bra för mej, så får köra på onsdag igen. åkte med en sjukt varm buss hem, självklart fick jag sitta på sol-sidan. varmt varmt. nu var jag riktigt trött. när jag äntligen kom hem åt jag lite och hjälpte mamma med tvätten. sen traskade jag och mamma upp i skogen. resultatet blev bilder på körsbärsblommor. nu sätter jag igång att gräva upp framsidan. vi håller på att göra om och ska ta bort allt gräs. pengar tänker Isabell och gräver glatt.
som sagt, nu är jag trött. men jag får sova lite längre imorron. klassen ska på bio.






premiär

syster och jag bestämde oss för att gå ner till prästgårn och bada. det ni. jag doppade mej hela två gånger, det var kallt. jag är nästan lite stolt, brukar inte bada fören i slutet av maj annars. solade en stund på bryggan innan vi gick hem. mys. nu får jag inte träffa henne på en månad. stackars mej.

så, idag är det söndag och det betyder städning och plugg. och jag måste städa akvariumet. kanske bäst om jag sätter igång.


släktträff

som jag skrev förut va det släktträff idag. hade inte så höga förväntningar, men det blev ganska bra ändå. spelade lite kubb och satt i solen.


farmor och kusin


söta syster


farfar


hela släkten

.

det sitter världens mysigaste katt utanför dörren, hon var jätte kelig. jag vill ha en katt. en röd.

ska fixa mej inför släktträffen nu, hade tänkt att inviga mina gladiatorsandaler + jeans-shorts.
 jag har blivit anlitad som fotograf idag. får se hur det går.


Jag har gått i dina fotspår hela dan

orkade inte träna idag, blev att ligga ute i solen i några timmar istället. det säger man inte nej till. hade citron i håret för att bleka det lite till, men jag ser ingen skillnad. får göra det ett par gånger till så får vi se om det blir lite ljusare.

ikväll ska jag bort till Emelie, vi ska fira att hon har fyllt år. blir nog kewl.
imorron är det släktträff, inte lika kul kanske. men syster kommer hem så jag blir ju inte ensam. vet inte om jag har träffat släkten på den här sidan, inte så att jag kommer ihåg det iallafall. men det blir nog bra.

min nedräkning börjar nu

det blev ett litet uppehåll i ett par dagar.

jag har haft några dåliga dagar nu, det blir ju så ibland. tror jag är på väg uppåt igen. kent ska släppa ett nytt album, jag längtar såå, och idag har jag och mamma varit och shoppat. shopping hjälper mot det mesta, tro det eller ej. det blev ett par jeans, en skinnjacka och en rouge.

hade ett fysikprov i går, jag tror det gick ganska bra, och nationellt matteprov idag. det gick nog också ganska bra. känns bra att ha det avklarat, jag tror inte att det är så många nationella prov kvar. och det är inte så många skoldagar kvar tills sommarlovet heller. jag räknar ner.  
jag ska tydligen spela på skolavslutningen, fråga mej inte hur det gick till. får se hur det blir.


från kent.nu:

Just hemkomna från Berlin...

Session nr 1.

Vi har påbörjat inspelningarna av det som kommer att bli vårt åttonde album.
Under två extremt fokuserade veckor har ett stort antal sånger spelats in.
Låtarna är skrivna under hela förra året och fram till i början av April.
Det är självklart det bästa vi gjort.

Ännu vet vi inte exakt när det kan komma att släppas.
Om några dagar återupptar vi inspelningarna i Bunkern.

Vårt musikaliska år har börjat helt fantastiskt.
Ödmjuka hälsningar från Världens just nu Bästa Band.

22.30

ganska slappt i skolan, bara 34 skoldagar kvar tilll sommarlov.
ner till gymet en sväng med jojjo, vi är duktiga. sprang till bussen, men missade den precis. riktigt surt. tack snälla pappa som hämtade mej.
har pluggat lite fyisk inför provet på onsdag, ska kolla lite på spanska gloserna innan jag lägger mej. känner mej lite död nu, men det brukar ju bli så på måndagar.

vi drömmer

lördag: satt ute och solade i ett par timmar, inte så varmt men jag blev ju lite brun iallafall.
åkte in till nea och nea klockan 6. (träffade josef på bussen, hade inte träffat honom på ett tag.) vi fixa till oss och åt lite innnan vi drog oss mot alternativ. kul att träffa folket igen och mötet var bra.
jag, nea och nea gick hem till nea nr 1 och sov där. blev lite prat och alllmänt mys.

söndag: vaknade lite över 9, blev ganska förvånad över att jag vaknade så tidigt. men det gör ju inget. åt lite frukost och packade ihop mina saker innan jag tog bussen hem. alla tre hade saker som vi skulle göra. jag måste plugga och städa, precis som alltid. måste städa akvariet också.. får se hur mycket jag hinner.


.

lång dag, lång vecka, tror at jag ska upp och sova snart..


märker du hur fort det går

härlig dag. började virka tofflor på slöjden, alla rätt på matten, yoga på elevensval och stan med Nea. kan knappast bli bättre. köpte solgalsögon och stumpbyxor, alltid bra att ha. blev även glass i domkyrkoparken med solen i ögonen.
resten av kvällen kommer gå till mitt fysikarbete. kanske inte lite kul, men jag måste.

just det, jag kom in på natur katedral (preliminärt)


18.31

just nu går allt ganska bra, har endel roliga planer dom närmaste dagarna.

hade ingen engelska = lång lunch på 1 timme och 50 minuter. så jag och linda gick ner till gymet en snabbis. det blev inget långt träningspass, men det är ju alltid något. donken på vägen tillbaka till skolan. mums.

nu ska jag fortsätta förhöra mickisen på fysik.

bilder

första skoldagen efter lovet. usch. segt att gå upp och skolan var ju inte så kul.




pluggis

har redan fått endel gjort. var ute och gick med mamma i morse, sen har jag pluggat fysik. känns som en bra början. (nu har jag bara halva fysikarbetet, slöjdarbetet, biologi, engelska och städning kvar.) haha

18.11

sov hos andréa natten mellan fredag och lördag, mys på hög nivå.
lördagen bestod mest av solning. och jag har faktiskt fått lite färg. inte så mycket, men ändå. 
och idag har jag inte gjort någonting alls. borde ha pluggat och städat, men inte då. precis som vanligt väntar jag med att göra allt tråkigt till sista minuterna. jag kommer inte hinna både städa och plugga idag, vilket leder till att jag kommer få göra det imorron. sista dagen på lovet. roligt. men precis som alltid får jag skylla mej själv. 
ska försöka få någonting gjort nu iallafall.  

bild

ikväll blir det att fira Andréa.

foto: syster

tidsfördriv

syster har skaffat longboard, det gillar vi.




bilder



bild från 18 januari 2009



bild från 28 november 2008



bild från 8 mars 2009

konstaterande

ingen sol = jag kan inte sola. suck.

sommar feeling

idag känns inte sommaren så långt borta. solen skiner, inte allt för många moln på himlen och termometern visar 17 grader.
 har varit ute och gått en lång promenad med mamma, satt ute i ett par timmar i t-shirt och shorts och läste glamour. (nästan lite kallt, men bara nästan.) jag hoppas att jag har fått lite färg iallafall.

om 2 ½ timme åker jag till stallet, hade tänkt att jag skulle hinna gå igenom min garderob innan dess. den börjar bli ganska full. hoppas på en walk-in-closet om ett par månader.

Lager 157

fick gå upp skapligt tidigt idag, 06.47 stod klockan på. efter ett par timmar satt vi i bilen på väg mot Lager 157. för mej blev det:
jacka
kofta
2 t-shirtar
trosor och strumpor
väska

känner mej ganska nöjd med det. alla är riktigt trötta, så det händer nog inte så mycket mer idag.


.

lördag: städade stor del av dagen. underground på kvällen, kewl.

söndag: upp vid 8 och göra sig klar för att åka till kyrkan, syster skulle döpa sig. händelserik gudstjänst.

imorron blir det att åka ner till Lager 157. har sparat pengar som jag ska shoppa upp. peppa.

bilder

äntligen lov!
tre lektioner. nationellt prov i matten, gick nog ganska bra. fick leka med lera på bilden, kladdigt men kewl. slutade 12.10 så jag åkte ut till ikano en snabbis medans jag väntande på jojjo (som sluatde 13.40). sen blev det träning, hjälp vad jag är duktig.
va ute och gick en sväng med mamma i solen. ganska underbart.






bild


RSS 2.0