10.47

imorron åker vi hem igen. det ska bli skönt att komma hem, bara att få duscha i en riktigt dusch. haha. men samtidigt vill man inte åka här ifrån. har inte solat eller badat klart än, och jag har inte läst ut någon av dom två böcker jag tog med mej. får se om jag kan ändra på det idag.
mormor, morfar, moster och kusinerna kommer ner om ett tag och så ska jag tvätta friggeboden (jag ska antagligen måla den någongång). så jag kommer nog ha fullt upp. tyvärr är det inte lika bra väder som det har varit förut, och imorron kanske det ska regna. inte så pepp. 
nu ska jag sätta igång.

15.29

nu är jag ensam här nere, eller mamma och pappa är ju här, men micka har åkt hem.
det är ganska tråkigt, vet inte riktigt vad jag ska göra. har ett par böcker och en tidning jag skulle kunna läsa, jag kan kolla på ett par filmer, jag kan sola och bada eller försöka få mamma eller pappa att spela lite kort eller nått. men jag har ingen lust. man det blir väl att gå ut i solen, lägga sig i hängmattan och läsa lite. inte så dumt det.
och jag kom in på natur på katedral! yees!

19.26

jag älskar att vara här nere. det är helt underbart. "inte ett moln så långt ögat kan nå. inte en droppe regn på flera dar. " - stämmer ganska bra.

18.17

sitter nere på svartö nu, har varit riktigt härliga dagar än så länge. endel sol och bad, kortspelande och igår va vi inne i den stora staden kalmar. hade inte förväntat mej allt för mycket, men det var riktigt mysigt. gamla hus och små butiker. det gillar vi.
annars händer det inte så mycket, men det är ju så det ska vara. ligger ute på bryggan och jobbar lite på brännan.
imorron kommer mickisens familj ner en sväng, tror till och med att dom sover en natt. blir nog kul. 


09.42

nu drar jag till svartö

22.55

nu känns det som sommarlov. har solat gränsfall länge, men det är väl så det ska vara?
jag har konstaterat att en av dom bästa filmer na är lejonkungen, lätt. jag och micka kollade på den igår. satt och grät lite där mufasa dog, men det är standard. 
har varit en sväng i söderköping och på smultronstället, det räcker med glass för ett par dagar nu. självklart gick vi upp på berget som vi alltid gör, och det var lika fint som vanligt. helt underbar utsikt. 
imorron bär det av till svartö. vet inte hur länge vi stannar där, men iallafall till torsdag/fredag eller nått. nu ska jag packa.
foto: syster  









17.32

äntligen lite sommar-feeling. fick sola i ett par timmar på förmiddagen, och jag har blivit liite brunare.
är hemma själv ikväll, mamma och pappa åkte iväg ner till småland och syster vet jag inte riktigt vart hon är.  mickisen kommer snart, det blir mys-kväll med film och popcorn. mums.

22.31



t-shirt och skjorta från weekday




t-shirt och shorts från topshop






19.41

jag har fortfarande ingen sommar-känsla. men det kanske beror på vädret, jag vet inte. men det kanske blir bättre längre in i veckan.
igår var det midsommar som för min del spenderades med världens bästa Nea. blev promenader och film. jordgubbar och glass. och såklart prat i massor. precis som det ska va.

känner att jag inte har någon större lust att skriva, och har inte haft det på ett par dagar. men det kanske också blir bättre längre in i veckan.
iallafall,  vi kanske åker ner till svartö någon dag snart, om det blir bra väder.
nu: städa. sen: film?


22.12

så, idag bar det av till stockholm. köpte ett par shorts, två t-shirtar, en skjort och ett halsband. just nu känns det som om det är ett par short, två t-shirtar, en skjorta och ett halsband för mycket.

22.43

idag har det verkligen varit sommar. strålande vänder, det är så det ska vara.

pappa har sålt mc:n, vet inte varför. kanske är en ny kris eller något liknande. i vilket fall som helst har han köpt en ny som vi ska upp och hämta imorron, i stockholm. så för mej blir det en sväng på stan.

22.05

har nog fortfarande inte fattat att det är sommarlov. men det slog mej att jag kan ta bort alla små nycklar (till skåpen i skolan) i nyckelknippan, för jag kommer aldrig mer att använda dom. det är både en skön och en lite sorglig tanke. jag saknar inte skolan, men jag kommer nog att sakna människorna vars skåp jag hade nyckel till. jag tror inte att det kommer bli samma sak, alla får nya klasser och träffar nya människor. även fast man säger att man ska träffas så blir det ju inte lika ofta som det har varit nu i tre år, om det blir av över huvet taget. 
men nu har jag ett långt sommarlova framför mej, hoppas bara att det inte går så fort. 



idag har syster tatuerat sig, och jag var självklart med. (fick ingen bild på tatueringen) själva tatueringen tog cirka 2 timmar, men sen blev det ju lite tid utöver det.
annars blev det endel städning som jag skulle gjort igår. har dammat, städat akvariumet, städat ordentligt på rummet och dammsugit hela huset. nu, efteråt känns det ganska bra. ska få sova i en nybäddad säng, kolla på ett nystädat akvarium (innan var det täckt av alger) och inte behöva tänka vart jag sätter fötterna. kanske inte låter som något speciellt, men jag städar inte så noga så ofta som jag kanske borde göra. så det känns bra, allt är rent.

22.24

kom hem från Nyhem igår natt. helt okej helg. sov i bilen, bara det var ju en upplevelse, och sen är det ju alltid roligt att träffa lite folk.
sammanfattning:



21.43

jag har nog inte fattat att det är sommarlov än, det tar nog ett par dagar innan jag gör det.
första dagen på 9 veckors ledighet, och vad har jag gjort? ingenting. sov till halv 2 och har kollat på ett par filmer. typ. men jag behövde nog det.
kvällen igår va helt okej, kunde varit bättre kunde varit sämre. träffade endel folk - precis som det ska vara, men tyvärr var jag inte på topp.  
imorron åker jag och syster ner till Nyhem en sväng, vet inte om det bara blir över dan eller om vi stannar en natt. det blir som det blir helt enkelt. det blir nog bra

15.57

jaha, då har man gått ut grundskolan. och grattis, du har tre år kvar. pepp.
jag trodde att jag skulle gråta, även fast jag inte vet varför. men det gjorde jag inte. vi fick ett brev från snygg David, som vi hade förut, och hjälp vad jag saknar honom. han var bra. och jag kom på att jag kommer sakna att retas med Di, eller rättare sagt att han retar mej.
allt flöt på ganska bra tycker jag, lite synd att många hann att åka iväg innan man sa hejdå. men musiken gick helt okej och jag fick överraskande bra betyg. det gillar vi.








20.31

dagarna har gått ganska fort, jag slutar 9:an imorron. det känns ganska konstigt egentligen. jag kommer aldrig mer gå upp till mitt skåp, aldrig mer sitta i matsalen, aldrig mer.. det är nog det jag kommer att sakna. eller såklart jag kommer sakna människorna också, men dom kan man ju träffa när man vill. och så är det ju lite konstigt att börja på en ny skola. men det ska bli riktigt roligt, att träffa lite nya människor.

annars har jag varit sjuk i ett par dagar, förkylning. men jag håller på att bli bättre.
igår kväll var det avsluntningsmiddag, underhållningen var på topp klass. vad skulle man annars förvänta sig?

nu: in i duschen och sen grey´s

21.37

okej, riktigt dålig uppdetering. och den här gången har jag ingenting att skylla på. så lite sammanfattning:
tisdag - gick hem för att jag inte mådde bra
onsdag - hemma fram till lunch, går resten av dagen. på kvällen var det grillning med klassen som gällde.
torsdag - skola och sen hämde det inte så mycket, packade och förberädde lite inför fredag
fredag - ledig från skolan, följer med Ida och Frank till tävling. dom behövde en extra person med sig. tre hästar i samma klass = stress. men jag trodde det skulle bli värre än vad det var. mellan fre - lör sov jag och Ida hos Frank i hans vattensäng, som var extremt skön.
lördag - upp runt halv 6, tävling idag igen. inte lika mycket stress.
och nu sitter jag här. har tagit ett långt bad och nu tänker jag sätta mej framför tv:n. jag är värd det.
(jag har endel bilder från när jag var nere hos syster och senaste släktträffen som kommer in om några dagar förhoppningsvis)

08.52

sammanfattning av morsdag:
åkte ner till landet runt halv 1. blev sol och bad. andra doppet i år.
hemma blev det plugg och städ.

nu sitter jag i skolan, ska göra ett reportage med sanna som inte är här. hoppas att hon kommer snart.

RSS 2.0